zondag 2 mei 2010

daar was ik dan


Hallo blogvriendinnen,


Hier was ik dan weer eens een keer!!! Ik kreeg te horen dat ik toch weer eens wat op het blog moest gaan zetten want ik werd gemist. Lief hoor van jullie......
Maar helaas ...ik heb het echt te druk op mijn werk. Dit duurt al even maar ik heb al versterking gekregen maar ja, die moet ik natuurlijk nog eerst inwerken. En het zijn twee nieuwe collega's, dus kom bijna niet aan mijn eigen werk toe. Maar het zijn hele leuke collega's en ik heb super leuk werk dus het is voor dit moment niet erg. Maar als ik dan 's avonds thuis kom heb ik geen puf meer om creatief te zijn. Dus heb wel al iets gemaakt maar kan ik nog niet laten zien :o( daar baal ik wel van.

Na volgende week heb ik een weekje vrij en daar verheug ik me enorm op. dus nog even tanden op elkaar en go for it........

Gisteren ben ik bij de workshop van Joyce geweest, het was de eerste keer dat ze een workshop gaf en direct al had ze 18 deelnemers dus moest ik even assisteren. Helaas was 1 dame ziek, Ilonka van harte beterschap meid en we hopen je heel gauw weer te zien.

Voor de workshop van Joyce moest ik natuurlijk ook even het boekje maken en degene die mij kennen weten dat ik boekjes leuk vind maar altijd een te groot project vind. Maar......... ja ja Hillie heeft hem ook gemaakt en helemaal af....... Dus deze foto's kan ik jullie wel laten zien :o)
en daar ben ik dus mee bezig geweest maar kon het niet laten zien ;o)

Het was een hele leuke, leerzame en gezellige workshop en ben je in voor leuke boekjes..... Op 26 juni geeft ze weer een workshop.
Annemiek het is een aanrader ;o)
als je wilt meedoen kan je je opgeven bij info@scrapart.nl

Nou meisje, ik hoop dat ik er heel gauw weer ben, bedankt voor jullie lieve en leuke berichtjes altijd daar geniet ik van.
Liefs Hil

6 opmerkingen:

Jacqueline's Weblog zei

Wow, wat een super gave creatie Hllie, prachtig! Nog even volhouden op je werk, de week is zo voorbij. Dan kun je genieten van je vakantie!
Groetjes van Sjakkie

Annemiek zei

Fijn dat je er weer bent , was al van plan je een mailtje te sturen om te vragen wat er loos was ...
Onwijs leuk, dat mooie boekje wat je gemaakt hebt , en lief dat je aan me gedacht hebt !
Helaas zit ik 26 juni in Friesland voor een weekje vakantie , want anders had ik graag gekomen ...
Succes op je werk met de drukte en het inwerken , en geniet straks van je vrije week !
Groetjes Annemiek

Nellie zei

blij dat je er weer bent wat heb je weer wat moois gemaakt suprsssssssssssssss en nog even volhouden op je werk heb je gauw vakantie

Liefs Nellie

Judith zei

Super mooie creatie hoor! Alvast een fijne week.

Groetjes Judith

Nathaly zei

Hi Hil, bedankt voor je berichtje. Huge compliment uit de mond van de kaarten koningin: jij dus!!Ik ken dat gevoel van het te druk hebben. Worstel ik ook mee. Het boekje is trouwens gaaf geworden. Nathaly

Christa zei

Hoi Hil ! Wat een super-leuk boekje !! En wat een lieve foto's van die olifanten-familie. Compliment ! Groetjes , Christa.