zaterdag 20 februari 2010

morgen gezellig croppen


Hallo blogvriendinnetjes,

Zijn jullie ook aan het genieten van het weekend? Oh ik ben heerlijk aan het genieten, lekker het hele weekend aan het freubelen.
Gisterenavond hebben we bij ScrapArt gezeten met het designteam en een aantal klanten . we zijn heerlijk wezen croppen. En shoppen want Henk had weer mooie spullen besteld, mooie martha stewart ponsen, mooie swirls van prima marketing, schitterende stempels. Het mandje stroomde weer vol..... Verder hebben we op dit moment een challenge bij ScrapARt een winterse LO maken. We hebben die met het designteam maar ook met de klanten gemaakt. Een aantal sketchen meegenomen en veel inspiratie dan kom je een heel end, houdt het blog maar in de gaten. Binnenkort is er weer een nieuwe LO van Tibet te zien.
Ook vandaag heb ik een LO gemaakt, want ik heb met Susan haar workshop mee gedaan. susan heeft zo'n eigen stijl ik wilde ook wel eens op zo'n manier leren scrappen op een LO. Nou hij is goed gelukt, al zeg ik het zelf. En het was fantastisch om te doen, erg veel werk, maar dat zie je er ook wel aan af. Jullie moeten nog even geduld hebben, het is nu te donker, maar morgen of overmorgen neem ik een foto.
Voor nu heb ik maar een kaartje geplaatst wat ik een tijd geleden met Ria heb gemaakt, maar pas vorige week hebben we hem afgemaakt.
Het is een rustig kaartje geworden. maar dat vind ik ook leuk. Wat vinden jullie ervan?

Morgen gaan we croppen met een aantal meiden. We hebben een leuke locatie gevonden en daar gaan we heerlijk met elkaar kaartjes maken. Ik ga nu nog wat sketchen snijden, dan kan ik morgen lekker aan de slag.


Wens jullie een hele fijne zondag en veel freubelplezier.

Liefs Hillie

6 opmerkingen:

Nellie zei

Hallo Hillie

ik kom ook maar eens gauw kijken bij Henk al die mooie dingen je word er hebberig van hahaha ik wens je heel veel plezier met croppen

Liefs Nellie

Jacqueline's Weblog zei

Weer een heel schattig kaartje Hillie! Een prachtig sketch en mooie kleuren. Ik ben heel benieuwd naar al die lay-outs. Veel plezier vandaag!
Groetjes van Sjakkie

Riet zei

Ohhh wowww Hil,wat een prachtig kaartje heb je gemaakt.
Lief die stempel.
heel mooi papier en kleuren.

Liefs Riet.

Annemiek zei

Leuk kaartje , hoor Hil !!
Ben benieuwd naar de LO die je hebt gemaakt met Susan ....

Rinske zei

Hoi Hill,

Leuke blog met ow zo leuk plaatjes! Vond het zondag erg gezellig, is zeker voor herhaling vatbaar.

Groetjes, Rinske (Nichtje van Aukje)

lydia zei

Wat een mooi kaartje!! Heel bijzonder en hele andere sfeer!!

Liefs Liedje