maandag 31 augustus 2009

kaartjes gemaakt met mijn vriendin

Hallo allemaal,

Dank jullie voor jullie leuke reacties. Ik heb nog een aantal van jullie op de beurs in Den Bosch gezien, erg leuk.

In augustus ben ik nog naar mijn vriendin in Drenthe geweest, zij wilde ook heel graag scrapkaartjes maken. NOu dat hebben we gedaan. Alleen had ik als voorbeeld mijn workshop kaarten meegenomen met ander papier, dus ze moest nog even wachten met het plaatsen van de kaarten. Maar de workshop is geweest dus het plaatsen kan.

Wat vinden jullie ervan? Zelfde kaart, maar ander papier.
Liefs Hil

donderdag 27 augustus 2009

oh wat lang geleden
Hallo allemaal,

Jeetje was is het lang geleden dat ik wat gepost hebt. Sorry, maar druk.....................

Afgelopen weekend een workshop gegeven bij ScrapARt. Zo gezellig met de meiden, meiden ik heb genoten.
Samen met mijn vriendin Ria hadden we de dag van tevoren allemaal pakketjes gemaakt. De meiden hoefde dus niet te snijden. Dat is lekker makkelijk. Ria nog hartstikke bedankt hoor, de volgende keer weer???

In de ochtend hebben we de kaarten voorbereid, dit wil zeggen dat ze de basis geplakt hadden. In de middag gingen we de kaarten met verschillende dingen opleuken. Kijk maar eens wat we ervan gemaakt hebben.


Voor degene die naar Den Bosch toegaan, misschien tot ziens. Vrijdag en Zaterdag ben ik bij ScrapARt en een van de dagen geef ik een mini workshop. Dus ik zou zeggen tot gauw.

Groetjes Hil

dinsdag 11 augustus 2009

eventjes

Hallo allemaal,
Heb nog lekker vakantie, maar tussendoor even naar mijn blogje kijken. Bedankt weer voor jullie leuke en gezellige reacties.
Op dit moment zijn we lekker in huis aan de klus, het knapt er altijd weer zo lekker van op!! Het zijn de laatste loodjes even de puntjes nog op de i zetten en dan zijn we klaar.
Was vorige week bij mijn vriendin Lydia en hebben nog lekker zitten freubelen. Moet de creaties nog even op de foto zetten maar dan zet ik ze erop.

Ben ook naar de dierentuin in Emmen geweest. Och wat hebben we genoten, vooral van de olifanten hihihihihh. Ik ben namelijk helemaal gek van olifanten en ik heb 1000 foto's gemaakt van dieren, maar daarvan zijn er 750 van de olifanten!!!! Oh ik vind ze zo gaaf, dus ik heb dubbel en dwars genoten en kan nog steeds genieten omdat ik zoveel foto's heb HAHAHAHAHAH.Even een kaartje die ik al een poosje had liggen, vind hem zo leuk geworden.

Tot snel en geniet nog van je vakantie en anders sterkte met weer de dagelijkse dingen :o)

Liefs Hil