maandag 21 juni 2010

workshop
hallo allemaal,

Afgelopen zaterdag mijn laatste workshop gegeven. Het gaf een beetje een dubbel gevoel maar was nog blij dat ik hem kon geven. Het was enorm druk in de winkel dus we hadden een heel dun gordijn opgehangen zodat het nog een beetje afgeschermd was van de winkel.


Ik heb een LO gemaakt welke je kan draaien en als je doordraait kom je weer bij het begin uit. Deze versie is er ook in een kaart maar wij hebben hem gemaakt als LO. Dit was het vrijdagavond project van het Art to Scrapweekend.

Iedereen die er was had er een hard hoofd in dat het niet zou gaan lukken. Maar ja natuurlijk lukt dat. Uiteindelijk vonden ze het allemaal toch wel heel makkelijk. Je moet je hoofd er even bij houden omdat je hem zo vaak kan draaien dat je soms denkt dat het fout zit maar dat hoeft niet.
Bovenstaand de foto's. En hoe vinden jullie hem.
Ik wil graag Annemiek, Pauline, Coby, Truus, mw. de Poorter, Willy, Beppie en oma ScrapArt bedanken voor een hartstikke, gezellige laatste workshopdag.

Ik heb samen met Truus foto's gemaakt, oh en Annemiek ook en deze foto's ga ik verwerken in zo'n zelfde LO dus die zien jullie ook nog.

Liefs Hillie

5 opmerkingen:

elly zei

wouwwwwwwwwwwwwwwwww
wat een GAAF lo heb je gemaakt
schitterend hoor
groetjes elly

Maureen zei

Hij blijft gaaf deze LO ;-))

Greetz,
Maureen.

Annemiek zei

Jij heel erg bedankt voor deze onwijs leuke workshop !!
Moet inderdaad bevestigen dat hij helemaal zo moeilijk niet is als hij eruit ziet !
Blijf het heeeeeel erg jammer vinden dat Henk ermee stopt , maar begrijpen doe ik het uiteraard ook !
Deze gezellige dag nemen ze ons in ieder geval niet meer af , en wat hebben we gelachen met oma ScrapArt , heerlijk ....

Hil ; we houden contact , groetjes Annemiek

Jacqueline's Weblog zei

Een super leuke neverending LO Hillie. Tibet staat er weer goed op.
Groetjes van Sjakkie

Thea zei

Hoi Hill, SUPERRRRRSSSSSSSS vind ik hem. Ik heb inderdaad de kaart hiervan gemaakt, maar dit vind ik ook een geweldig idee.
Je hoeft niet zo verdrietig te zijn, er komt vast wel weer wat anders op je pad.

Groetjes Thea