woensdag 23 september 2009

nog een paar kaartjesHallo allemaal,

zag dat het al weer even geleden was dat ik wat geplaatst hebt. Wil vanavond nog van alles doen, maar ik kom niet vooruit. Dan eerst maar even wat plaatsen.


Deze kaartjes had ik gemaakt voor de beurs in Rijswijk.

Natuurlijk weer de nestabilities gebruikt, bloemen, stempel van inkadinkado, specers, hoekjes pons, takjes pons (herfstblad) brads, randpons, en de leuke stempels van de bildmalarna's.Ik vind ze erg leuk geworden jullie ook???
tot gauw
groetjes Hil

vrijdag 18 september 2009

Een Award en een creatie


Hallo Allemaal,


Ik heb van Angela een Award gekregen dank je wel Annie.
Heb eindelijk wat kerstkaartjes gemaakt. Was er erg aan toe, want ik moet er eigenlijk nog zooooooooooooveel. Binnenkort maar eens even een dagje gaan zitten want anders komt het niet goed.Het nieuwe papier van MME gebruikt en een oude lijn van .... ik ben de naam kwijt :o(Groetjes Hil

woensdag 16 september 2009

RijswijkHallo allemaal,

Daar ben ik dan!! moest even bijkomen van de beurs, hard werken op mijn werk en nog even foto's maken van afgelopen weekend. Het was weer een super gezellige beurs, vond ik.
Leuke dingen gekocht (iets teveel denk ik hihihih).
Ben bij Crealies geweest voor de leuke bloemenmallen en ze heeft ook weer nieuwe mallen met vlinders, kerststerren en Swirls en nog veel meer.
Annelies geweldig die mallen die je gemaakt hebt, daar ga ik weer veel plezier aan beleven!! En velen met mij hihihhi.
Inmiddels heeft Henk deze geweldige mallen ook in de winkel.

Verder bij Papillon erge leuke stempels gekocht en een geweldige kerst tekststempel.
Bij ScrapArt heb ik al die leuke ponsen, sissix mal en nestabillities gekocht, heb ik mijzelf verwend of niet!!!!
Verder hebben we een mini workshop gedaan op vrijdag en zondag zie bijgevoegde kaart.
Op zaterdag heeft Susan iets anders gedaan.

Erg veel bekende tegen gekomen, die al eens een workshop bij mij hadden gevolgd. En ook weer een aantal nieuwe meiden die voor het eerst de mini workshop bij mij deden. Vond het erg leuk allemaal en misschien tot de volgende keer. Op de Kreadoe staan we ook weer.

Vergeten jullie 3 oktober niet, dit wordt een erge leuke dag, met in de ochtend 3 verschillende mini workshops geven door Petra, Linda en Hil. En in de middag kan je kiezen uit twee verschillende kaartenworkshops. Deze dag staat geheel in het teken van het kaarten maken. Dus geef je snel op want vol = vol.

Ik hoop jullie gauw weer te zien. En Jeanette tot gauw hè!!!
Groetjes Hil

woensdag 9 september 2009

even snel tussendoorHihihihih,


hallo allemaal,


och heb het op het moment zo verschrikkelijk druk, sowieso op mijn werk, maar ook even met de hobby.


Net samen met Ria even pakketjes gemaakt voor de mini-workshop op Rijswijk. Fijn hoor Ria, bedankt!!! Gelukkig gaat Ria vrijdag ook heerlijk mee naar de beurs, lekker even rondstruinen.

Vrijdag geef ik een mini-workshop bij ScrapArt op de beurs in Rijswijk natuurlijk :o), zaterdag geeft Susan de mini-workshop en zondag doet of Linda of ik hem. Bij mij en Linda is het een workshop met een kaart en bij Susan is het de KISS (verrassing hihhihih)


We hopen jullie gezellig te zien op de beurs in Rijswijk en anders in de winkel te Zwanenburg. Volgende week zaterdag 19 september hebben we een marathoncrop, dit wil zeggen dat we om 10.00 's morgens beginnen met croppen en doorgaan tot 22.00 's avonds. ER zijn nog enkele plaatsen vrij.

Verder onderstaand kaartje gemaakt. met het prachtige papier van MME, een leuke nestabillitie en een lieve magnolia stempel. Hoekjes van een stans van de cuttlebug en de vlinders van Kars.
Groetjes Hil


zondag 6 september 2009

een Award
Hallo allemaal,


Kijk eens wat ik gekregen heb een prachtig Award. Bedankt An!

Nu is het de bedoeling dat ik 7 dingen over mijzelf ga vertellen, oeps nou daar komt ie dan:1. Ik samen woon met mijn zoon Emile en vriend Willem

2. Ik in het rijke bezit ben van een hond Tibet en twee lieve poesen Loekie en Roxy

3. Ik in het designteam zit van ScrapArt en waar ik vreselijk veel van geniet

4. Ik het heerlijk vind om samen met vriendinnen te freubelen en daarna poffertjes te eten!!! (wanneer gaan we dat weer doen meiden???)

5. Ik een verschrikkelijk verslaving heb van ponsen (ik heb er maar rond de 500 ;o))

6. Ik rijd op een scooter en het fantastisch vind

7. Ik een droomwens heb van een huis aan het strandNu moet ik een aantal mensen (blogs) nomineren, dat is best lastig omdat veel mensen hem al gehad hebben maar hier komen ze dan:

weblog ScrapArt

Inge

Jeanet

Lydia

Joyce

Heel veel plezier ermee en bedankt voor jullie creativiteit.

Verder staan we a.s. vrijdag, zaterdag en zondag weer op Rijswijk en daar geven we weer een make & take. Ik ben druk bezig om de kaartjes op tijd af te hebben voor de beurs. Dus ga gauw weer aan de slag. Hoop jullie weer te zien op de beurs.

Onderstaand kaartje laatst gemaakt met mijn vriendin Lydia. Een van mijn favoriete papierlijnen Basic Grey. Met als bloemen de Daisy Punch, de cirkel pons (zo noem ik hem maar zo heet hij niet echt hihih) hij heet de paper shaper swirls kijk maar eens bij ScrapArt. De pons is erg gaaf... Verder van de quickutz de bladeren gebruikt. De rechtehoekige nestabilities. Mooie stempel van Magnolia. Ik vind het een plaatje en jullie??

Groetjes Hil

woensdag 2 september 2009

nog een keer twee kaartjes


Hallo allemaal,

Ik heb twee weken geleden een workshop gegeven bij ScrapArt. En ik houd op het moment best van langwerpige kaarten, dus ik had er ook 1 in mijn workshop gemaakt.
Maar ik vond deze zo leuk dat ik deze nog maar een keer gemaakt hebt.

Wat vinden jullie ervan? De stempel is van Bild Malarna, te verkrijgen bij ScrapArt. De nestalbilitie, ik weet niet welk nummer, ze hebben zulke mooie uitgebracht. Het takje van de sissix, erg mooi om te gebruiken. En de hartjes ook te verkrijgen bij ScrapARt. Het papier is al oud en dat was van Kaiser Kraft. Die hebben zulk mooi papier, wordt ik helemaal happy van :o)......
Heb net op de beurs in Den Bosch weer zo'n mooie serie gekocht van Kaiser Kraft. Want papier dat had ik natuurlijk nog niet....hahahahahah
Ben op het moment alles eens even aan het uitzoeken, oh meiden ik heb zoveel papier, dat kan ik nooit allemaal opmaken...... Hebben jullie daar ook last van?????
Maar het is zo mooi al dat papier, heb een poosje geleden zo'n mooie kast gekregen en daar ligt het nu bijna allemaal in, ziet er wel super uit.

Groetjes Hil