zondag 18 september 2011

workshop

Hallo allemaal,
Afgelopen vrijdag weer een workshopje gegeven voor de meiden.


De meiden zijn eigenlijk net begonnen met allerlei stempeltjes en dan is het leuk als je ook allemaal verschillende hebt, dus hebben we een boekje voor de stempelafdrukjes gemaakt. De meiden hadden als opdracht om wat verschillende afdrukjes te maken. Sommige zijn helemaal los gegaan en er waren zoveel afdrukjes dat het boekje niet eens meer dicht kon. Bovenstaand en boekje en onderstaand.
Twee weken terug hadden we ook nog een workshop en daar hebben we een kerstkaart gemaakt. Natuurlijk weer met de mooie stansen van de nestabillities. Geweldig om te doen. Deze workshop heb ik vorige week ook op het strand gegeven. We zaten overdekt hoor :o)en nog eens twee weken terug weer een kerstkaart

over 3 weken hebben we weer een workshop en gaan we op de beterschap tour. Voor wie ook eens een workshop wilt volgen ik geef thuis ook een workshop. Mail me maar scraphills@gmail.com en dan kan je misschien ook een leuke kaart maken. Of eventueel een LO.

Tot een volgende keer en bedankt voor het kijken


Liefs Hil

2 opmerkingen:

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wat een prachtige creaties Hillie, vooral de kerstkaart met de nestabillities vind ik super gaaf.
Ik weet nog niet of ik naar Haarlem ga, maar als het zo is laat ik het je weten.
Groetjes van Sjakkie

Elly zei

Hoi Hillie,
Bedankt voor je leuke compliment. En je kerstvariant is SUPER!! ( ik ga hem onthouden hoor, want nu heb jij mij weer geinspireerd!! ;-)

groetjes, Elly