dinsdag 10 november 2009

bijna Kreadoe en een sneak peak


Hallo allemaal,

Bovenstaand een LO die ik pas geleden gemaakt hebt. We gingen naar het strand om te vliegeren en Tibet (onze hond) uit te laten. Op deze LO kreeg ik les van mijn zoon Emile. Nou dat is ook een vak apart, maar het was wel heel leuk.
Onderstaand zien jullie een sneak peak voor de kerstkaarten workshop van 22 november. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, dus als je zin hebt en niets te doen ............. Ik zie jullie graag.


Morgen begint de Kreadoe weer. En ScrapArt is er ook!! *LOL*. Kijk even op het weblog voor de aanbiedingen, maar er is nog meer op de Kreadoe zelf. Woensdag ga ik lekker zelf snuffelen samen met Ria en heel misschien komt Joyce ook nog even. En Annemiek en Angela, Betty en Inge, Janny en Jet jullie zie ik daar. En wat gaan we eten!!!!
Gezellig hoor... Tot gauw
Oh ja dat was ik bijna vergeten ik heb een gratis toegangskaartje gewonnen!!! super hé?? Ik val wel in de prijzen de laatste tijd. Morgen ga ik ook mijn Inkie stempel ophalen die ik gewonnen had bij Nellie.... nog bedankt he Nellie super mooi cadeautje.
Vrijdag sta ik bij ScrapArt zelf, dus misschien tot ziens..

Morgen ga ik ook de blogcandy verloten, het wordt heel erg moeilijk want er zijn leuke reacties geschreven. Maar als je ook een leuke reactie weet stuur hem nog even op of schrijf hem onder dit bericht, dan loot je nog mee. Voor degene die geen blog hebben mail naar scraphils@gmail.com


Liefs

8 opmerkingen:

nellie zei

graag gedaan hoor Hil veel plezier ermee en wat een layout supers meis veel plezier op de Cea doe

Liefs nellie

lydia zei

Les van Emile? Hahhahahahah nou dat is zeker een vak apart. Dat geloof ik meteen!! Maar het resultaat is prachtig! Superrrrr

Liefs Liedje

Inge Kolstee zei

Wat een super leuke LO is dat geworden.
Jaaaaa ik heb zin in morgen Kreadoe!!
Oh gezellig dat die anderen ook allemaal morgen komen! En we eten......
Liefs, Inge

aukjev zei

Hoi Hil,

wat een mooie LO heb je gemaakt, super. En alvast heel veel plezier op de Krea, gezellig je gaat een heel koppel ontmoeten daar !!Ben benieuwd wat je allemaal voor moois gaat zien ... en kopen , haha.
groetjes Auk

Jacqueline's Weblog zei

Een super gave lay-out Hill, prachtig! En misschien zien we elkaar nu wel een keertje op de beurs. Ik ben er woens-,vrij- en zondag.
Groetjes van Jacqueline

Anoniem zei

wat een mooie LO zeg! leuk die foto's in een ruit, geeft een leuk effect. leuke fotosessie trouwens ook!

Jeanet zei

Hihihi je hebt altijd mensen die geluk hebben he ... nee hoor super dat je gewonnen hebt ! We waren nog niet binnen of we kwamen je natuurlijk al tegen he , lekker bakkie !!
Daarna hebben we je niet meer gezien , ons hebben ze er bijna uit moeten gooien , waren bijna de laatste , leuke spullen gekocht ??? Wij wel hoor !
Liefssss Jeanet

Inge Kolstee zei

Hoi Hil,

Wat super leuk om een stempel te kunnen winnen. Jouw site staat natuurlijk allang bij mijn favorieten. En niet alleen omdat je prachtige kaarten maakt maar ook omdat ik je een geweldig mens vind. Jij, maar ook jouw Willem en je zoon Emile waar we afgelopen zomer kennis mee hebben mogen maken. Wat een ontzettend leuke knul is dat. Daar kun je trots op zijn. En wat geweldig dat hij je heeft leren vliegeren. Echt bijzonder hoor. Heerlijk als zo'n knul dat nog met zijn moeder wil doen. Ik neem aan dat je het nu kunt met zo'n charmante leraar! Je hebt er een leuke LO van gemaakt. Oh ja waarom ik die stempel wil winnen? Om leuke kaartjes mee te kunnen maken. En als ik win is het eerste kaartje voor jullie!!

Liefs, Inge