zaterdag 27 juni 2009

iets anders dan anders

Hallo allemaal,

Pas geleden een workshop (ScrapArt) gevolgd bij mijn collega Susan. We hebben een canvas gemaakt met speciale bloemen. Zo geweldig om te doen. Je bent er wel een dagje zoet mee, maar ik vind het resultaat mag er zijn!!
Als je ook een workshop wilt volgen van Susan op 11 juli geeft ze weer een workshop "Smokey eye's". Je kan je opgeven bij ScrapArt.

Groetjes Hil

woensdag 24 juni 2009

stempelboekje

Hallo allemaal,


Afgelopen vrijdagavond een workshop gegeven bij ScrapARt. Stempelboekje maken voor je stempelafdrukjes. Het boekje was toch iets lastiger te versieren als dat er gedacht werd. En er moesten ook nog stempelafdrukjes geruild worden. Maar dat is onderling veel gedaan zodat de boekjes goed vol zaten. Ik vond het een erge leuke avond en zie jullie graag weer, misschien op een crop (18 juli) of een workshop (22 augustus) gezellig....
En nu de stempelboekjes maar meenemen op vakantie en kleuren maar :o)


Jannie en Jet, we gaan ze maken hoor!!!
Groetjes Hil
Onderstaand de voorbeelden
een in vintage stijl
en een met het mooie papier van daisy bucket :o) en een magnolia, want hier zitten alle magnolia afdrukjes in :o)vrijdag 19 juni 2009

daisy bucket

Hallo allemaal,
Afgelopen zaterdag was ik bij ScrapArt een hele dag heerlijk croppen voor mijzelf deze keer. Het duurde even voordat ik de foto's had gemaakt, maar ja ik ben ook 4 dagen in de week aan het werk. Kan natuurlijk niet alles tegelijk hihihhi.
Dit kaartje gemaakt van oude papier van Daisy Bucket, ik ben zo weg van dat papier. Het scrapt ook echt fantastisch. Aan de binnenkant heb ik deze ook gescrapt. Verder bloemen geponst, swirl en de nestabillities gebruikt.

Vervolgens heb ik nog een kaartje van dit zelfde papier gemaakt, maar dan zonder stempeltje. Ik moest eerst erg wennen aan de kaarten zonder stempel maar begin het nu steeds leuker te vinden.
Vanavond geef ik een workshop bij ScrapArt, deze probeer ik morgen of zondag te plaatsen. Ik wens jullie een fijn weekend.
Groetjes Hil

woensdag 17 juni 2009

twee kaartjes

Hallo allemaal,

Op een freubeldagje met Angela en Ria deze kaart gemaakt. Soms hebben wij zo'n dagje en dan bereid iedereen een kaartje voor die de andere dan kunnen maken.

En een kaartje die ik al behoorlijk lang geleden heb gemaakt maar waar nog steeds een stempeltje bij moest, maar dat wilde heel lang niet lukken. Maar eindelijk is hij af. Wat vinden jullie ervan?

Fijne dag allemaal

Groetjes Hil

zondag 14 juni 2009

Een klein kaartjeHallo,

Gisteren hadden we een scrapmarathon bij ScrapArt erg gezellig en lekker lang van 10.00 tot 22.00 uur. Lekker de hele dag met je favoriete hobby bezig zijn. HEERLIJK!!!!!!!!
Ik heb een aantal creaties gemaakt maar ik moet even nog een foto maken. Hebben jullie nog even??? hihihhii

Maar tijdens het wachten kunnen jullie genieten van dit leuke kleine kaartje. Het kaartje is gemaakt van de ronde nestabilities.

Gezellig dat jullie langs zijn geweest!
Groetjes Hil


vrijdag 12 juni 2009

Hier ben ik weer

Hallo allemaal,

Hier ben ik weer, met een nieuw blog.
Ik zou het erg leuk vinden om jullie hier weer tegen te komen.
Het begin is met een aantal kaartjes zodat er in ieder geval wat te kijken is :o)Tot gauw
groetjes Hil