woensdag 16 juni 2010

nieuws

Hallo lieve blogvriendinnen,

Ik had laatst bij jullie aangegeven dat ik mijn laatste workshop ging geven. Aanstaande zaterdag is het zover. Zou je de laatste workshop nog mee willen doen, dan kan je je nog opgeven heb nog enkele plaatsjes vrij: info@scrapart.nl

Maar ik heb jullie ook nog ander nieuws te vertellen en voor veel klanten zal het wel een naar bericht zijn. Op het moment dat ik aan Henk (ScrapArt) ging vertellen dat ik mijn laatste workshop wilde geven, vertelde Henk mij dat hij ook ging stoppen met ScrapArt. Henk mist zijn oude beroep als etaleur en wil dat echt weer gaan oppakken. Zie blog ScrapArt voor het gehele verhaal.
Dus nu is het echt mijn laatste workshop geworden. Op 19 juni begint ScrapArt met de opruiming. Op deze dag kan je gaan shoppen met 20% korting. Dus wil je nog iets leuks voordat je op vakantie gaat, heb je misschien interesse in zo'n handige papier kast dan is het nu je kans grijp die kans.... :o)

Wat ga ik mijn laatste workshop doen? Geen kaartenworkshop in ieder geval ik ga afsluiten met een LO. En niet zomaar een LO een LO met een twist. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je dit nog meemaken en heb je veel foto's van 1 thema dan mag je deze workshop niet missen. Ik vind een boekje teveel werk, maar op deze LO kan je wel 11 foto's kwijt. Dus als je mee wilt doen geef je op info@scrapart.nl of scraphils@gmail.com
Wanneer je mee wilt doen met de workshop bedenk wel op deze dag beginnen wij om 9.30 dit ivm de startende opruiming.

graag tot ziens op de workshop of in de winkel

Liefs Hillie

11 opmerkingen:

Nellie zei

Hallo Hill

daar schrik ik van wat jammer voor jullie en voor jou de plaats waar ik begon met scrappen snifffffff moet er even van slikken maar wens jullie alle goeds van de wereld toe

Liefs Nellie

Christa zei

Hoi Hil , ik had via de groepsmail al gereageerd , maar doe het ook nog even hier. Ik vind het echt SUPER jammer dat Henk er mee stopt. Het is voor jullie allemaal toch een afsluiting van een erg leuke periode ( ook wel heel druk , denk ik ).Ik zou zeggen : Geniet van je allerlaatste workshop ! Helaas kan ik dit keer niet komen. Succes met opruimen en afsluiten. Enne ..........zo'n papierkast is misschien wel wat voor mij. Weet jij wat ze moeten kosten ?? Groetjes , Christa.

dolfijn zei

Goh Hil, wat ga ik jouw WS missen. En niet alleen die van jou. Kunnen we je inhuren? ha ha. Heel erg jammer hoor, maar ik kan Henk ook begrijpen. Het kriebelt toch. Maar we zien elkaar toch tijdens het weekend. En ik volg je blog ook. Want die blijf je toch wel vullen?

Groetjes en een dikke kus van Karin

Anoniem zei

Hil wat moeten we nu de zaterdagen doen????? Geen gezelige marathoncrops en lekkere lunches!!!! Wat ga jij nu met je vrije tijd doen? Henk heeft wel gelijk, als hij wil veranderen is het nu de tijd, langer wachten heeft gezien, maar WAT ZAL IK JULLIE MISSEN!!!!!!!!! Gelukkig zien we elkaar het dec.weekend.
Sterkte met alles en een dikke knuffel Diny van Velzen

Anoniem zei

Hoi Hil, heb ik eindelijk een gezellig clubje gevonden, gaat scrapart sluiten. Voor mij een klap in het gezicht, Scrapart is de enige scrapbookwinkel in de buurt. Het was voor mij zeer relaxed om bij scrapart een hele dag te croppen zonder aan je huishoudelijke dingen te denken. Maar voor Henk een juiste beslissing om zijn oude baan op te pakken. Voor jullie als designteam zal het wel rustiger worden. Ik zal jullie wel missen en de workshops. Ik hoop na mijn vakantie nog in de winkel te kunnen zijn. Gelukkig gaan de weekenden nog door!!!!!!!!
Verder wens ik jullie alle liefs toe en hopelijk tot ooit?!!!
Groetjes Ingrid de Heij.

Jacqueline's Weblog zei

Wat jammer Hillie, voor jou en alle klanten van Scrapart. Ik zal je missen op de beurzen, want ik vond het altijd gezellig om even bij je langs te gaan. Ik blijf je zeker volgen op je blog en wie weet ontmoeten wij elkaar wel bij een workshop of zo.
Liefs van Sjakkie

Scrap Hills zei

Hallo allemaal,

Dank jullie wel voor jullie lieve berichten, de e-mail loopt ook aardig vol ;o)
het is echt heel jammer, maar voor henk de beste keus.
En ik zie jullie vast nog wel, in ieder geval het weekend en dan maken we er een grandioos weekend van net als altijd.
Voor een aantal nog a.s zaterdag erg leuk en heb er veel zin in.

En ik blijf nog naar de beurs gaan dus dat komt ook goed, hoor Sjakkie, je denk toch zeker niet dat ik niet meer kom!!! En bij Thea een workshoppie volgen jazeker hihihihii.
En het blog vullen jazeker, daar heb ik dan weer meer tijd voor ;o)

en Karin inhuren........... ach we maken er wel wat van hoor, vond het wel moeilijk toen ik je zondag zag, je weet wel waarom.
maar ik denk dat we vast nog wel wat kunnen regelen oké!!

Liefs en dikke kussen voor jullie allemaal Hillie

trudy zei

Hoi Hill,
Balen voor ons allemaal, maar goed dat Henk de knoop heeft doorgehakt.
Verder is alles al in de voorgaande reacties gezegd, dus ik zal niet in herhaling treden.
We houden contact al is het via je blog.
Dikke kus, Trudy

Angela zei

He Hillie,

Meid wat was het een schok dat ik het las. Heel jammer voor iedereen die lekker zijn plekje had gevonden bij ScrapArt, maar de keuze van Henk is begrijpelijk. Maar wel jammer voor jullie als team, jullie zijn zo'n hecht groepje. Maar daar vinden jullie vast wel wat op!
Dikke knuffel!
Liefs
Annieeeee

Angela zei

Veel Succes Hillie zaterdag en lekker genieten van de dag!!
Liefs
Angela

Annemiek zei

Ben blij dat ik er zaterdag nog bij ben , en ik heb er heel veel zin in !!!
Maar ik zal jullie ook allemaal gaan missen hoor , het was altijd zo gezellig en relaxed op de crops en workshops.
Wel fijn voor Henk dat hij nu kan gaan doen wat hij graag wil !
Tot zaterdag ,
groetjes Annemiek