donderdag 24 juni 2010

mooi lijstje


hallo allemaal,


We zijn laatst toch een weekend weg geweest met elkaar? In dat weekend hebben we ook dit lijstje gemaakt en helaas had ik hem nog steeds niet geplaatst. Janny kwam met dit idee, hoe vinden jullie hem?? Ik vind hem zo gaaf geworden en het idee is zo leuk. Deze lijstjes kan je bij Ikea halen.


Geniet van jullie dag, ik ga nog 1 dagje werken en daarna WEEKEND.....


Liefs Hillie

maandag 21 juni 2010

workshop
hallo allemaal,

Afgelopen zaterdag mijn laatste workshop gegeven. Het gaf een beetje een dubbel gevoel maar was nog blij dat ik hem kon geven. Het was enorm druk in de winkel dus we hadden een heel dun gordijn opgehangen zodat het nog een beetje afgeschermd was van de winkel.


Ik heb een LO gemaakt welke je kan draaien en als je doordraait kom je weer bij het begin uit. Deze versie is er ook in een kaart maar wij hebben hem gemaakt als LO. Dit was het vrijdagavond project van het Art to Scrapweekend.

Iedereen die er was had er een hard hoofd in dat het niet zou gaan lukken. Maar ja natuurlijk lukt dat. Uiteindelijk vonden ze het allemaal toch wel heel makkelijk. Je moet je hoofd er even bij houden omdat je hem zo vaak kan draaien dat je soms denkt dat het fout zit maar dat hoeft niet.
Bovenstaand de foto's. En hoe vinden jullie hem.
Ik wil graag Annemiek, Pauline, Coby, Truus, mw. de Poorter, Willy, Beppie en oma ScrapArt bedanken voor een hartstikke, gezellige laatste workshopdag.

Ik heb samen met Truus foto's gemaakt, oh en Annemiek ook en deze foto's ga ik verwerken in zo'n zelfde LO dus die zien jullie ook nog.

Liefs Hillie

zondag 20 juni 2010

leuke foto van de workshop


Hallo allemaal,


Ondanks dat het gisteren een emotionele dag was hebben we ook erg veel lol gehad.

Als voorpret alvast de foto.


Wanneer je nog van de aanbiedingen wilt genieten bij ScrapArt donderdag en vrijdag 20 % korting.


Groetjes Hil

woensdag 16 juni 2010

nieuws

Hallo lieve blogvriendinnen,

Ik had laatst bij jullie aangegeven dat ik mijn laatste workshop ging geven. Aanstaande zaterdag is het zover. Zou je de laatste workshop nog mee willen doen, dan kan je je nog opgeven heb nog enkele plaatsjes vrij: info@scrapart.nl

Maar ik heb jullie ook nog ander nieuws te vertellen en voor veel klanten zal het wel een naar bericht zijn. Op het moment dat ik aan Henk (ScrapArt) ging vertellen dat ik mijn laatste workshop wilde geven, vertelde Henk mij dat hij ook ging stoppen met ScrapArt. Henk mist zijn oude beroep als etaleur en wil dat echt weer gaan oppakken. Zie blog ScrapArt voor het gehele verhaal.
Dus nu is het echt mijn laatste workshop geworden. Op 19 juni begint ScrapArt met de opruiming. Op deze dag kan je gaan shoppen met 20% korting. Dus wil je nog iets leuks voordat je op vakantie gaat, heb je misschien interesse in zo'n handige papier kast dan is het nu je kans grijp die kans.... :o)

Wat ga ik mijn laatste workshop doen? Geen kaartenworkshop in ieder geval ik ga afsluiten met een LO. En niet zomaar een LO een LO met een twist. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je dit nog meemaken en heb je veel foto's van 1 thema dan mag je deze workshop niet missen. Ik vind een boekje teveel werk, maar op deze LO kan je wel 11 foto's kwijt. Dus als je mee wilt doen geef je op info@scrapart.nl of scraphils@gmail.com
Wanneer je mee wilt doen met de workshop bedenk wel op deze dag beginnen wij om 9.30 dit ivm de startende opruiming.

graag tot ziens op de workshop of in de winkel

Liefs Hillie

woensdag 9 juni 2010

kijk eens hoe lief


Hallo allemaal,
Nog maar even een leuke foto van Tibet.
Ze heeft zich zo vermaakt op het strand!! Dat zand en de zee fantastisch vindt ze het.

Onderstaand een kaartje wat ik gemaakt heb op het weekend. Ik weet nog niet wat voor tekst ik daarbij wil doen, dus nu staat er even niks. Maar als jullie een leuke tekst weten laat het met horen!!!!!

Dit doosje had ik als project voor het weekend. Helaas is hij bij Ria tot tweemaal toe niet gelukt. Er ging steeds iets mis met de maten, sorry Ria. maar we gaan hem echt nog eens maken. Ik dacht laat ik het doosje nu eens in de vintage stijl maken. Zelf vind ik hem wel heel leuk geworden.Ik weet dat ik op het moment niet zoveel post als dat jullie zouden willen, maar dat gaat vast weer goed komen :o)
Ik geniet wel altijd van jullie reacties
Wens jullie een fijne dag en tot de volgende keer.
Oh ja gaan jullie nog naar Rijswijk van het weekend???
Ik wel helemaal zin in
Liefs Hillie


vrijdag 4 juni 2010

felicitatiekaartje


Hallo allemaal,


zijn jullie ook zo aan het genieten van het mooie weer?? lekker hè dat die zon er is. Ik vind het in ieder geval fantastisch. Woensdagavond met Tibet even naar het strand geweest en ze was weer gek in haar kop. Kijk maar eens op de foto!!!! Zo heerlijk genieten, door het zand, door het water, van de een naar de andere kant rennen. hihihih

Onderstaand kaartje heb ik op het weekendje uit gemaakt, samen met Jannie, Jet, Joyce en Ria en ikke. Dit was een creatie van Ria. Ik vind hem erg leuk geworden en ben er blij mee.
Ik ga lekker van het mooie weer genieten en misschien tot ziens op de marathoncrop van a.s. zaterdag bij ScrapArt.
Liefs Hillie