zaterdag 29 januari 2011

Annemiek haar creaties

Hallo allemaal,

Ik had aangegeven wie zijn projecten wilt laten zien die kan de foto's insturen en Annemiek heeft dat gedaan. Zo kunnen jullie ook zien wat anderen van de projecten hebben gemaakt.

Het vrijdagavondproject, hier kon je een keus in maken, Annemiek heeft voor het fotolijstje gekozen en daar de foto's van haar scrapkamer voor gebruikt. je moest je favoriete plek op de foto zetten. Nou ik kan zeggen die is favoriet hoor haar kamer, erg mooi.


hier boven zien jullie haar grote project, wat een gezellige familie of niet dan??? En wat vinden jullie van het papier? Oh zo prachtig mooi papier.

Bovenstaand is het zaterdagavond, scrap je kinderfoto, geweldig he???


Annemiek had nog wat canvasjes over want je kreeg een groot canvas van 30 bij 30 en dan 9 kleine canvasjes. Annemiek heeft deze creatie gemaakt.
Nou super gedaan hoor, ik vind het allemaal erg goed geslaagd.
Als iemand geen blog heeft, stuur gerust je creaties.
Groetjes Hil

donderdag 27 januari 2011

gave candyHallo allemaal,


Kennen jullie allemaal de gave stansen van Crealies?

Zo niet ga dan maar gauw eens kijken op haar blog en ze heeft er weer eentje bedacht samen met Nicole!!! wauw............

kijk maar eens op het blog:
of

doe mee met deze gave candy

groetjes Hil

zaterdag 22 januari 2011

Art to Scrapweekend 2011
Hallo Scrapsnuitertjes,
En zo is het langverwachte weekend alweer voorbij, wat ging de tijd weer snel. En meiden wat was het weer gezellig en wat hebben we weer gelachen.
We werden nog verwend met een leuk bloemstukje, een heerlijk doosje chocolade en een paperpad met kaarten. Meiden super bedankt!!! We gaan er van genieten en de bloemen staan nog steeds, erg mooi en lief van jullie allemaal.
Het leukste is nog dat we gewoon doorgaan met de weekenden. Het januari weekend zit al vol en het december weekend begint ook al vol te raken. Heerlijk meiden, dan zien we elkaar over een jaar gewoon weer.
het was weer een weekend gevuld met mooie creaties, want wat hebben jullie mooie dingen gemaakt en als je een foto gemaakt hebt en geen blog, willen we ze wel voor jullie plaatsen.
Op vrijdagavond hadden we 3 keuzes:
een doorkijkkaart, een LO of een fotolijstje
Ik heb hier de LO geplaatst van mijn fovoriete plek, met zoon Emile en hond Tibet en Willem heeft de foto gemaakt samen op het strand, en het fotolijstje komt nog, op Joyce haar blog kunnen jullie ook kijken want zij heeft het fotolijstje bedacht..
Linda zal op het blog scrapforfriends de kaart gaan plaatsen. En ook bij Petra kan je kijken voor de kaart.
Het grote project kunnen jullie bekijken op het blog van:
scrapforfriends
Linda heeft een geluksboom gemaakt
en Petra heeft zich uitgeleefd met een schilderij van canvassen.
Want dat was het project, werken met canvassen.
Joyce heeft een prachtige fotolijst gemaakt.
Onderstaand het project wat ze op zaterdagavond konden maken. Een LO van je eigen kinderfoto. Nou en we hebben mooie creaties gezien, maar onderstaand was van mij zelf.

Bedankt meiden, ik heb genoten.

Bedankt voor het kijken en jullie reacties, vind het altijd leuk om te lezen.

Misschien tot gauw op de cropdagen van Scrapforfriends. de eerste is op 12 februari 2011.Liefs Hillie

dinsdag 11 januari 2011

zijn ze niet lief

Hallo allemaal,

Een hele tijd geleden, ik geloof wel 2 jaar, misschien nog wel langer!!! Is deze foto door iemand gemaakt, ik weet niet meer hoe deze mevrouw heet, maar ze had deze foto geplaatst bij het hobbyjournaal item dagfoto's. Oh ik zag deze foto en ik was er helemaal gek van, omdat ik designlid was van ScrapArt is het wel leuk om eens iets anders te scrappen. dus ik de stoute schoenen aangetrokken en aan die mevrouw gevraagd of ik die foto misschien mocht hebben, want ik wilde die foto wel heel graag scrappen. Die mevrouw moest er even over nadenken maar ze vond het verhaal wel leuk.
En nu na 2 jaar is ie dan eindelijk gescrapt!!!
Gave foto hè??? Het verhaal achter de foto:
Deze mevrouw was aan het wandelen met de hond, dit deed ze dagenlijks en hield dit nest al een hele tijd in de gaten en toen ze op een dag langs liep zonder fototoestel toen waren de kleintjes allemaal uit het nest. Ze heeft heel hard naar huis gerend om haar fototoestel op te halen en dit is het resultaat geworden.

Aankomend weekend hebben we weer het Art to Scrapweekend. heel veel zin in. Ik hoop jullie ook meiden, tot vrijdag.

Bedankt voor het kijken en graag tot de volgende keer.

Liefs Hillie