zondag 30 mei 2010

Gezellig workshop

hallo blogvriendinnen,

Gisteren stonden de mensen al voor de deur te wachten toen wij bij de winkel aankwamen. Sorry meiden!!!! :o)
Gelukkig hadden we ( Ria en Hil, ik gaf samen met Ria de workshop) de spullen op vrijdag al klaar gezet, op een paar stempeltjes na.
.
Na iedereen welkom te hebben geheten, zijn we begonnen met de koffie en een gevulde koek. Omdat mijn zoon jarig was (en hij zelf op Pinkpop is) had ik een kleine verrassing voor de meiden. Ze moesten zoveel mogelijk items van ScrapArt opschrijven. En degene met de meeste woorden won de prijs. Diana had 29 items opgeschreven en had de tekst stempel gewonnen. Meiden ik vond het erg leuk wat jullie allemaal hadden geschreven. Jullie zijn misschien wel nieuwsgierig wat ze dan hadden opgeschreven:
enkele voorbeelden:
- gezelligheid - klantvriendelijk - gezellig designteam - lekkere lunch - mooie scrapspullen - scrapweekenden en nog veel meer.
.
We begonnen met de eerste kaart. Met wat quickutz stansen en de mal van Marianne Design en ponsen van Martha Stewart kan je een leuke kaart maken zonder cute stempel. Tenminste dat vond ik en gelukkig waren de meiden het met me eens.
.
De tweede kaart had Ria gemaakt, maar helaas heb ik daar nog geen foto van, die volgt zo spoedig mogelijk.
.
De derde kaart is een kaart met een doosje eraan vast. In het doosje kan je een leuke verrassing stoppen. In dit geval zitten er twee snickers in, voor de meiden waren er marsjes en milkyway, maar je kan het doosje aanpassen en er een flesje parfum, een cadeaubon of wat anders in doen.
Verder de kaart aangekleed met wat nestabillities, roosjes, Swirl van de Sissix, randpons van Martha Stewart, takjes van Marianne design en leuke tekststempels van Inkadinka do.
.
De meiden moesten weer hard werken vandaag maar ze hadden allemaal de kaarten af op het kleuren na.
Meiden hartstikke bedankt weer voor deze leuke en gezellige dag.
.
Voor degene die eens een workshop bij mij wilt volgen voorlopig de laatste geef ik op 19 juni, dan maak ik geen kaarten maar een LO "er komt geen einde aan". als je mee wilt doen geef je dan snel op info@scrapart.nl.
Op deze dag maak je een LO waar je 11 foto's in gaat verwerken.
.
een fijne zondag
liefs Hillie

vrijdag 28 mei 2010

morgen workshop
Hallo allemaal,

Morgen heb ik weer een workshoppie kaarten maken. Hier laat ik alvast een sneak peak zien wat ze morgen gaan maken. en lijkt het jullie wat???
Ik heb er in ieder geval veel zin in meiden, jullie ook!!!! En het wordt weer hard werken.....
Tot morgen.

Binnenkort laat ik ook zien wat ik de laatste tijd gemaakt heb. Tussen de drukte door heb ik nog wel het een en ander gemaakt. :o)


En niet te vergeten we zijn nog een heel gezellig weekend weg geweest met de meiden en daar moet ik de projecten ook nog van laten zien, dus wordt vervolgd.

Liefs Hillie

zondag 23 mei 2010


hallo allemaal,
dit kaartje had ik gemaakt voor de kaartencrop van 15 mei. Ik weet dat jullie even niets van mij gehoord hebben, maar ik heb het nog steeds druk op mijn werk, maar binnenkort komt het allemaal weer goed.
Geniet van de mooie dag en de vrije dagen.
Liefs Hillie

vrijdag 7 mei 2010

nieuwe challenge bij Scrapart


Hallo allemaal,


Hè heerlijk van de week even een LO gemaakt. Wat is freubelen toch lekker ;o). eindelijk weer eens tijd voor en ik ben lekker aan de slag geweest. Bij ScrapArt hebben we een nieuwe challenge geplaatst. Maak een koninklijke LO en dat kan van koninginnedag zijn, maar ook van een mens of dier.

ik heb een koninglijke LO van mijn kat Falco gemaakt. Dat was voor mij een Koninglijke Kat. Met zijn uitstraling en de mooie ogen die hij had (helaas is Falco 1 dag voor mijn vader overleden), zijn houding, zijn gezelligheid, zijn aaibaarheid. Dit was een kat uit duizenden en hij is ruim 16 jaar oud geworden. Ben heel blij dat hij zo lang bij ons is geweest, had hem nog graag een paar jaar willen houden, maar ja..........

Vandaar dat ik deze LO voor hem hebt gemaakt. DAG mijn Vriend!!
Het is een beetje moeilijk te zien maar de hele buitenrand heb ik geponst met een martha stewart pons. Erg leuk om zo je LO te doen. Verschillend zwart/wit papier gebruikt, een mooi bewerkt sheet, bradjes, bloemetjes, bedeltjes, swirls en wat pareltjes. De foto van Falco heb ik gemat met oranje om in de koninglijke sfeer te blijven. Ik zelf ben zee blij met de LO, het was al een project wat eigenlijk heel lang in mijn hoofd zat maar er nooit een geschikt moment was om er mee te starten, maar nu is hij dan klaar *_*


Als je zin hebt om ook mee te doen met de challenge het kan tot 23 mei...... kijk maar eens op ons weblog ScrapArt, er valt een leuke prijs met te winnen.


ik wens jullie een heel fijn weekend, ik ga lekker genieten van mijn vrije tijd. Vandaag al een erge fijne dag gehad, ik heb heerlijk geshopt :o)

groetjes Hil

dinsdag 4 mei 2010

een kaartje voor Jet


Hallo allemaal,


Dit kaartje heb ik gemaakt voor mijn vriendin Jet. Vandaag wordt zij 50

Jet van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag


Liefs Hillie

zondag 2 mei 2010

daar was ik dan


Hallo blogvriendinnen,


Hier was ik dan weer eens een keer!!! Ik kreeg te horen dat ik toch weer eens wat op het blog moest gaan zetten want ik werd gemist. Lief hoor van jullie......
Maar helaas ...ik heb het echt te druk op mijn werk. Dit duurt al even maar ik heb al versterking gekregen maar ja, die moet ik natuurlijk nog eerst inwerken. En het zijn twee nieuwe collega's, dus kom bijna niet aan mijn eigen werk toe. Maar het zijn hele leuke collega's en ik heb super leuk werk dus het is voor dit moment niet erg. Maar als ik dan 's avonds thuis kom heb ik geen puf meer om creatief te zijn. Dus heb wel al iets gemaakt maar kan ik nog niet laten zien :o( daar baal ik wel van.

Na volgende week heb ik een weekje vrij en daar verheug ik me enorm op. dus nog even tanden op elkaar en go for it........

Gisteren ben ik bij de workshop van Joyce geweest, het was de eerste keer dat ze een workshop gaf en direct al had ze 18 deelnemers dus moest ik even assisteren. Helaas was 1 dame ziek, Ilonka van harte beterschap meid en we hopen je heel gauw weer te zien.

Voor de workshop van Joyce moest ik natuurlijk ook even het boekje maken en degene die mij kennen weten dat ik boekjes leuk vind maar altijd een te groot project vind. Maar......... ja ja Hillie heeft hem ook gemaakt en helemaal af....... Dus deze foto's kan ik jullie wel laten zien :o)
en daar ben ik dus mee bezig geweest maar kon het niet laten zien ;o)

Het was een hele leuke, leerzame en gezellige workshop en ben je in voor leuke boekjes..... Op 26 juni geeft ze weer een workshop.
Annemiek het is een aanrader ;o)
als je wilt meedoen kan je je opgeven bij info@scrapart.nl

Nou meisje, ik hoop dat ik er heel gauw weer ben, bedankt voor jullie lieve en leuke berichtjes altijd daar geniet ik van.
Liefs Hil