donderdag 25 februari 2010

eindelijk kaartje van de cropHallo blogvriendinnen,

Hier ben ik dan eindelijk met twee kaartjes van de crop. Moest ze op de foto zetten, maar als ik 's morgens de deur uitga is het donker en als ik 's avonds thuis kom ook. Dus dat heeft even geduurd, maar dan is het nu eindelijk gebeurd.
Het was zo gezellig zondag de crop. Oh heerlijk voor jezelf even bezig zijn, met elkaar. Lekker even kletsen en freubelen, een perfecte combinatie.
We hebben lekker aan de kaartjes gezeten. Natuurlijk weer magnolia's gebruikt, dat blijf ik toch echt de mooiste stempels vinden en jullie??
Het bovenste kaartje is eindelijk een kerstkaartje. Ik moet echt nog gaan beginnen deze keer. Heb met Ria afgesproken dat we per maand ongeveer 4 kerstkaartjes moeten maken, net als wat Tiets doet op haar club. Maar ik heb er al twee dus dat schiet op :o(.
Het onderste kaartje had ik al eens gemaakt, maar die was voor mij collega, want die was jarig geweest. Ik vind deze stempel geweldig!!! En het kaartje ook vandaar nog maar eens gemaakt maar dan met ander papier.
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden, ik vind ze in ieder geval beide goed gelukt.Ik wens jullie een mooie dag

Liefs Hillie

zaterdag 20 februari 2010

morgen gezellig croppen


Hallo blogvriendinnetjes,

Zijn jullie ook aan het genieten van het weekend? Oh ik ben heerlijk aan het genieten, lekker het hele weekend aan het freubelen.
Gisterenavond hebben we bij ScrapArt gezeten met het designteam en een aantal klanten . we zijn heerlijk wezen croppen. En shoppen want Henk had weer mooie spullen besteld, mooie martha stewart ponsen, mooie swirls van prima marketing, schitterende stempels. Het mandje stroomde weer vol..... Verder hebben we op dit moment een challenge bij ScrapARt een winterse LO maken. We hebben die met het designteam maar ook met de klanten gemaakt. Een aantal sketchen meegenomen en veel inspiratie dan kom je een heel end, houdt het blog maar in de gaten. Binnenkort is er weer een nieuwe LO van Tibet te zien.
Ook vandaag heb ik een LO gemaakt, want ik heb met Susan haar workshop mee gedaan. susan heeft zo'n eigen stijl ik wilde ook wel eens op zo'n manier leren scrappen op een LO. Nou hij is goed gelukt, al zeg ik het zelf. En het was fantastisch om te doen, erg veel werk, maar dat zie je er ook wel aan af. Jullie moeten nog even geduld hebben, het is nu te donker, maar morgen of overmorgen neem ik een foto.
Voor nu heb ik maar een kaartje geplaatst wat ik een tijd geleden met Ria heb gemaakt, maar pas vorige week hebben we hem afgemaakt.
Het is een rustig kaartje geworden. maar dat vind ik ook leuk. Wat vinden jullie ervan?

Morgen gaan we croppen met een aantal meiden. We hebben een leuke locatie gevonden en daar gaan we heerlijk met elkaar kaartjes maken. Ik ga nu nog wat sketchen snijden, dan kan ik morgen lekker aan de slag.


Wens jullie een hele fijne zondag en veel freubelplezier.

Liefs Hillie

vrijdag 19 februari 2010

nog maar een kaartje en een AwardHallo allemaal,Dit was een ander kaartje wat ik gemaakt had op de scrapmarathon. Een leuke stempel van magnolia gebruikt, een randpons van martha stewart, ingekleurd met de copic's en een prachtige bloem van crealies. De pons die ik gebruikt heb om de hoekjes eraf te halen ben ik heel lang naar op zoek geweest en eindelijk gevonden, maar was wel duur :o( maar ik had een cadeaubon van die winkel gekregen dus toch maar gekocht. Ik vind het effect wel heel erg leuk.

Ik heb een Award van Nellie gekregen, Nellie hartstikke bedankt.Bedankt voor jullie bezoekjes en berichtjes, vind het altijd erg leuk om te lezen.

Liefs Hillie

dinsdag 16 februari 2010

een mannenkaart


Hallo allemaal,


dit kaartje heb ik ook afgelopen zaterdag gemaakt. Een mannenkaart vind ik altijd zo moeilijk. Dus ik heb een herhaling gemaakt van een eerder kaartje. Het papier is van MME en ik vind het prachtig papier. Ik heb niet veel toegevoegd want ik vind het papier gewoon erg mooi en de stempel vind ik helemaal te gek. De stempel is ingekleurd met de copic's erg leuk om te doen. Mijn vriendin Joyce heeft het ook uitgeprobeerd en jawel zij is ook om. hihihihihihi

Dus wees gewaarschuwd niet uitproberen want je bent om...............................


Gaat er nog iemand meedoen met de ScrapArt challenge? A.s vrijdagavond is er bij ScrapARt een gezellige avond heb je zin om ook te komen, geef je dan op bij info@scrapart.nl


Liefs en tot gauw

Hillie

zondag 14 februari 2010

scrapmarathon bij ScrapArt


Hallo blogvriendinnen,


Lekker genieten van de zondag?? Ik ook, ik heb een erge drukke week achter de rug, met ipv 4 dagen werken, heb ik er 5 gewerkt, zo druk is het op het moment op mijn werk.

Gisteren hadden we de scrapmarathon van 10.00 tot 22.00 uur bij ScrapArt, maar deze duurde weer tot 2.00 uur vannacht. zit nu een beetje te niksen op de bank, komt niet veel meer uit mijn handen, maar ja dat kan ook wel voor een keertje Toch???


Gisteren lekker bezig geweest met wat kaartjes en dit is er een van. Gebruik gemaakt van het prachtige valetijnspapier. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Tot een tijd terug vond ik roze papier helemaal niets, maar ja tijden veranderen hahahaha. Super mooi. Mijn nieuwe magnolia gebruikt, wat is ze lief he??? Verder niet veel toegevoegd, omdat ik het papier zo verschrikkelijk mooi vind.


Wens jullie een fijne zondag.

Liefs Hillie

dinsdag 9 februari 2010

you make me smile

Hallo blogvriendinnen,

Zijn jullie ook lekker aan het freubelen? Ikke wel.... Al heb ik het verschrikkelijk druk op mijn werk en zo, er moet toch even gefreubeld worden.

Onderstaand heb ik Tibet weer gescrapt op een LO. Ik moet altijd zo lachen om haar toetje. Ze kan zo ondeugend zijn en ooh ook zo lief. Van de sneeuw heeft zij ook zo verschrikkelijk genoten dat ik het niet kon nalaten om een foto te maken en haar te scrappen.

Binnenkort weer een kaartje hoor.

Liefs Hillie

zaterdag 6 februari 2010

heerlijk gefreubeld met Ria

hallo allemaal,

Gisteren een heerlijk dagje gefreubeld met Ria. Lekker even niets aan het hoofd behalve gezellig samen een kaartje maken. Nestabillitie gebruikt, samen met een embossingmal, een hoekje van de sissix, een mooi rand van de martha steward pons, de bloem van de crealiesmal gebruikt, verder een prachtige swirl van de bosskut. En een prachtige magnolia, ach wat zijn ze toch leuk he?? die magnolia's. Ingekleurd met ...... ja zeker de copic markers. Ik ben helemaal om.

Gaat er nog iemand naar Rijswijk? Ik heb besloten om niet te gaan, ik verheug me al op de stempelbeurs in Zeist en volgende maand zijn eerst de knotsgekke kaartendagen in brabant aan de beurt. Ook erg gezellig, ScrapArt staat dan ook weer, helemaal zin in.

Ik wens jullie een heel fijn weekend en super bedankt voor de lieve berichtjes. Vind het erg leuk om te lezen.
zoals jullie weten ben ik druk bezig me voor te bereiden op mijn workshoppie van eind van de maand. Er zijn op de zondag nog 2 plaatsjes vrij, wie zin heeft kan zich nog aanmelden info@scrapart.nl

Anja, ik gebruik nu nog de correspondentiekaartjes van de Hema, die vind ik het lekkerste kleuren.

Liefs Hillie

donderdag 4 februari 2010

een nieuw kaartje


Hallo blogvriendinnen,

En hier is dan mijn nieuwe kaartje ingekleurd met de Copic markers. Wat een liefje hè??? Vraag me nog even niet welke nummers ik gebruikt hebt, want dat weet ik niet meer.
Ik vind de stempeltjes van magnolia zo verschrikkelijk leuk. En heb je het nieuwe magnoliaboek al gezien?? Die is leuk en er staan weer leuke magnolia's in, oh dat belooft weer wat.

Ben druk bezig om mijn workshop voor te bereiden, dus misschien kan ik wel even niets laten zien de komende tijd. Moet het toch even goed voorbereiden :o)

Wens jullie een hele fijne dag en bedankt voor jullie lieve berichtjes.

Liefs Hillie

dinsdag 2 februari 2010

alle vier de kaartjes

deze kaart is van Ria

hallo allemaal,

Vorige week waren Ria en ik bij Angela en Dea (haar moeder ) kwam ook nog even freubelen, gezellig hoor, met 4 van die meiden.hahahahah
Van de week had ik al aangegeven dat we alle 4 een kaart gemaakt hadden met dezelfde sketch en het zelfde papier. Dit zijn ze geworden.....

de kaart hieronder is van Angela


de kaart hierboven is van Hil

deze is van Dea


Nou wat vinden jullie ervan??
Gaaf hè???
morgen laat ik weer een nieuw kaartje zien :o)
liefs Hillie
bedankt voor jullie lieve berichtjes :o)