donderdag 1 oktober 2009

druk

Hallo allemaal,

Op het moment erg druk, met van alles en nog wat. Heb afgelopen vrijdag heerlijk een freubeldagje samen met Ria bij Angela gehad. Erg gezellig en leuke kaarten gemaakt. Afgelopen zaterdag heb ik de workshop van Jeanet bij ScrapArt gevolgd. Was onwijs gezellig en hij is ook erg mooi geworden, ik zet hem ervan de week op(mijn batterij is leeg van het fototoestel, dus staat nu aan de lader). Jeanet was onwijs gaaf en nog hartstikke bedankt!!

Voor nu dan even een kaartje wat ik laatst hebt gemaakt. Het papier is een oude lijn van ... sorry ben de naam kwijt. Maar ik vond het erg mooi papier. Laatst met een crop pakte een klant dit papier en was zo leuk dus heb er deze kerstkaarten mee gemaakt. Echt gebruik gemaakt van het papier want het hert staat op het papier, vond het zo leuk!!!

Hartstikke bedankt voor jullie gezellige berichtjes.
Groetjes Hil

7 opmerkingen:

nellie zei

wat een snoessie je kaartje kijk uit naar je workshopkaart

Liefs nellie

Jacqueline's Weblog zei

Wat een prachtig kaartje Hill, weer super mooi!
Groetjes van Jacqueline

Corry zei

Hoi Hill
Je kaartjes zijn heel erg mooi.
Ook de kleuren, ze passen mooi bij elkaar.
Hugs Corry

lydia zei

Ze zijn errug mooi geworden!! Dat papier is echt heel mooi. Heb je geen stempels meer voor nodig of wel dan hahahahaha. Super hoor!

Groetjes Lydia

Jeanet zei

Prachtige kaartjes weer Hil ! Het was ook erruggggg leuk om te doen de WS en ik geloof wel geslaagd dus op naar de volgende !
Leuk je gisteren ook weer gezien te hebben en beterschap meid !
Liefs Jeanet

Anoniem zei

wat een prachtige kaartjes en hele mooie stempels heb je gebruikt.

Alma zei

Hoi Hil,

Leuk dat je een berichtje achterliet op mijn blog! Wat maak jij een prachtige kaartjes zeg, erg mooi van kleur en mooi ingedeeld. Op je vraag of je mijn laatste LO mag liften is mijn antwoord natuurlijk ja ;-) Altijd leuk als een LO mooi genoeg gevonden wordt om te liften :-)
Groetjes Alma