zaterdag 28 januari 2012

laatste projectHallo allemaal,Voor het scrapweekend hadden we 3 projecten bedacht. 1 dat moemde we het vrijdagavondproject. Dit was het bewerken van een theekistje, dat hadden jullie al gezien. Nog even een herinnering. Ik ben helemaal gek van magnolia's dus ik had er een magnoliakastje van gemaakt. Deze workshop geef ik volgende maand nog voor 6 enthousiaste meiden.
Het volgende project was een album maken. Het album moest je helemaal zelf opbouwen. Mijn album bestond uit zwart/wit papier. Ik was met Petra een dagje weggeweest. Op deze locatie hadden ze ook een roofvogelshow. Maar ook heel veel uilen. Daar gaat mijn boekje over. Dit is de voorkant.En zo zit het album ervan de zijkant uit. Jullie zien wel hoeveel foto's er zijn gebruikt. Je kan in dit album erg veel foto's kwijt want er zijn allemaal hoekjes en gaatjes gecreeƫrd om tags en extra foto's te plaatsen.


En het laatste project was een minimalistische LO plaatsen. Die zien jullie bovenin staan.Het was een heerlijk scrapweekend en we zijn alweer bezig om te brainstormen voor de volgende weekenden.


Meiden bedankt voor twee heerlijke weekenden. Een heleboel meiden hebben zich weer voor de crop opgegeven van 4 februari. Heb je ook eens zin om te komen croppen meld je dan aan:scrapforfriends@gmail.com. De locatie is in Amsterdam Osdorp.Tot de volgende keer en bedankt voor jullie berichtjes.Groetjes Hil2 opmerkingen:

Paula zei

Het ziet er super uit allemaal vooral dat magnoliakastje vind ik ergggggggg mooi, maar ik ben ook gek op die stempeltjes.
liefs paula.

Christa zei

Dank voor je lieve berichtje !! Doet me goed. Christa.