woensdag 31 maart 2010

doosje nummer 11 en doosje nummer 12Hallo allemaal,

Dit is doosje nummer 11 en deze is van Truus. En Truus heeft hem ook heel anders gemaakt dan het oorspronkelijke doosje. Leuk he??? Ik vind hem super Truus en je nieuwe martha stewart gebruikt en ook een andere stempel. En je hebt hem heel rustig gehouden omdat je de achtergrond wilde benadrukken??? toch??? super ziet hij er uit.

Ik kan jullie nu al zeggen dat ik het heel moeilijk gaat krijgen om een keus te maken ;o)

maar ja het gaat lukken.
en hier is dan ook doosje nummer 12 van Coby. Hartstikke gaaf Coby,ik vind het doosje prachtig geworden en ben blij dat ik hem toch nog op de foto heb kunnen zetten. Coby heeft namelijk geen computer en ook geen digitale camera. Ben er van de week even langs geweest met Truus. Maar hij staat erop


ik ga heel goed nadenken, want deze keer moet ik het echt alleen beslissen, maar dat gaat goed komen, jullie horen van mij :o)

Liefs Hil

dinsdag 30 maart 2010

doosje nummer 10


Hallo blogvriendinnen,


En hier is dan doosje nummer 10. Dit doosje is van Sina. Ik vind de kleurcombi erg mooi Sina, je doosje is erg geslaagd vind ik. En ook een ander magnolia gebruikt super hoor.
Morgen de twee laatste doosje en daarna maak ik de keus wie de magnolia stempel heeft gewonnen.
Liefs Hil

maandag 29 maart 2010

het 9e doosjehallo allemaal,

En hier is dan het 9e doosje. Weer eentje die toch anders is dan de andere, erg leuk gedaan Ilonka. Leuk met die Swirls en die roosjes en je hebt ook nog de hotfix gebruikt SUPER.

Bijna zijn we aan het eind van de doosjes want de laatste inleverdatum is 31 maart. Op 1 april maak ik de winnaar bekend. Als er nog een aantal binnenkomen plaats ik deze in één keer.

Nu heb ik nog in de wacht staan Sina, Truus en Coby. Dus houd het blog in de gaten.


Gisteren heb ik een workshop gegeven (samen met Angela) voor een knutselvriendin Annemiek, zij werd 50 en had een leuk feestje gepland met al haar vriendinnen. Wat een gezellig feest en wat fantastisch georganiseerd. Annemiek nog bedankt!!! Ik heb mij prima vermaakt.
Onderstaande LO heb ik een poosje geleden gemaakt van onze winterse Tibet. Nu ook eens een magnolia gebruikt ;o) vond het er wel bij passen.


Liefs Hil

zaterdag 27 maart 2010

nog een doosje


Hallo allemaal,


ja er komt nog een doosje aan, leuk hoor!!! misschien zijn jullie het allemaal wel zat maar ik vind het leuk dat iedereen er aan mee doet. En omdat ze er ook hun werk aan gehad hebben vind ik het leuk om het hier te plaatsen.


hier is doosje nummer 8, dit doosje is gemaakt door Anja. Ik vind de vintange stijl helemaal leuk geworden Anja, goed gelukt hoor.
Gisteren was ik op de beurs bij Rijswijk, maar wat was het stil op de beurs. Jammer hoor!!! Ik hoop dat het vandaag wat drukker is.
Voor degene die nog gaan heel veel plezier.
Heb gisteren nog wel een mooie martha stewart pons gekocht en twee leuke magnolia's Super blij mee.....
fijn weekend en tot gauw
Liefs Hillie

vrijdag 26 maart 2010

beurs Rijswijk en 7e doosje


Hallo Allemaal,


Vandaag naar de beurs in Rijswijk, ik sta bij ScrapArt. Dus als je naar de beurs komt hoop ik je nog even te zien.


Het 7e doosje is van Ina, super toch weer he??? Ik vind het ontzettend leuk dat jullie dit allemaal doen. En ze zijn ook iedere keer weer anders.


Wens jullie allemaal een super dag en tot gauw

Liefs Hillie

woensdag 24 maart 2010

6e doosje


Hallo blogvriendinnen,


Hier komt het 6e doosje aan, vind het wel heel leuk dat jullie toch allemaal die moeite doen om het doosje toch nog af te maken.
Dit doosje is van Diana, ik vind het een erg leuk doosje geworden Diana. En wat ik heel leuk vind is dat je de magnolia hebt aangekleed, daar houd ik nou van :o)

Vanavond waren Coby en Truus bij mij en we hebben heerlijk een kaartje zitten maken en ze hebben met de copic's gekleurd. En je snapt het al he??? zij zijn ook om............hahahahahahah
ze hebben heerlijk zitten kleuren en erg mooi gedaan hoor meiden :o)

fijne avond en tot het volgende doosje
Groetjes Hil

dinsdag 23 maart 2010

en hier is doosje nummer 5


Hallo blogvriendinnen,

Hier is dan doosje nummer 5 van Ellen. Nou Ellie ik vind hem super gelukt of niet dan. De stempel is ook zo leuk he??? je hebt de Swirls, restje van de martha stewart pons en roosjes gebruikt helemaal te gek.

Nog een paar te gaan meiden.

Zelf heb ik nog deze LO gemaakt voor de challenge van ScrapArt. Ik vind hem zo super. Want Emile en ik zijn een dagje weggeweest toen hij 12 jaar was, naar Madurodam en toen door naar Scheveningen. En deze dag was zo super, de foto hangt groot bij mij in de gang maar als k naar de foto kijk dan voel ik weer hetzelfde als die dag. En ik wilde hem al een hele tijd scrappen en nu is het dan eindelijk voor elkaar. Wat vinden jullie ervan?? Ik ben er in ieder geval super blij mee.
Liefs Hillie

zondag 21 maart 2010

4e doosje workshop


Hallo allemaal,


Dank jullie wel allemaal voor jullie lieve berichtjes, zo leuk om te lezen. Ik geniet er iedere keer weer van.

Afgelopen weekend hebben we bij ScrapArt op vrijdagavond de challenge weer gemaakt. Het was erg gezellig en er zijn weer leuke creaties gemaakt. Op zaterdag heeft het designteam weer zitten brainstormen voor het Art To Scrapweekend en ook voor allerlei workshops etc. etc. We hadden een druk maar creatief dagje. Linda en Hil zijn samen de workshop van Joyce gaan maken, we moeten er nog verder mee, maar dat gaat goed komen.

Verder komen Truus en Coby woensdagavond gezellig bij mij met de copic's spelen, dames jullie pakketje ligt klaar dus dat komt helemaal goed. Ik verheug me erop.


De volgende inzending van de workshop is ook binnen gekomen en deze is van Ingrid de Heij, super gedaan hoor Ingrid. Je hebt super je best gedaan op het vintage doosje, leuk hoor als je dat pas voor de eerste keer doet en kennelijk is het je best bevallen!!!


Tot de volgende keer

Groetjes Hil

vrijdag 19 maart 2010

vanavond croppen bij ScrapArtHallo allemaal,

Vanavond gaan we croppen bij ScrapArt voor de challenge deze maand. Bovenstaande LO heb ik voor deze challenge gemaakt. Je moest je leukste moment scrappen. Dat kan natuurlijk heel veel zijn. Ik heb voor deze keer het moment gekozen van Willem en mij. Wij kijken graag naar de vliegtuigen bij de start- en landingsbaan bij Schiphol. Deze foto is genomen toen we nog niet zo heel lang samen iets hadden :o) en de foto is door Emile genomen.
Ik heb ook nog een gemaakt met Emile samen. Die laat ik jullie van de week zien.
Bovenstaande Lo heb ik gemaakt van 2 dezelfde designvellen. Gebruik gemaakt van een quickutz alfabet, roosjes, nestabillitie, brads. Ik ben er super blij mee.
Wens jullie en heel fijn weekend en ik zou het leuk vinden als jullie een reactie geven op de doosjes die de meiden gescrapt hebben.
Liefs Hillie

donderdag 18 maart 2010

derde doosje

Hallo allemaal,

en hier is het derde doosje wat toegezonden is. Tineke bedankt, je hebt hem super mooi gemaakt. Leuk dat je het stukje van de martha stewart pons ook nog gebruikt hebt. Ik vind het een zonnig doosje en ben blij dat jullie het leuk vinden om te maken.

de volgende keer komt er weer een.
Groetjes Hil

dinsdag 16 maart 2010

het tweede doosje
Hallo blogvriendinnen,


Dit is het tweede doosje wat ik binnen heb gekregen. Bij mijn workshop van afgelopen februari konden de deelnemers thuis een doosje maken. En de mooiste word beloond met een stempel.
dus geef gerust je mening over hoe je het doosje vind!


Dit doosje is gemaakt door Diny, super gaaf is het doosje geworden Diny. Vooral leuk omdat je ook een andere stempel hebt gebruikt :o).

Deze week zien jullie ook een paar andere langs komen want ik heb er een aantal binnen gekregen. Hartstikke goed hoor meiden, vind het erg leuk om te zien wat jullie ervan gemaakt hebben.

Voor degene die het misschien gemist hebben op 29 mei geef ik een nieuwe kaartenworkshop samen met Ria bij ScrapArt, je kan je opgeven bij info@scrapart.nl
misschien tot ziens.

Groetjes Hillie

zaterdag 13 maart 2010

heerlijk de beurs in Den Bosch


Hallo allemaal,
Ach heerlijk gisteren naar de beurs in Den Bosch geweest. Zoveel bekenden weer gezien, was zo leuk!!! Het was redelijk druk op de beurs, maar je kon er heel goed lopen. Heb gisteren twee nieuwe martha stewart ponsen gekocht bij ScrapArt. De hartje randpons en de hartjes hoekpons. En nu staat de viooltjes randpons nog op mijn lijstje, zo geweldig mooi. Wat zijn dat toch een verschrikkelijke mooie ponsen en zo fijn dat ze soepel door cardstock heen gaan. Er komt ook nog een nieuwe pons uit, van een alfabet nou ik hoop dat Henk die ook besteld want die lijkt me helemaal super.
Verder heel veel mooi nieuw papier gezien, roosjes, stempels ach zoveel stempels. Ik heb me deze keer goed ingehouden heb geen stempel gekocht!!!
Oh jawel............................... 1 setje stempels om 5 uur nog hihihihihi een prachtige mooie stempel van forever friends zo gaaf.................
er staan 3 beertjes op en ze zeggen I LOVE YOU
lief hoor....
Nog een handige magneetmap gekocht om me stansjes in op te bergen. Niet voor mijn nestabillities maar voor mijn Maranne design mallen en de Joy mallen. Erg handig en praktisch.
Voor degene die nog gaan heel heel veel plezier.
Bovenstaand een LO die ik laatst op de workshop bij Susan hebt gemaakt. Erg leuk om eens anders dan anders een LO te maken. Ik heb ervan genoten.
Nu ga ik aan de slag voor de challenge van ScrapArt. "Scrap je mooiste moment"
Je kan nog steeds met de challenge meedoen. A.s vrijdagavond is de winkel weer open en dan kan je met ons mee croppen voor de challenge.
Veel plezier vandaag en tot gauw
en bedankt voor de lieve en leuke berichtjes erg leuk om te lezen
Oh ja voor degene die op het vorige bericht gereageerd hebben welke nou gekleurd was met wat:
de eerste kaart is gekleurd met distressinkt
de tweede kaart is ingekleurd met potloden
de derde kaart is ingekleurd met de copic
Liefs Hillie

dinsdag 9 maart 2010

zo hier zijn de voorbeeldjes

Hallo blogvriendinnen,

Daar was ik dan weer. Zoals jullie weten ben ik afgelopen zaterdag naar Brabant geweest. Heerlijk met de meiden, Inge, Betty, Christa, Hendrien, Nancy, Sandra, Linda en Hillie zitten freubelen. En wat hebben we het gezellig gehad met elkaar. Lekker gelachen, gegeten, gekletst, gefreubeld, maar boven alles GENOTEN. Dit was echt voor herhaling vatbaar. We hebben het volgende weekend weer gepland, dus als alles mee zit gaan we weer genieten in juli.
Onderstaand zien jullie twee kaartjes die ik gemaakt heb bij Betty. We gingen inkleuren met distressinkt. Dit hadden de meeste nog nooit gedaan, het is toch lastiger als dat het lijkt vind ik. Want ik kleur ook in met krijt maar dat vind ik makkelijker. Dus toch maar veel oefenen. Ik heb wel weer de nieuwste magnolia's gebruikt. ik vind ze zo geweldig kan er geen genoeg van krijgen. Maar wat vinden jullie ervan???
Dit onderstaand kaartje heb ik samen met Ria gemaakt. Een paar weken terug dat we op zondag aan het croppen waren zijn we hier aan begonnen, maar nu dan toch eindelijk afgemaakt. Ik heb een heel lief boeketje gemaakt, en daaronder een mooie Swirl bevestigd. Ik vind hem erg goed gelukt. Ik vind de kleuren heel zacht.

Ik hoor graag wat jullie ervan vinden. En................... weten jullie ook welke ik met potlood, distressinkt en welke ik met de copics heb ingekleurd????
Ben benieuwd.
Tot gauw allemaal en heel erg bedankt voor jullie lieve berichtjes.
Vind het altijd erg leuk om te lezen.
Liefs Hillie

vrijdag 5 maart 2010

morgen gezellig naar brabant


Hallo blogvriendinnen,


Morgen gaan we op weg naar Brabant. We reizen af naar Betty en de rest van de groep. Op het eerste weekend van Art To Scrapweekend hebben we elkaar voor het eerst ontmoet en nu gaan we bij elkaar croppen. We hebben er heel veel zin in, want ik ga samen met Linda. Dus meiden houd je vast........................................


Vandaag heb ik eerst eens even mijn huisje gedaan, soms is het nodig he??? En daarna ben ik vanmiddag heerlijk naar Ria gegaan en hebben heerlijk zitten freubelen. En we hebben een mooi kaartje gemaakt!!! Maar ik was te laat thuis, kon geen foto meer maken. Maar..... die houden jullie tegoed. Ria en ik hebben zitten brainstormen, want we gaan op 29 mei samen een workshop geven. Op deze scrapkaartenworkshop maken we in ieder geval 2 creaties.

Ik hoop dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij, mocht je je willen opgeven kun je mailen naar info@scrapart.nl.

Bovenstaand kaartje heb ik ook met Ria gemaakt, maar dat is even geleden. Maar desalniettemin nog niet geplaatst, dus bij deze. Wat vinden jullie ervan. Het is al oud papier maar zeker zo mooi.

Een heel fijn weekend met hopelijk geen sneeuw.

Liefs Hillie

donderdag 4 maart 2010

eerste doosje bewerkt


Hallo allemaal,


Zoals jullie gelezen hebben had ik afgelopen weekend een workshop gegeven bij ScrapArt. Tijdens deze workshop moesten de deelnemers ook een doosje bewerken, maar daar was niet genoeg tijd voor, dus hebben de deelnemers dat als huiswerk opgekregen. Er zit ook een prijsje aan vast, een magnolia stempel. Dus jullie zullen er nog veel meer langs zien komen.

En Anja was de eerste die hem af heeft gemaakt.

Ik vind hem super goed gelukt Anja

Wat vinden jullie ervan??
Liefs Hillie

maandag 1 maart 2010

Workshop afgelopen weekend

Hallo blogvriendinnen,

Afgelopen weekend een druk weekend gehad. Ik heb op zaterdag en zondag een kaartenworkshop gegeven bij ScrapArt.
Afgelopen vrijdag zijn we eerst begonnen met de workshop voor te bereiden. Dit heb ik samen met Ria, mijn vriendin gedaan.Alle papiertjes moesten op maat gesneden worden en verder ook hebben we de bloemen en swirls uitgestanst en geponst. We hebben het daar erg druk mee gehad om alles af te krijgen. Nietwaar Truus ;o)

Op zaterdag ging de winkel om half 10 open en nog geen 5 minuten later kwamen de eerste deelnemers al binnengelopen. Na een plaatsje uitgezocht te hebben gingen de meeste eerst nog even shoppen. Om kwart over tien was iedereen wel binnen en begonnen we met de workshop. Eerst even de creaties laten zien, want dan wisten ze ook wat ze gingen maken.
De vintagekaart was als eerste aan de beurt. Voordat ze naar de workshop toe kwamen moesten ze in de weken daarvoor een eigengemaakte foto insturen. Deze foto hadden we nodig voor de vintagekaart. Henk heeft deze bewerkt en in sepia afgedruk op cardstock, zodat je een mooie vintage foto krijgt. Tot lunchtijd waren ze druk bezig om deze kaart af te krijgen. Zodat we na de lunch konden beginnen met de uitgebreide kaart. Deze kaart was heel bewerkelijk omdat je niet een kaart maakt, maar wel 3 kaarten in 1 keer. Deze kaart was rond half 5 af op het kleuren na. Het doosje was een thuis werk opdracht. Het cardstock was al voorgerild, zodat het doosje alleen maar ingeknipt en bewerkt hoefde te worden. Daar kunnen de deelnemers nog een leuke stempel mee winnen. Dus binnenkort zien jullie hier allemaal verschillende doosjes voorbij komen.
Ik moet jullie zeggen dat ik erg genoten heb van deze twee dagen en hoop jullie allemaal weer te zien op de volgende workshop.
Onderstaand zien jullie de creatie's die ik voorbereid had.


Groetjes Hillie