vrijdag 12 november 2010

een workshop

hallo allemaal,

Bovenstaand het wedstijddoosje gemaakt voor Crealies. Annelies had een wedstrijd uitgeschreven wie maakt het leukste doosje met de crealies mallen. Nou dat heb ik gedaan, anders dan gedacht misschien maar des te leuker vind ik zelf. Heb op het moment echt een tik wat betreft deze doosjes, maar ze zijn ook zo leuk om te maken. In de vaandel staat de tekst Crealies. Ik heb hem woensdag op de kreadoe afgegeven bij Annelies en dit was het eerste doosje op de beurs, maar toen ik tegen het eind van de middag nog even langs liep waren er al veel afgegeven. Ben zeer benieuwd wat Annelies allemaal binnen gaat krijgen.


Dit doosje hadden jullie nog tegoed van de workshop bij hobbywinkelvelsen. De workshop was erg geslaagd en op 24 en 25 november geef ik weer een workshopje. Twee avonden achter elkaar en deze zitten ook al vol. Een optie is nog op de vrijdagmiddag 26 november. Deze keer maken we weer een kerstkaart. De meiden hadden er veel zin in, maar........... ik ook. Heel gezellig.

En vandaag, zaterdag 13 november gaan we een workshop volgen bij Truus en Coby. En wij zijn Linda, Cathy en Hil. Deze workshop hebben we van de meiden gekregen omdat de winkel ging sluiten. Dus meiden, wij hebben er zin in.
Tot strakjes.
Op het blog laat ik jullie zien wat we gemaakt hebben.

Verder voor degene die nog naar de Kreadoe gaan heel veel plezier. Ik ben afgelopen woensdag geweest met mijn vriendin Ria en Truus en het was weer veel te leuk.
Veel gekocht: kerstpapier van My Minds Eye, Bo Bunny. Sketch markers, stans van Magnolia de tag, 4 nieuwe stempels van Magnolia, tekststempels, zilver papier een prachtig mooie martha stewart pons.
Ik ben heel veel bekenden tegen gekomen, zo gezellig. Aan het eind van de dag met een paar vriendinnen lekker nog wat gegeten even alle spullentjes laten zien wie wat gekocht heeft. Heerlijk.
Volgend jaar weer hoor meiden.....

Verder wens ik jullie een heel fijn weekend.

Tot gauw.
Liefs Hillie

2 opmerkingen:

Christa zei

Hoi Hil ! Als je dit leest heb je er een heerlijk WS-dagje op zitten. Ik ben erg benieuwd wat jullie gemaakt hebben. Dat doosje voor Crealies is mooi , zeg. Net als de kerstuitvoering. Is het de bedoeling dat de doosjes ook dicht kunnen , of niet ? En wat een leuke dingen heb je gekocht op de beurs. De Cuttlebug nog ontvangen van Betty ?? Creatieve groetjes van Christa.

Jacqueline's Weblog zei

Wat een schattige en mooie doosjes Hillie, super gaaf! Ik vond het leuk je weer te zien.
Groetjes van Jacqueline