zaterdag 23 oktober 2010

kerstkaartje


Hallo allemaal,


Laatst hebben we een cropdagje gehad en ben ik lekker met mijn kerstkaartjes bezig geweest. Ik loop giga achter want ik moet er minimaal 50 maar ik heb er geloof ik pas 14 dus moet nog hard aan de slag. Ben bezig geweest met het prachtige papier van SEI, het is alleen oud papier maar ik vind het zo verschrikkelijk mooi, dus als je de komende tijd kaartjes van mij ziet zal het met deze lijn zijn. Verder heb ik gebruik gemaakt van mijn quickutz stansjes, bosskut stansjes en cuttlebug embossing stansjes. En verder doet het papier voor zichzelf spreken.
Natuurlijk de magnoliaatjes gebruikt, maar niet van een kerstserie, ik heb ze gebruikt van de serie met het kasteel. Vind ze namelijk zo schattig en had ze nog niet gebruikt.


Deze kaart gaan we ook maken op 28 oktober bij hobbywinkel Velsen. De workshop zit al vol. Ik heb er helemaal zin in. De vorige kaart die we hadden gemaakt hebben een aantal alweer opnieuw gemaakt. Helemaal leuk. De volgende workshop staat in de planning en ik laat het jullie zo spoedig mogelijk weten wanneer die is.


6 november hebben we weer een cropdag ScrapForFriends, wil je hier ook eens bij zijn meld je dan aan via onze e-mail: scrapforfriends@gmail.com We proberen het blog een beetje bij te houden, maar op het moment zijn we te druk met ons Art to Scrapweekend bezig maar kom eens kijken op ons blog.


Geniet van jullie weekend en sorry dat ik erop dit moment niet vaker ben, maar dat komt wel weer. Ik wil jullie wel graag bedanken voor jullie berichtjes en bezoekjes.
Kijk ook eens in de sidebar er staan geweldige candy's in.


Liefs Hillie

7 opmerkingen:

Jacqueline's Weblog zei

Wat een originele kaartjes Hillie of zijn het doosjes! Ze zijn erg leuk. En troost je ik loop ook giga achter met mijn kerstkaartjes, maar ik heb me voorgenomen niet te stressen, dan krijgen sommige maar een gekocht kaartje.
Groetjes van Sjakkie

Angela zei

Wat een leuke doosjes Hil!! Ze blijven echt heel leuk om te maken!Het papier is prachtig dat verveelt nooit!!
Veel succes de 28ste met de workshop.

Liefs,
Annieee

Nellie zei

Hoi Hil

Ik heb een mailtje gestuurt voor de cropdag maar ik weet niet of hij goed is aangekomen zou 6 novenber heelllllllll graag komen en ik vind je doosjes super wat een idee zo leuk ik ga jou anders wel mailen wil jullie zo graag zien gezellie

Liefs Nellie

Annemiek zei

Hoi Hillie

Heeeeeeeeel leuk dit model , wil 6 november graag even kijken hoe je dit gemaakt hebt , kan dat ????

Groetjes Annemiek

Maureen zei

Wow dat ziet er mooi én bewerkelijk uit, prachtig!

Greetz,
Maureen.

aukjev zei

Hil, ze blijven leuk he, De dames die naar jouw workshop komen, zullen er blij mee zijn! Ik ga het ook weer eens proberen !! groetjes Auk

Esther zei

Heel leuke doosjes zeg.
Die wil ik ook wel eens maken.

Groetjes Esther