maandag 27 juli 2009

nog maar een kaartje

Hallo allemaal,

Even voordat we weggaan nog een mooi kaartje plaatsen. Tenminste ik vind hem mooi. Het papier is van Basic Grey, maar vraag me niet meer de lijn. Ik had deze al heel lang liggen in sketchvorm maar het kwam er maar niet van om hem af te maken. Samen een avond gezeten met Susan en omdat we zoveel aan het kletsen waren ipv te freubelen hebben we (ik had er 3 liggen) een kant en klare sketch gebruikt. Hoe vinden jullie hem geworden?
Voor diegene die op vakantie gaan, fijne vakantie en hopelijk wordt het heel mooi weer.


Liefs Hil

vrijdag 24 juli 2009

zomaar een kaartje

Hallo allemaal,

Eindelijk de vakantie is begonnen heerlijk, was er echt aan toe.
Daarom voor het begin van de vakantie hier nog twee kaartjes van de scrapmarathon, ik hoop dat ik in de vakantie nog veel tijd heb om andere kaartjes te maken. Maar ja ik heb ook een paar projecten op stapel staan, en daar kan ik weer niets van laten zien. Maar gaat vast goed komen.

een kaartje van Harriet, die is zo gaaf. De stempel is van magnolia en voor degene die een workshop bij mij gaat volgen, dit is een van de stempels die we gaan gebruiken :o) zo leuk.
Hoe vinden jullie het kaartje? Het is een plaatje of niet dan? De Swirl van de quickutz, de bloemen van de prachtige nestabillities. De vlinders van Crealies. Ziet er gezellig uit of niet dan??


voor Angela haar kaartjes moesten we zelf roosjes maken, nou dat is niet aan mij besteed, dus ik heb gekochte roosjes bij de kaart gedaan. Maar evenzogoed is de kaart harstikke gaaf. Echt een "Annie" kaart hihihihih Super An.......
Groetjes Hil

dinsdag 21 juli 2009

Een Award en een prachtige kaart
Hallo allemaal,


Ik heb een Award gekregen van Judith, dank je wel. Ik voel me zeer vereerd dat ik zo'n mooi Award van je krijg. :o)
Nu moet ik hem doorgeven en dat is best moeilijk, want er zijn veel mooie blogs.


Ik geef hem graag door aan:

Jeanet
Inge
Sandra
Marja
Angela

Dit is een andere kaart van de scrapmarathon. Deze kaart is voorbereid door Aukje, gaaf hoor Auk, ik moest hem alleen nog even kleuren en toen was hij klaar. De stempel vind ik geweldig, ik heb hem ook dus maar weer uit de kast gehaald, want hij is super mooi. Dank je wel voor het voorbereiden en de gezellige dag.

Groetjes Hil

maandag 20 juli 2009

scrapmarathon

Hallo allemaal,

Oh wat hebben we weer genoten van de scrapmarathon bij ScrapArt. Heerlijk met 20 meiden hebben we heerlijk zitten freubelen. De een ging een kaartje maken en de ander een LO en weer een ander ging nog even aan het project werken wat we voor het scrapweekend hadden gemaakt. En zo heeft ieder zijn eigen ding te doen, maar wel lekker samen met anderen die dezelfde tik (*LOL*) hebben.

Angela, Janny, Jet, Aukje en Hil hadden met elkaar afgesproken om een kaartje voor te bereiden. Dat is altijd zo leuk want je ziet heel verschillende stijlen. En je leert ook weer van elkaar.

Het eerste kaartje wat ik laat zien is van Janny. Zij heeft een vintage kaartje voorbereid. Ik had zoiets gezien bij haar thuis en die vond ik zo verschrikkelijk leuk. En gelukkig had ze dit kaartje voorbereid, alleen niet een gewone kaart maar een kerstkaart.
Janny de kaart was helemaal super, maar ook van Jet. En Aukje super leuk die kaart. Van Angela was hij ook gaaf, op de roosjes na, maar dat horen jullie nog. hihihihi
Meiden bedankt voor de superdag.
Wil je ook eens meedoen met een scrapmarathon. Dat kan op zaterdag 19 september hebben we weer een nieuwe gepland staan. Geef je op via info@scrapart.nl
groetjes Hil


vrijdag 17 juli 2009

Mooi papier

Hallo allemaal,

Gezellig hoor dat jullie langs komen en ben altijd blij met jullie berichtjes. :o)
Bo Bunny papier is mooi, maar wat dachten jullie van het WER papier?? Oh dit is al een oude lijn maar oh zo prachtig en lekker dubbelzijdig.
De bloemen heb ik pas gezien en dacht dat wil ik ook. Het geeft je bloemen zo'n kantig uiterlijk.
Wat vinden jullie??

Wens jullie een fijne dag,ik ga naar Harry Potter en daarna lekker uiteten met Willem. Dus wij gaan ons vermaken!!! Morgen een scrapmarathon bij ScrapArt. helemaal gezellig zo'n lange dag. En natuurlijk maken we weer met een groepje leuke kaartjes :o)

Aukje, Angela, Janny, Jet en ikke gaan er weer voor. Dus van de week kunnen jullie weer genieten!!! hihihhih

Groetjes Hil

woensdag 15 juli 2009

Bo Bunny papier

Hallo allemaal,

Vinden jullie het Bo Bunny papier ook zo geweldig? Ik vind het zo prachtig, mooi papier.
Onderstaande kaart heb ik ermee gemaakt. Leuke stempel van magnolia gebruikt, de nestabillities rond en geschulpt, verder nog de ponsen van de bloem daisy, takjespons en de meeldradenpons. En niet te vergeten een prachtig hoekje van de cuttlebug gebruikt.

Vanavond komt Susan en gaan we lekker aan de freubel, gezellig!!! Afgelopen weekend heb ik bij Susan een workshop gevolgd, nog even de tekst erin plakken en dan is de workshop helemaal klaar. We hebben een sigarenkistje bekleed en daarin een boekje gemaakt. Ik maak er zo snel mogelijk een foto van en dan zet ik hem op het blog.

A.s. zaterdag bij ScrapArt voor de "laatste keer" (voor de vakantie hè, na de vakantie gaan we weer gewoon door hoor!! *LOL*) een heerlijke scrapmarathon.
Ik heb er zin in..... dat het maar gauw zaterdag mag zijn :o)

groetjes Hil

maandag 13 juli 2009

Award


Hallo allemaal,
Ik kreeg een Award van Nellie. Gaaf hoor Nellie dank je wel!!

De regels voor deze Award zijn.
Accepteer de Award,
post het op je blog
samen met de naam van de persoon die de Award aan je heeft gegeven
en link haar blog.

Geef hem door aan nog 15 andere blogs die je pas hebt ontdekt. Denk eraan dat je de bloggers laat weten dat ze een Award hebben ontvangen.

Dit zijn de blogs die ik pas heb ontdekt, helaas zijn het er geen 15:
Lydia
Inge
Joyce
Jacqueline
Gerda

Op het moment zijn het deze blogs die ik nog niet zo lang geleden heb ontdekt. En sommige bestaan ook nog niet zo lang.
Veel plezier allemaal met de Award.

Liefs Hil

vrijdag 10 juli 2009

Kaartje van Janny en JetHallo allemaal,

Gezellig dat jullie langskomen. Afgelopen zaterdag nog met Linda en Cathy naar Janny en Jet in Rotterdam geweest. Heerlijk verwend door de beide meiden, gelachen, lekker gegeten, mooie kaart gemaakt.

Wat vinden jullie ervan?
Ik vond het erg leuk om te doen. De kaart vouw je open en dan kan je hem naar boven weer uitklappen en dan heb je daar ook weer plek om te versieren.
Bedankt meiden, ik vond het erg leuk, ben nu al weer benieuwd naar volgende week zaterdag, want jullie maken het weer moeilijk heb ik gehoord. Aukje zet je maar schrap.........hahahahahah
Morgen een workshop bij ScrapArt. Het is een workshop die heet "smokey eyes" en wordt gegeven door Susan. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, dus heb je morgen niets te doen, kom gezellig even langs.
Ik laat binnenkort zien wat ik dan gemaakt heb op de workshop bij Susan.
fijne dag allemaal.
Groetjes Hil

donderdag 9 juli 2009

en nu mijn eigen kaartje


Hallo allemaal,


Jullie hadden nog mijn eigen kaartje tegoed. Dit is hem dan geworden, volgens mij een oude sketch van Tiets. Op het moment ben ik zo bezig met de langwerpige kaarten. Ik vind het zo'n leuk model, voor mijn gevoel kan ik er iets meer mee. Aukje, Janny en Jet, hoe vinden jullie hem om te doen voor 18 juli???


bedankt voor jullie complimentjes en het langs komen natuurlijk.

altijd leuk:o)


groetjes Hil

dinsdag 7 juli 2009

Ria's kaartje

Hallo allemaal,

Van het freubeldagje hebben jullie nog Ria's kaartje tegoed. OOk die van mij nog maar eerst komt ie van Ria.
Als we een freubeldagje hebben dan heeft Ria haar kaart altijd zo goed voorbereid dat we eigenlijk niets meer hoeven te doen. Alleen maar plakken en kleuren.
Dank je wel weer voor de mooie sketch Ria.

Op 18 juli is er een marathon crop bij ScrapArt en dan gaan we met een groepje ook weer kaartjes maken. Heerlijk van 10 tot 22.00 kaartjes maken. Deze keer bestaat het groepje uit Aukje, Jet, Janny, Ria (of niet Ria) en Hil en dan gaan we weer aan de slag. Als je ook komt kan je ook meedoen alleen dan met je eigen papier. Opgeven kan bij info@scrapart.nl

Fijne dag allemaal en bedankt voor jullie bezoek :o)
Groetjes Hil


zondag 5 juli 2009

freubeldagje

Hallo allemaal,
Gisteren moest ik heel snel weg want Linda en Cathy stonden al voor de deur!!
We gingen een dagje naar Janny en Jet. Het was onwijs gezellig, zijn heerlijk verwend door de beide meiden maar het was weer veel te kort. De meiden hadden ook een kaart voorbereid, nou super echt heel gaaf. Meiden bedankt voor de super freubeldag en de mooie hoed :o).

Eerst laat ik jullie nu de kaarten zien van het freubeldagje bij Angela. En we beginnen met de kaarten die Angela heeft voorbereid. Zij heeft de nieuwe stempels van magnolia gebruikt, echt geweldig. (we zijn ook niet verslaafd)........
Helaas heb ik de kit nog niet mogen ontvangen ik hoop dat ik hem heel gauw krijg.
Twee verschillende kaarten had Angela voorbereid, een met het mooie MME papier en de andere kaart met het papier van Imaginisce.
Gaaf he???
morgen laat ik jullie de kaart van Ria zien :o)

groetjes Hil


zaterdag 4 juli 2009

een freubeldagje

Hallo allemaal,

Helaas geen tijd om het nog te plaatsen. Maar gisteren hebben we een heerlijk freubeldagje bij Angela gehad. Samen met Ria en Annemiek hebben we de hele dag zitten kletsen, scrappen, kaarten maken, giechelen en poffers gegeten. Het was een heerlijk dagje. Ria had een kaart voorbereid, Angela twee en ikke 1. En Annemiek was met haar boekje bezig en zij heeft 11 lo voor haar album gemaakt. Nou zijn de LO niet 30 bij 30 hoor!! maar wel heel gaaf.
Meiden ik had een super dag en nu gaan we op weg naar Jet en Jannie, weer een freubeldag, maar dan samen met Linda en Cathy.

Fijne dag
Liefs Hil

donderdag 2 juli 2009

Kijk dan

Hallo allemaal,


Kreeg gisteren via Angela te horen dat we met onze foto in de ART specially staan!!!!

We zijn met 6 vriendinnen naar Zeist geweest de stempelbeurs en daar is deze foto genomen. En nu staan we in de ART specially!! GAAF of niet dan.


Nou wordt het zeker tijd dat we nog een weekendje weg gaan :o) *LOL*


groetjes Hil

woensdag 1 juli 2009

gave blog candy bij Sandra

Hallo allemaal,


kijk eens!!!Is ie niet gaaf!!!!!

groetjes Hil