woensdag 11 augustus 2010

vakantie

hallo allemaal,

Heerlijk vandaag is mijn vakantie begonnen. zo lekker even helemaal niets moeten.
Ik heb er helemaal zin in.
Afgelopen weekend zijn we nog even met het balkon bezig geweest en hebben we de bakken opnieuw ingericht en een ander plekje gegeven. Wij zijn er erg blij mee.
Onderstaand heb ik een LO van Tibet gemaakt. Op het moment is ze helemaal gek van dennenappels!!! Kijk haar eens triomfantelijk lopen!!! gaaf he? Ik ben er helemaal blij mee er zitten geen verrassingen bij gewoon de foto's spreken voor zich..


Liefs Hillie

zondag 1 augustus 2010

een kaartjeHallo allemaal,


Bovenstaand kaartje al een poosje terug gemaakt, maar het kwam maar niet af. De reden was dat ik niet de juiste kleur kon vinden bij het papier. In Zeist ben ik naar Diny Sprakel gegaan en gevraagd welke kleur hoort hier nou bij. Nou dat was toch wel een gepuzzel. Maar uiteindelijk gelukt...... helaas toen ik thuis kwam had ik die kleuren niet, je moest namelijk 2 kleuren mengen met elkaar, maar ja als je ze niet hebt ......
dus toen toch maar uiteindelijk de afbeelding ingekleurd met derwent, ben er zelf wel erg blij mee dat ik de potloden ook nog heb, zo kan ik altijd nog een kleur vinden die erbij past :o). Met de copic's moet ik dat nog helemaal uitvinden.

Op ons weblog scrapforfriends loopt op dit moment een challenge, scrap deze foto. je kan op de foto klikken dan wordt hij de normale afmeting en dan kan je hem opslaan en eventueel scrappen. De eerste inzending is binnen, je kan hem hier zien.

Ik heb de nieuwe magnolia stempels binnen gekregen en ga er vanmiddag een kaartje mee maken, vinden jullie ze ook zo leuk??
Kijk ook zeer uit naar het magnolia magazine, maar we moeten nog even geduld hebben.

Bedankt voor jullie berichtjes, vind het altijd leuk om te lezen.

Fijne zondag en liefs Hillie