maandag 12 oktober 2009

twee kaartjes

Hallo allemaal,

Wat een reacties allemaal weer, dank jullie wel hoor!!!

Onderstaand kaartje heb ik gemaakt van het mooie bo bunny papier. De kleuren zijn zo verschrikkelijk mooi en passen zo goed bij elkaar. Ik ben helemaal weg van het papier. Gelukkig heeft Henk het besteld, nu kan ik me lekker uitleven met het papier. *LOL*
Ik heb eigenlijk alleen maar gebruik gemaakt van het papier, verder gemat met bruin cardstock. De geweldige Swirlpons gebruikt en een crealiesstans (beide te bestellen bij ScrapArt). Dit zijn zulke geweldige bloemenstansen. Je hebt 8 verschillende stansen, je kan er zoveel bloemen mee maken super!! De prachtige mangastempel heb ik aangekleed.



Onderstaande kaart heb ik gemaakt met het Kaiser kraft papier. Dit papier is zo mooi, heerlijk dubbelzijdig. Ik werk het liefst met dubbelzijdig designpapier, je kan er zoveel kanten mee op. super hoor..... Twee verschillende bloemen van crealies gebruikt, de hoekjes van een cuttlebugmal, weer de mooi Swirlpons gebruikt. En een lieve stempel van Hangler Stangler.





Aanstaande vrijdag komen we met de club van zes bij elkaar en dan gaan we even bespreken wat we allemaal mee gaan nemen naar het weekendje. Meiden ik heb er zo'n zin in.

De zaterdag erna ga ik voor het eerst nachtcroppen bij ScrapArt. Oh, ik ben benieuwd of ik wakker blijf. Volgens Linda wel want we hebben afgelopen zaterdag gecropt tot 3 uur 's nachts. hihihihhih.
We hebben nog een paar plaatsjes vrij, wie heeft ook zin om van 20.00 tot 8.00 uur te gaan croppen??? Kijk maar eens op de website van ScrapArt.

Misschien tot ziens

Groetjes

11 opmerkingen:

Unknown zei

wat een snoeppies weer Hill wauww nachtcroppen dan val ik in slaap hoor hahahaha


Liefs nellie

Anoniem zei

Beautiful cards--cute images, lovely colors and papers. I like the flowers, too!
Hugs,
April

Corry zei

Hoi Hill
Je kaartjes zijn weer super.
Mooie kleurtjes en hele lieve stempeltjes.
Hugs Corry

Jacqueline (Sjakkie) zei

Je kaartjes zijn prachtig Hill, super mooi! Alvast een heel leuk weekend met z'n allen!
Groetjes van Jacqueline

Angela zei

Leuk kaartjes weer Hillie!! En die Manga stempel die is echt helemaal superrrr!!!!hihihi
tot vrijdag!!
Liefs
Annieeeeeeee

Anoniem zei

wat een leuke kaartjes! en hele gave stempeltjes ook.

aukjev zei

Hil, ze zijn weer super. Bewaar je nog wat moois voor ons weekend ?? Gezellig hoor vrijdagavond, maar daarna zaterdag nachtcroppen;-0 stoer hoor !! groetjes

Martha zei

Hil, ze zijn weer leuk, en dat papier van kaiser dat lokt zeker uit voor een kaart. Ik had het ook al bebruikt voor een huwelijk waar een dresscode was met oranje en fuchsia. Dus kaiser was perfect. Ik ben er niet met de nachtcrop omdat het toch wel met halloween van doen heeft. Dus, ik wacht wel tot een andere gelegenheid. En natuurlijk jullie veel plezier en dat geld ook voor vrijdag met je vriendinnen. Liefs Martha

Angela zei

He Hillie,

Ik heb wat leuks voor je!!Hihi Kijk ff op mijn blog!
tot vrijdag!
Liefs
Angela

Inge zei

Ze zijn super Hil, enne dank je wel voor je complimentje,
vond het ook errug leuk om jou weer even te zien, ik ga vast vaker komen, het is zo dichtbij,
Liefs Inge

lydia zei

Toppie, vooral de eerste kaart vind ik heel mooi vanwege inderdaad de kleuren en het papier.
De tweede is weer heel anders en dan krijg je toch een favoriet!!

Liefs Liedje