woensdag 11 mei 2011

willen jullie misschien stemmen

Hallo allemaal, Bovenstaand zien jullie een foto van mijn hondje Tibet. Er is een wedstrijd uitgeschreven of je hond op de kalender 2012 geplaatst kan worden. Ik vind het zelf wel erg leuk om eens mee te doen en .......ik heb ook een prachtige mooie foto van Tibet vind ik zelf. Het enige wat je moet doen is dat je zelf stemmen moet verzamelen dus zou ik jullie willen vragen of jullie dat voor mij ( en Tibet ) willen doen.
je klikt straks op de link dan kom je op de pagina om jouw stem uit te brengen, vervolgens klik je om door te gaan naar de foto's
vervolgens kan je klikken op zoek foto en dan zet je in het balkje Tibet uit Ijmuiden. Onderaan komt dan de foto van Tibet te staan en als je er op klikt komt je op het gedeelte waar je kan stemmen. Als je de foto leuk vind dan kan je stemmen. Hier is de link stemmen voor Tibet

Bedankt!!!

Bovenstaand doosje heeft Truus voor mij voorbereid ongeveer 2 crops geleden. Al die tijd geen tijd gehad, maar pas geleden heb ik eindelijk dit doosje gemaakt. En wat is ie leuk, hier ga ik er zeker nog een paar van maken. Thanks Truuske :o)

Geniet van de prachtige dag en misschien tot zaterdag.
Zaterdag gaan we heerlijk croppen met ongeveer 20 meiden in Amsterdam. Van 10 tot 22.00 uur lekker met onze hobby bezig zijn. Heb je eens zin om te komen mail dan naar scrapforfriends@gmail.com en kom gezellig een dagje met ons mee croppen.

Groetjes Hil

1 opmerking:

Nellie zei

Wat een schattig doosje Hill en ik ga zeker stemmen voor Tibet


Liefs Nellie