woensdag 25 november 2009

dat was lang geleden


Hallo allemaal,

Hier was ik dan weer. Het was al even geleden, maar ja het is ook druk.Afgelopen zaterdag had ik bij ScrapArt een scrapmarathon zo gezellig.... van 10 tot 10 heerlijk de hele dag met je hobby bezig zijn. Zondag had ik een workshop bij ScrapArt. We waren weer met een gezellige groep. De eerste kaart was door Petra bedacht, dit was met het papier van Graphic 45. De tweede kaart zie je hier staan die was door mij voorbereid en bedacht. Dit was met het papier van Eskimo kisses. Verder wat lint, bradjes, bedeltje, stempeltje magnolia, tekststempels van forever friends, een tekst stempel van Hero Arts en de Crealies mal nummer 2 gebruikt.
Hoe vinden jullie hem??
Het was een gezellige middag maar de meisjes moesten flink doorwerken, maar het is ze gelukt. Misschien tot de volgende keer.
De volgende workshop geef ik op 17 december in het hobbywinkel Velsen op de Kennemerlaan. Dus als je in IJmuiden woont, kom gezellig langs, we gaan een kerstkaart maken.
Dank voor jullie gezellige berichtjes, vind het altijd erg leuk.
Liefs


zaterdag 14 november 2009

Hallo allemaal,

Even een kort berichtje, ik had jullie natuurlijk beloofd om de blogcandy winnaar bekend te maken. Maar ik heb het op het moment even te druk, maar ...... hier komt hij dan. Iedereen die een berichtje gestuurd heeft wil ik hartelijk bedanken, vond het erg leuk de reactie's die ik heb gekregen. En omdat ik de stempel iedereen gun, heb ik mijn zoon Emile en vriend Willem gevraagd om een keus te maken. Zij hebben de berichtjes allemaal gelezen, zonder dat er een naam bekend was en beide gaven hetzelfde berichtje aan, dit was het bericht van:


Truus


Truus van harte gefeliciteerd met je prijs, stuur me je adres en dan stuur ik je de stempel toe.
Je kan de reactie van Truus lezen bij het bericht van 1 november.

Bovenstaande kaart en onderstaande kaart afgemaakt, lagen al een poosje half af. Ben niet geheel tevreden, maar ja.........op een gegeven moment moet hij toch af zijn. De lijnen papier weet ik niet meer, zolang lagen ze al ;o)


Morgen ben ik nog op de Kreadoe te vinden, dus als je eventueel niets te doen hebt, kom gezellig langs op de beurs.
Afgelopen woensdag ben ik samen met Ria naar de Kreadoe geweest en we hebben genoten. Leuke dingen gekocht:
magnolia stempels, magnolia magazine, tekststempels, mooie parel Swirls, randpons ach.... weer teveel om op te noemen. Daarna nog lekker gegeten in de stad Utrecht met Hendrien, Betty en Inge, meiden het was heel gezellig en tot gauw.
Ik ga mijn bedje opzoeken, morgen weer vroeg dag.
Wens jullie een fijne zondag
Liefs

dinsdag 10 november 2009

bijna Kreadoe en een sneak peak


Hallo allemaal,

Bovenstaand een LO die ik pas geleden gemaakt hebt. We gingen naar het strand om te vliegeren en Tibet (onze hond) uit te laten. Op deze LO kreeg ik les van mijn zoon Emile. Nou dat is ook een vak apart, maar het was wel heel leuk.
Onderstaand zien jullie een sneak peak voor de kerstkaarten workshop van 22 november. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, dus als je zin hebt en niets te doen ............. Ik zie jullie graag.


Morgen begint de Kreadoe weer. En ScrapArt is er ook!! *LOL*. Kijk even op het weblog voor de aanbiedingen, maar er is nog meer op de Kreadoe zelf. Woensdag ga ik lekker zelf snuffelen samen met Ria en heel misschien komt Joyce ook nog even. En Annemiek en Angela, Betty en Inge, Janny en Jet jullie zie ik daar. En wat gaan we eten!!!!
Gezellig hoor... Tot gauw
Oh ja dat was ik bijna vergeten ik heb een gratis toegangskaartje gewonnen!!! super hé?? Ik val wel in de prijzen de laatste tijd. Morgen ga ik ook mijn Inkie stempel ophalen die ik gewonnen had bij Nellie.... nog bedankt he Nellie super mooi cadeautje.
Vrijdag sta ik bij ScrapArt zelf, dus misschien tot ziens..

Morgen ga ik ook de blogcandy verloten, het wordt heel erg moeilijk want er zijn leuke reacties geschreven. Maar als je ook een leuke reactie weet stuur hem nog even op of schrijf hem onder dit bericht, dan loot je nog mee. Voor degene die geen blog hebben mail naar scraphils@gmail.com


Liefs

woensdag 4 november 2009

Zo'n leuke kaart en een mooi blik

Hallo allemaal,

Bovenstaand zie je het blik die we bewerkt hebben op ons weekend. Dit was naar een idee van Annemiek. Annemiek had erg mooi papier meegenomen en zij had een voorbeeld gemaakt, maar we konden heerlijk ons eigen gang gaan, dus we zijn lekker bezig geweest om het blik te versieren. Met de ponsen van Martha Stewart en de crealies mallen, mooie takjes, helemaal geweldig Annemiek nog bedankt voor het super idee!!!

Onderstaande kaart heeft in het hobbyjournaal gestaan. Ik heb het krantje niet maar Aukje wel of ze vond het idee op de website van het hobbyjournaal en deze hebben we dan ook in het weekend uitgewerkt. Het papier is een "oude" lijn van Bo Bunny, maar zo geweldig mooi papier ik kan er geen genoeg van krijgen hihihhi. Een magnolia, takjes, crealies stansen, prachtige vlinders en Swirls maken de kaart helemaal af.
Ik hoop dat jullie hem leuk vinden.


Op zondag 22 november geef ik samen met Petra een workshop bij ScrapArt. Geef je snel op want vol = vol.
Op deze middag maak je twee prachtige kaarten. Een met het prachtige papier Grafic 45 en een met Eskimo kisses van BG. De middag is van 12.30 tot 17.00 uur tussendoor nog pauze.
Fijne dag allemaal en misschien tot ziens.....
Liefs

zondag 1 november 2009

denken jullie om de blogcandy en project Aukje

Hallo Allemaal,

Gezellig dat jullie weer langskomen.
De projectjes van Aukje zien jullie onderstaand. Het eerste doosje had Auk zelf bewerkt, omdat daar de spullen in zaten voor de spinnerkaart. Dat had ze zo leuk gedaan, echt heel gaaf... en voor iedereen had ze zo'n blikje gemaakt. Auk nog hartstikke bedankt.
De spinnerkaart is een kaart waarvan de afbeelding kan bewegen. De afbeelding staat nu in het midden maar hij kan rollend van links naar rechts bewegen. Ik had hem nog nooit gemaakt maar hij stond om mijn verlanglijstje en Auk heeft hem dus voorbereid. Helemaal super.

Onderstaand blikje is ook door Auk voorbereid. Een blikje bij de Xenos gekocht met zuurtjes erin en daarna bekleden. Prachtig mooi papier van MME, mooie kleuren combi, alles in het creme/bruin helemaal mijn kleuren. Ik vind hem helemaal leuk en hij staat op mijn kast te pronken.
De spinnerkaart.


Willen jullie onderstaande stempel winnen geef dan in een berichtje aan waarom je deze zo graag wilt winnen en zet mijn blog bij je favorieten. De actie loopt tot 11 november. Heb je geen blog geen probleem stuur mij een mailtje scraphils@gmail.com en dan komt het ook goed.


Wens jullie een hele fijne zondag en tot gauw.
Groetjes