zaterdag 27 november 2010

kerstkaartjes

hallo allemaal,

Woensdag en donderdag gaf ik een workshop bij hobbywinkel Velsen.
Onderstaand kaartje is het geworden alleen is er ander papier gebruikt. Een poos geleden tijdens een crop heb ik een aantal van deze kaarten gemaakt en die vond ik zo leuk geworden dat ik dacht daar ga ik een workshopje mee geven.

Ze hebben alleen het kaartje gemaakt met tekst. Dat vind ik moeilijk om te maken, omdat je altijd met een cute stempel bezig bent, maar ik vind het ook wel erg leuk om het eens zonder cute stempel te doen.

Bovenstaande kaart is toch weer met een cute stempel gemaakt, wat is ie leuk hè??? De sneeuwpop. Ik ben gek van sneeuwpoppen.

Ik bedank jullie voor jullie lieve berichtjes en wens jullie een fijn weekend.

Liefs Hillie

dinsdag 23 november 2010

gewonnen crealies mal


Hallo allemaal,


Dank jullie wel voor al jullie lieve en leuke reacties. Ik zelf vind het doosje heel erg leuk en ik vind hem ook zo lekker vrolijk. Dus toen ik de mail ontving van Crealies: "wie maakt het leukste doosje" wist ik meteen dat het dit doosje moest worden.


Bovenstaande mal heb ik uitgekozen, nou ja ................niet helemaal. Ik kon niet kiezen dus heb naar Annelies gemaild, tussen welke mallen ik twijfelde en dat zij de keus maar voor mij moest maken, want ik kon niet kiezen. Zo was het voor mij ook een verrassing welke mal ik zou krijgen. Ik ben er zeer blij mee en wil Annelies dan ook hartelijk bedanken.

Morgenavond geef ik een workshop bij hobbywinkel velsen en dat doe ik ook op donderdagavond. Van de week plaats ik de kaart weer op het blog. Ik heb er zin in meiden.

Binnenkort zien jullie een prachtig boekje wat ik gemaakt hebt, even nog de foto's maken.


tot gauw

liefs Hillie

zaterdag 20 november 2010

jippie de derde prijs


Hallo allemaal,
ik heb de derde prijs gewonnen bij crealies. Ik mag een creative stans uitzoeken.
Leuk hè???
Liefs Hil

donderdag 18 november 2010

kerstkaartje

hallo allemaal,

Deze kerstkaartjes heb ik op de cropmarathon gemaakt, maar jullie nog niet laten zien.
Truus en ik zouden kaartjes voorbereiden zodat we hard aan de slag konden, want we moeten nog wel veel kerstkaartjes maken. Truus had deze twee voorbereid, heb er iets aan veranderd maar ja het is ook je eigen creatie toch??
Er volgen meer kaartjes dus houd het blog in de gaten.

Groetjes Hilzondag 14 november 2010

Coby en Truus bedankt


Hallo allemaal,

Gisteren hebben we de workshop gedaan die Coby en Truus voor ons geregeld hadden, omdat de winkel gesloten werd. Truus had 3 kerstkaarten voorbereid en deze konden we gaan maken.
Nou het was super. Coby had een heerlijke lunch voorbereid, maar we begonnen met koffie/thee met gebak (deze laatste had Linda meegenomen). het was dus al met al een fantastische dag:
een super gezelschap, lekker gegeten, veel gelachen en hard doorgewerkt, maar dit is dan ook het resultaat.


Tenslotte kregen we ook nog een
presentje:

Meiden hartstikke bedankt wat jullie voor ons gedaan hebben, we hebben echt super genoten.
volgend jaar weer :O)

Liefs Hil

vrijdag 12 november 2010

een workshop

hallo allemaal,

Bovenstaand het wedstijddoosje gemaakt voor Crealies. Annelies had een wedstrijd uitgeschreven wie maakt het leukste doosje met de crealies mallen. Nou dat heb ik gedaan, anders dan gedacht misschien maar des te leuker vind ik zelf. Heb op het moment echt een tik wat betreft deze doosjes, maar ze zijn ook zo leuk om te maken. In de vaandel staat de tekst Crealies. Ik heb hem woensdag op de kreadoe afgegeven bij Annelies en dit was het eerste doosje op de beurs, maar toen ik tegen het eind van de middag nog even langs liep waren er al veel afgegeven. Ben zeer benieuwd wat Annelies allemaal binnen gaat krijgen.


Dit doosje hadden jullie nog tegoed van de workshop bij hobbywinkelvelsen. De workshop was erg geslaagd en op 24 en 25 november geef ik weer een workshopje. Twee avonden achter elkaar en deze zitten ook al vol. Een optie is nog op de vrijdagmiddag 26 november. Deze keer maken we weer een kerstkaart. De meiden hadden er veel zin in, maar........... ik ook. Heel gezellig.

En vandaag, zaterdag 13 november gaan we een workshop volgen bij Truus en Coby. En wij zijn Linda, Cathy en Hil. Deze workshop hebben we van de meiden gekregen omdat de winkel ging sluiten. Dus meiden, wij hebben er zin in.
Tot strakjes.
Op het blog laat ik jullie zien wat we gemaakt hebben.

Verder voor degene die nog naar de Kreadoe gaan heel veel plezier. Ik ben afgelopen woensdag geweest met mijn vriendin Ria en Truus en het was weer veel te leuk.
Veel gekocht: kerstpapier van My Minds Eye, Bo Bunny. Sketch markers, stans van Magnolia de tag, 4 nieuwe stempels van Magnolia, tekststempels, zilver papier een prachtig mooie martha stewart pons.
Ik ben heel veel bekenden tegen gekomen, zo gezellig. Aan het eind van de dag met een paar vriendinnen lekker nog wat gegeten even alle spullentjes laten zien wie wat gekocht heeft. Heerlijk.
Volgend jaar weer hoor meiden.....

Verder wens ik jullie een heel fijn weekend.

Tot gauw.
Liefs Hillie

vrijdag 5 november 2010

morgen lekker croppen


Hallo allemaal,


Hebben jullie ook allemaal er zin in om morgen gezellig te gaan croppen in Amsterdam? Nou ik wel. Ik ga maar weer bezig met mijn kerstkaartjes want daar lig ik hopeloos mee achter. In het magnolia magazine staan weer heleboel leuke kaarten en creaties, hebben jullie hem al gezien? Super.


Het kerstmagnoliaatje voor in de boom vind ik super leuk. 2 Jaar terug heb ik al eens kerstballen gemaakt voor in de boom, samen met de weekendgangers, dat was al leuk om te doen. En je krijgt een hele gave boom!! Maar deze engeltjes wil ik er ook graag in.


Bovenstaand een kerstkaartje die ik de vorige crop heb gemaakt. Deze kaart of een variant maak ik ook voor de workshop van 24 en 25 november bij hobbywinkel Velsen. Helemaal zin in.


Ik wens jullie een fijne dag, gezellig dat jullie langskomen en een berichtje achterlaten.

En voor degene die morgen komen tot morgen!!!


Liefs Hillie