vrijdag 7 mei 2010

nieuwe challenge bij Scrapart


Hallo allemaal,


Hè heerlijk van de week even een LO gemaakt. Wat is freubelen toch lekker ;o). eindelijk weer eens tijd voor en ik ben lekker aan de slag geweest. Bij ScrapArt hebben we een nieuwe challenge geplaatst. Maak een koninklijke LO en dat kan van koninginnedag zijn, maar ook van een mens of dier.

ik heb een koninglijke LO van mijn kat Falco gemaakt. Dat was voor mij een Koninglijke Kat. Met zijn uitstraling en de mooie ogen die hij had (helaas is Falco 1 dag voor mijn vader overleden), zijn houding, zijn gezelligheid, zijn aaibaarheid. Dit was een kat uit duizenden en hij is ruim 16 jaar oud geworden. Ben heel blij dat hij zo lang bij ons is geweest, had hem nog graag een paar jaar willen houden, maar ja..........

Vandaar dat ik deze LO voor hem hebt gemaakt. DAG mijn Vriend!!
Het is een beetje moeilijk te zien maar de hele buitenrand heb ik geponst met een martha stewart pons. Erg leuk om zo je LO te doen. Verschillend zwart/wit papier gebruikt, een mooi bewerkt sheet, bradjes, bloemetjes, bedeltjes, swirls en wat pareltjes. De foto van Falco heb ik gemat met oranje om in de koninglijke sfeer te blijven. Ik zelf ben zee blij met de LO, het was al een project wat eigenlijk heel lang in mijn hoofd zat maar er nooit een geschikt moment was om er mee te starten, maar nu is hij dan klaar *_*


Als je zin hebt om ook mee te doen met de challenge het kan tot 23 mei...... kijk maar eens op ons weblog ScrapArt, er valt een leuke prijs met te winnen.


ik wens jullie een heel fijn weekend, ik ga lekker genieten van mijn vrije tijd. Vandaag al een erge fijne dag gehad, ik heb heerlijk geshopt :o)

groetjes Hil

6 opmerkingen:

aukjev zei

Prachtige LO geworden !!Mooi zwart/wit met het oranje contrast ! Geniet van je vrije week !! liefs Aukje

Nellie zei

wat een mooie Lo heel mooi dat zwart Hill
wens je een heel fijn weekend

Liefs Nellie

Jacqueline's Weblog zei

Wat een prachtige herinnering aan jullie kat! Een super mooie LO!
Prettig weekend van Sjakkie

Angela zei

Wat een prachtige LO, kan ook niet anders met die mooie foto van Falco!
Ja en wat is niet leuker om je weekend te beginnen, lekker shoppen!hihihi

Fijn weekend en geniet ervan!

Liefs,
xxAngela

Martha Ples zei

Het is een mooi LO geworden voor een, zo te zien een heel lief beestje, Die zal je vast erg missen. En erg leuk met deze kleuren. Heel koninklijk!!

Liefs,
Martha

Riet zei

Wat heb je de laatste tijd schitterende creaties gemaakt Hil.
Stuk voor stuk zijn ze prachtig.

Liefs Riet.