donderdag 31 december 2009

8e kerstkaart voor de blogcandy


Hallo allemaal,


En dit is dan nummer 8. Het gaat lekker zo of niet dan.
Deze kaart is van Stempelientje. Ik vind de kaart erg mooi. Bedankt Stempelientje voor de kaart.
Ik zal er waarschijnlijk toch wat meer moeten gaan plaatsen per dag want anders gaat het niet lukken. Maar ik vind dat iedereen een eigen plekje verdiend voor het showen van de kaart.
Mocht je nog mee willen doen aan de blogcandy, schrijf je naam onder dit bericht en stuur de kaart vandaag in WANT dit is echt de laatste dag om je kaart in te sturen.
Ik ga jullie een hele fijne jaarwisseling toewensen en hoop jullie allemaal in het nieuwe jaar weer tegen te komen. Op het blog, bij ScrapArt, op de beurs of misschien wel bij mij thuis!!!!
Verder wil ik jullie nog hartelijk danken voor jullie bezoekjes en berichtjes vind het altijd erg leuk om reactie te krijgen.
Liefs Hil

dinsdag 29 december 2009

7 e kerstkaart voor de blogcandy


Hallo allemaal,

Dit is het 7e kaartje voor de blogcandy en die is ingestuurd door Angela. Is ie niet gaaf!!! Een heel tafereeltje heeft ze gemaakt. Een magnolia zittend op de stoel bij de kerstboom. Ik vind hem super An en ben er heel blij mee. Bedankt.

Ik wil even aangeven dat iedereen nog mee kan doen met de blogcandy want je kan de kaart versturen tot en met 31 december 2009. Ik kan dan natuurlijk nooit op 1 januari de candy uitdelen, dus die datum wordt verschoven zodat iedereen een kans hebt om mee te doen.
Vanwege de kerstdrukte wachten we dan tot ik alle kaarten heb ontvangen, dus wat zeer belangrijk is vergeet niet onderaan een berichtje je naam te plaatsen dat je een kaart hebt toegestuurd en mee wilt doen met de blogcandy.

Leuk hè al die kaartjes, het zijn net cadeautjes.
Bedankt hoor!!!
liefs Hillie

maandag 28 december 2009

6e kerstkaart voor de blogcandy

hallo blogvriendinnen,

Hier is kerstkaart nummer 6. Deze kaart is van Nellie. Een prachtige kaart met veel mooie bloemen en een prachtige stempel. Nellie ik vind hem super. hartstikke bedankt.

Wil je nog meedoen met onderstaande blogcandy, zie het vorige bericht voor de regels.

Ik zie toch zulke verschrikkelijke mooie kaartjes binnen komen, ik vind het echt heel heel erg moeilijk worden. Hebben jullie al een favoriet??? De mannen vinden het ook steeds moeilijker worden. Spannend hoor!!!
Liefs
zondag 27 december 2009

5e kerstkaart voor de blogcandy

hallo allemaal,

Hebben jullie een fijne kerst gehad? Wij hebben het heel gezellig gehad en we zijn heerlijk bijgekomen.

Onderstaand zien jullie kerstkaart nummer 5. Deze is van Annemiek. En Annemiek heeft zoals jullie zien geen cute kaart gemaakt, maar een kaart met een mooie kersttekst. Super is ie Annemiek. Het papier is van BG erg mooi. Bedankt.

Voor degene die nog mee willen doen aan de blogcandy. De regels zijn als volgt:
1. verspreid het bericht dat er bij scraphills een leuke blogcandy te winnen valt
2. maak een prachtige, mooie, grappige kerstkaart en stuur mij deze via de post toe (het adres is op te vragen bij scraphils@gmail.com)
3. zorg dat je hem ingestuurd heb voor 31 december 2010Ik ga vandaag naar ScrapArt. We gaan als designteam heerlijk een dagje met elkaar croppen. Vorige week kon het niet doorgaan vanwege het weer, maar vandaag gaan we ervoor. Ik heb er erg veel zin in. Even lekker iets voor jezelf doen. Ga een mooie LO van Tibet maken.

Hebben jullie nog wat leuks op de planning staan? In ieder geval of je nu lekker iets gaat doen of lekker niets gaat doen, wens jullie een heerlijke dag.

Liefs

zaterdag 26 december 2009

4e kerstkaart voor de blogcandy


Hallo allemaal,

En hier is kaart nummer 4. Deze kaart is van Anja. Mooie kaart en prachtig mooi ingekleurd. Mooie kleur combi. Dank je wel hoor..

De mannen vinden het steeds moeilijker worden, dus als ze er niet uitkomen ...........................

Gaat goed komen.
Wens jullie een hele fijne dag
en als je nog mee wilt doen voor de blogcandy, zie eerdere berichten.

Dank jullie wel voor jullie berichtjes vind het altijd heel gezellig.
Liefs Hillie

donderdag 24 december 2009

3e kerstkaart voor de blogcandy

hallo allemaal,

Onderstaand het derde kerstkaartje voor de blogcandy. Deze is gemaakt door Betty, ik vind hem echt geweldig. Prachtig mooi papier, een leuke stempel. Je ziet de stappen zoals ik het kaartje ook uit moet vouwen om hem helemaal te bekijken. Iedere keer kom je weer iets anders tegen.

Wil je meedoen met de blogcandy, zie eerdere berichten. Je kan meedoen tot aan 31 december.
Wens jullie een fijne kerst.
Liefs Hillie


dinsdag 22 december 2009

2e kaart voor de blogcandy

hallo allemaal,

Hier is kaartje nummer 2. Deze is van Jacqueline. Hoe vinden jullie hem? Mooi papier en een prachtige sketch vind ik. De kerstman vind ik echt geweldig!!!!!! Het is erg leuk om zulke verschillende kerstkaartjes te ontvangen :o).
Nou Jacqueline je prachtige kerstkaart doet mee voor de wedstrijd hoor!!! Bedankt voor het meedoen.

Voor degene die het gemist hebben. Je kan tot 31 december meedoen met onderstaande blogcandy. Wat moet je er voor doen:
Vermeld op je blog dat er een blogcandy weggegeven wordt bij Scraphills. Zet onderaan dit bericht dat je mee wilt doen aan de blogcandy. En als laatste stuur je leukste, grappigste, mooiste kerstkaart op naar mij. het adres kan je opvragen via scraphils@gmail.com.
Ik kijk uit naar jullie kerstkaartje.
Vandaag nog even de laatste kerstinkopen gedaan en ben ook nog even langs de pippoos geweest. Ik heb een prachtige martha stewart pons gekocht. Ben er super blij mee. Verder goed geslaagd voor de beide mannen.

Wens jullie een fijne dag en zie jullie weer bij nummer 3.
Liefsmaandag 21 december 2009

1e kaart voor de blogcandy

Goedenmorgen allemaal,

Gezellig weer was het gisteren he?? Ik heb nog lekker met Tibet in de sneeuw gelopen en ze vond het heerlijk. Lekker door de sneeuw heen rollen en zo......

Onderstaand de eerste kerstkaart voor de blogcandy. Deze kaart heb ik ontvangen van Janny en Harriet. Ik vind hem echt geweldig, mooi afgewerkt, leuke vintage en niet te vergeten wat een werk!!!! Dank jullie wel voor deze geweldige kaart.Het is net een boekje. Je vouwt het open en iedere keer verschijnt er weer iets anders.

Morgen komt nummer 2.

Fijne dag.
Liefs

zondag 20 december 2009

fijne zondag

Hallo allemaal,

Zijn jullie ook zo nieuwsgierig wat er voor kaarten er ingestuurd worden voor de blogcandy??
Nou ik wel, maar gelukkig heb ik al een paar mooie kaarten mogen bewonderen. Helaas had ik nog geen tijd om ze te plaatsen, maar ben nu een paar dagen vrij en vanaf morgen ga ik iedere dag een kaart plaatsen die binnen is gekomen. Ik hoop dat het er veel worden!!!!
Onderstaand is nog een kaartje van mijzelf, maar vond hem zo leuk.En hier is dan nog de blogcandy,
Je kan tot 31 december je leukste, grappigste, liefste kerstkaart insturen voor de blogcandy, zie eerdere berichten. Mail naar
scraphils@gmail.com voor mijn adres. En doe allemaal gezellig mee.

Ik ga vandaag genieten van het mooie weer hihihihih( ik houd hier echt van, behalve als je er echt op uit moet). Straks lekker met Tibet naar buiten en mooie foto's maken. Had ik van de week al gedaan maar toen was de lichtval niet goed, dus ga het nogmaals proberen.

Verder nog even wat kerstkaarten afmaken en als het mee zit zitten we vanmiddag lekker bij ScrapArt zitten croppen met het designteam. Maar we moeten maar even kijken of dat wil lukken met het weer.

Ik wens jullie een hele fijne zondag en bedankt voor jullie lieve berichtjes.

Liefs
woensdag 9 december 2009

hier is de foto

Hallo allemaal,

En hier is dan de verrassing ..........................
een leuk scraptasje gevuld met ja............................. sommige dingen zijn te zien en sommige dingen blijven nog even geheim..............
Wat moet je doen om dit tasje met inhoud te winnen:
- zet onder dit bericht je naam en zeg dat je mee wilt doen.
- Plaats ook op je blog dat er een blogcandy te winnen is bij Scraphills.
- Stuur mij een leuke kerstkaart.
Deze kaarten plaats ik op het weblog met je naam erbij.
De winnaar wordt door de mannen Willem en Emile gekozen. Dus stuur je leukste, grappigste, mooiste maakt niet uit kerstkaart naar.................
Lijkt je dit leuk, doe dan gezellig mee. Je komt aan mijn adres door mijn een e-mailtje te sturen scraphils@gmail.com, dan stuur ik jou mijn adres.

Deze actie duurt tot 31 december 2009.
Op 1 januari 2010 maak ik de winnaar bekend en iedereen kan/mag meedoen. Heb je geen weblog, dan mag je gewoon meedoen.

Veel liefs Hillie

10000 bezoekers dat is wat waard

Hallo allemaal


Waaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh er zijn al 10000 bezoekers geweest op mijn blog en dat vind ik zo leuk dat ik een blogcandy voor jullie heb. Maar........................ ik heb de foto nog niet klaar :o(.
Ik was er druk mee bezig maar het kwam sneller als ik dacht :o).
Ik zou het leuk vinden als jullie onder dit bericht schrijven dat jullie mee willen doen en het op je blog vermelden dat er iets leuks te winnen valt bij Scraphills...............
oh wat lastig als de foto nog niet gereed is, maar dat komt echt goed.
En daarnaast zou ik het leuk vinden als jullie mij een kerstkaart sturen, die zet ik op het blog en daar wordt dan de winnaar uitgekozen. Lijkt het jullie leuk? En natuurlijk hang ik jullie allemaal in mijn woonkamer kan ik er lekker van genieten :o).
Je kan mij een mailtje sturen en dan stuur ik je het adres toe scraphils@gmail.com

Ik hoop op veel reacties en vanavond komt de foto erop te staan.
Liefsmaandag 7 december 2009

even weggeweestHallo allemaal,

Even een weekendje er tussen uit geweest. Heerlijk Schiedam onveilig gemaakt. Erg mooi hotel en prachtige kamer met een super goed bed. Nou dat hebben we wel eens anders meegemaakt.
Op zaterdagavond nog even bij Jannie en Jet sinterklaas gevierd. Meiden het was super gezellig en de olifant staat te pronken op de kast. Jannie hartstikke bedankt, ik zal hem op de foto zetten.

Bovenstaand een kerstkaartje. Ik moet nog erg hard aan de slag om iedereen een eigengemaakte kerstkaart te sturen. Dit jaar heb ik daar niet echt tijd voor gehad. Vorig jaar deed ik mee met Tiets d'r club en toen was het geen probleem. Wil me toch voor komend jaar weer aanmelden want dat was toch wel makkelijk.

Ga nu gauw aan het werk. Lief dat jullie zijn langs geweest en altijd van die leuke berichtjes plaatsen.
En oh ja........................let op want er komt nog een verrassing aan.

Liefs