zaterdag 28 januari 2012

laatste projectHallo allemaal,Voor het scrapweekend hadden we 3 projecten bedacht. 1 dat moemde we het vrijdagavondproject. Dit was het bewerken van een theekistje, dat hadden jullie al gezien. Nog even een herinnering. Ik ben helemaal gek van magnolia's dus ik had er een magnoliakastje van gemaakt. Deze workshop geef ik volgende maand nog voor 6 enthousiaste meiden.
Het volgende project was een album maken. Het album moest je helemaal zelf opbouwen. Mijn album bestond uit zwart/wit papier. Ik was met Petra een dagje weggeweest. Op deze locatie hadden ze ook een roofvogelshow. Maar ook heel veel uilen. Daar gaat mijn boekje over. Dit is de voorkant.En zo zit het album ervan de zijkant uit. Jullie zien wel hoeveel foto's er zijn gebruikt. Je kan in dit album erg veel foto's kwijt want er zijn allemaal hoekjes en gaatjes gecreeƫrd om tags en extra foto's te plaatsen.


En het laatste project was een minimalistische LO plaatsen. Die zien jullie bovenin staan.Het was een heerlijk scrapweekend en we zijn alweer bezig om te brainstormen voor de volgende weekenden.


Meiden bedankt voor twee heerlijke weekenden. Een heleboel meiden hebben zich weer voor de crop opgegeven van 4 februari. Heb je ook eens zin om te komen croppen meld je dan aan:scrapforfriends@gmail.com. De locatie is in Amsterdam Osdorp.Tot de volgende keer en bedankt voor jullie berichtjes.Groetjes Hilvrijdag 20 januari 2012

LoHallo allemaal,En in het weekend hadden we ook een opdracht om een minimalistische LO te maken. Er zijn erge mooie gemaakt, maar dit is die van mij.

Ik kon er niet mee ophouden heb er wel een stuk of 5 gemaakt. Maar hier zijn er 3 en allemaal van een olifant. De een meer minimalistisch dan de ander, maar het is je eigen invulling.

Degene die mij kennen weten hoeveel ik geef om olifanten.

Thanks voor jullie bezoekje en reactie.


Groetjes Hil

maandag 16 januari 2012

het weekend weer ten einde

hallo allemaal,

Het scrapweekend is weer voorbij!!! Wat ging het snel he meiden?? Zolang kijken we er naar uit en zo zitten we weer thuis op de bank. maar wat hebben we genoten of niet dan???

Als eerste wil ik jullie heel erg bedanken voor jullie lieve reacties, complimenten en jullie prachtige cadeau. Wat waren we verrast!!!! We hebben een cadeaubon van 20 euro gekregen om bij doeading te besteden. Van 3 andere meiden kregen we ook een cadeaubon voor doeading. En van Annemiek kregen we een bordje met een hele leuke spreuk. DANK JULLIE WEL. echt super super gaaf....

De december weekendgangers mogen hun projecten ook plaatsen nu. Die moesten al heel lang wachten. maar Jannie moest wel heel lang wachten. Ik was van het zomer bij haar en toen was ik bezig met een heel leuk project voor Linda haar verjaardag. Maar dat vond ik zo gaaf dat ik dat graag voor het weekendproject wilde gaan doen. Jannie vond het gelukkig geen probleem.

Ik begin met het vrijdagavondproject maar we hadden er 3 voorbereid. De rest komt van de week.
Het vrijdagavondproject was een theekistje bewerken. Onderstaand is mijn invulling: helemaal bewerkt met magnolia's. ERg erg leuk om te doen.
Onderstaand nog enkele details.
pootje Tim Holtz


de zijkant met de magnolia tag, swirls, pareltjes en bloemen en lint.Tilda zittend op zelfgemaakte boekjes


Op het tuinpad de magnolia's met de magnoliaboom, ingekleurd met de copics hekje van martha stewart.

magnolia's ingekleurd

eigen gemaakt naaiklosje

de flesjes met pareltjes, bloemetjes, labeltje.

Filmstrip boven op het kastje, samen met allerlei bloemetjes, pareltjes, takjes opgeleukt.


dit project ga ik in februari nog als workshop geven. Gezellig hoor.


Meiden hartelijk dank en ik hoor graag wat jullie ervan vinden.

In de loop van de week de volgende projecten.

Neem ook een kijkje op ons blog

Groetjes Hil

vrijdag 13 januari 2012

scrapweekend januari 2012

hallo allemaal,
En dan hebben we nu het scrapweekend van ScrapForFriends januari 2012. De december ploeg is al geweest en nu gaan we op voor het tweede weekend. We hebben er zin in. Aankomende week worden de projecten geplaatst. Als je nu niet meer kan wachten hebben we hier twee kleine sneak peaks.


.
Meiden tot straks als je gezellig komt, we hebben er onwijs veel zin in.

En voor de andere meiden heel fijn weekend, het weer ziet er goed uit.Groetjes Hil

zondag 8 januari 2012

LOHallo allemaal,Een paar weken terug waren Cathy, Linda, Petra en ik een dagje op stap. Geheel onverwachts kwamen we Betty, Inge, Christa en Hendrien tegen. Van deze ontmoeting hebben we een foto gemaakt en die zouden we allemaal gaan scrappen voor ons scrapweekend. Dit is mijn uitwerking van de foto.Fijne dag allemaal en geniet van het mooie weer. Hier schijnt de zon volop.Groetjes Hil

zaterdag 7 januari 2012

Hang Playing Hedge MonkeysAls je van muziek houd klik het filmpje maar aan erg bijzonder!!
groetjes Hil

maandag 2 januari 2012

de beste wensen voor 2012hallo allemaal,

Graag wil ik jullie voor het jaar 2012 veel gezondheid en creativiteit toewensen.
Dat we maar met zijn allen veel mogen genieten van onze hobby.

Liefs Hil