zondag 25 december 2011

kerstkrans

Hallo allemaal,

Hierbij de kerstkrans welke ik afgelopen zondag met Truus heb gemaakt. Naar aanleiding van een challenge. Niet schrikken van de geweldige creaties die gemaakt zijn.
Erg leuk om te maken en we gaan er zeker nog een maken of niet Truus. Deze is gemaakt op een formaat van ongeveer 12 cm. Ik wilde hem graag wat groter en dat komt dus nog. Nou Thea hier is dan, hoe vind je hem???

Magnolia bloemen, Tim Holtz winterstans, besjes, spacers, brads, belletjes, lint en een limited magnolia stempel.
Helemaal leuk, ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Ik wens jullie fijne kerstdagen.
Dank voor jullie bezoekjes.

Liefs Hil

zondag 18 december 2011

workshopdagHallo allemaal,Afgelopen donderdag een workshop bij Tiny gedaan. De laatste kerstkaart van dit jaar. Het was weer gezellig meiden, op naar volgend jaar. Het idee is uit het magnolia boekje, wat ik helaas kwijt ben :o(


Bedankt voor het kijken en graag tot de volgende keer.

Groetjes Hil


maandag 12 december 2011

scrapweekend

Hallo allemaal,


Afgelopen weekend hadden we het scrapforfriends weekend. En het was fantastisch. Heerlijk lekker freubelen het hele weekend, genieten, genieten en nog een keer genieten.


Meiden bedankt voor een heerlijk weekend. Op naar het januari weekend.


Onderstaande LO gemaakt voor Jo. Jo had een paar crops geleden een hele mooie foto van haar meiden en ik wilde daar heel graag een LO mee maken. En dit is hem geworden.
Verder heb ik aankomende week 2 workshops gepland staan bij hobbywinkel Velsen. En we gaan deze 2 dagen een kerstkaart maken. Heb je zin om ook mee te doen, geef je op bij hobbywinkel Velsen of mail mij scraphils@gmail.com


Dit is kaartje heeft Cobi voorbereid met de laatste crop en had ik nog niet geplaatst. super of niet dan???


Groetjes Hil

zaterdag 3 december 2011

kerstkaartjes gemaakt op het weekend

Hallo allemaal,

Beide kaartjes gemaakt op het weekend. De bovenste is een variant op de stanskaart die ik al een aantal malen heb laten zien. Angela wilde haar eigen draai eraan geven nou dat is gelukt!! Erg leuk met het rood en het mooie magnoliapapier. De vlaggetjes zijn van crealies.

Onderstaande kaart had ik al heel lang klaar liggen, maar kon hem maar niet afmaken het lukte gewoon niet. Nu vind ik het een leuk kaartje geworden. En heb alweer een variant erop bedacht.
Wanneer die klaar is plaats ik hem weer op het blog.


Wens jullie allemaal een heerlijk weekend, aan het weer te zien wordt het een knutselweekend.

Liefs Hil