zaterdag 23 oktober 2010

kerstkaartje


Hallo allemaal,


Laatst hebben we een cropdagje gehad en ben ik lekker met mijn kerstkaartjes bezig geweest. Ik loop giga achter want ik moet er minimaal 50 maar ik heb er geloof ik pas 14 dus moet nog hard aan de slag. Ben bezig geweest met het prachtige papier van SEI, het is alleen oud papier maar ik vind het zo verschrikkelijk mooi, dus als je de komende tijd kaartjes van mij ziet zal het met deze lijn zijn. Verder heb ik gebruik gemaakt van mijn quickutz stansjes, bosskut stansjes en cuttlebug embossing stansjes. En verder doet het papier voor zichzelf spreken.
Natuurlijk de magnoliaatjes gebruikt, maar niet van een kerstserie, ik heb ze gebruikt van de serie met het kasteel. Vind ze namelijk zo schattig en had ze nog niet gebruikt.


Deze kaart gaan we ook maken op 28 oktober bij hobbywinkel Velsen. De workshop zit al vol. Ik heb er helemaal zin in. De vorige kaart die we hadden gemaakt hebben een aantal alweer opnieuw gemaakt. Helemaal leuk. De volgende workshop staat in de planning en ik laat het jullie zo spoedig mogelijk weten wanneer die is.


6 november hebben we weer een cropdag ScrapForFriends, wil je hier ook eens bij zijn meld je dan aan via onze e-mail: scrapforfriends@gmail.com We proberen het blog een beetje bij te houden, maar op het moment zijn we te druk met ons Art to Scrapweekend bezig maar kom eens kijken op ons blog.


Geniet van jullie weekend en sorry dat ik erop dit moment niet vaker ben, maar dat komt wel weer. Ik wil jullie wel graag bedanken voor jullie berichtjes en bezoekjes.
Kijk ook eens in de sidebar er staan geweldige candy's in.


Liefs Hillie

donderdag 7 oktober 2010

workshop ijmuiden


Hallo allemaal,


Vanavond heb ik de workshop gedaan bij de hobbywinkel in IJmuiden. Het was heel erg gezellig we waren met een klein groepje, want het is ook maar een klein winkeltje. Maar we hebben genoten.

We hebben vanavond een easelkaart gemaakt. De mensen die er vanavond waren maken nog veel kaarten met 3 D. Dus dan is dit echt wat anders. Ze (en wij) hebben erg genoten van het maken van deze kaart en het kleuren ging ze goed af.

Op 28 oktober hebben we de volgende workshop. Ik heb er al helemaal zin in.

wil je je nog opgeven voor deze workshop mail naar hobbywinkel-velsen@live.nl


Ik hoop dat jullie het kaartje ook leuk vinden.


Liefs Hillie