zaterdag 7 april 2012

kaartje

hallo allemaal,

hierbij het kaartje wat ik voor Gijs heb gemaakt. Ik vind jongenskaarten altijd erg moeilijk om te maken. Jullie ook??

Onderstaand een kaartje van Coby. Zij had dit kaartje voorbereid. Hartstikke leuk...

groetjes Hil

hallo allemaal,


woensdag 4 april 2012

sorry weer een kerstkaartjehallo allemaal,


Jannie, Truus, Coby en ik hebben afgesproken om tijdens de cropdagen kerstkaartjes te maken. Zo hoef je aan het eind van het jaar je niet te haasten met de kaartjes. Deze kaartjes zijn in februari gemaakt tijdens de crop. Het is niet zo snel geplaatst maar wel zo leuk :o).

Die van Truus vind je in het bericht van 14 maart. Bovenstaand kaartje heeft Jannie gemaakt. En onderstaand kaartje heb ik voorbereid voor de meiden.... hihihiih alleen had ik het kaartje nog niet gemaakt, dus nu zien ze hem pas voor het eerst. Op de crop waren we er niet aan toe gekomen om hem te maken dus pakketje mee naar huis.

Dus meiden, jullie kunnen hem nu gaan maken. :o)


Fijne dag en tot de volgende keer

groetjes Hil

maandag 2 april 2012

workshop Tiny


Hallo allemaal,Ik heb vorige week een workshop gegeven bij Tiny. En dit is de kaart geworden.

Daarnaast vond ik de sketch zo leuk dat ik er nog een gemaakt heb maar dan met een andere magnolia. De magnolia's zijn echt mijn favoriet.


Er loopt nog een uitdaging met Jannie, die doen wij 2 x per maand. De mijne heb ik af, maar die van Jannie moet ik nog maken. De postbode vond de uitdaging zelf zo leuk dat Jannie twee keer een pakketje moest opsturen. Jullie zien de uitdaging van de week verschijnen.

Hele fijne dag en thanks voor het kijken.groetjes Hil