zondag 1 augustus 2010

een kaartjeHallo allemaal,


Bovenstaand kaartje al een poosje terug gemaakt, maar het kwam maar niet af. De reden was dat ik niet de juiste kleur kon vinden bij het papier. In Zeist ben ik naar Diny Sprakel gegaan en gevraagd welke kleur hoort hier nou bij. Nou dat was toch wel een gepuzzel. Maar uiteindelijk gelukt...... helaas toen ik thuis kwam had ik die kleuren niet, je moest namelijk 2 kleuren mengen met elkaar, maar ja als je ze niet hebt ......
dus toen toch maar uiteindelijk de afbeelding ingekleurd met derwent, ben er zelf wel erg blij mee dat ik de potloden ook nog heb, zo kan ik altijd nog een kleur vinden die erbij past :o). Met de copic's moet ik dat nog helemaal uitvinden.

Op ons weblog scrapforfriends loopt op dit moment een challenge, scrap deze foto. je kan op de foto klikken dan wordt hij de normale afmeting en dan kan je hem opslaan en eventueel scrappen. De eerste inzending is binnen, je kan hem hier zien.

Ik heb de nieuwe magnolia stempels binnen gekregen en ga er vanmiddag een kaartje mee maken, vinden jullie ze ook zo leuk??
Kijk ook zeer uit naar het magnolia magazine, maar we moeten nog even geduld hebben.

Bedankt voor jullie berichtjes, vind het altijd leuk om te lezen.

Fijne zondag en liefs Hillie

3 opmerkingen:

Nellie zei

wat een schatje Hill ja je kan niet alle kleuren hebben ik heb al veel maar je komt steeds tekort hihihihihhimaar je kaart is een snoeppie

Liefs Nellie

Christa zei

Hoi Hil , hij is toch heel erg mooi geworden ; heerlijk zoet ! Ik houd van roze...Ik ben bang dat ik op de beurs een aantal Sketch Markers moet kopen.................met het vintage inkleuren kom ik de hele lichte kleuren tekort. TJA..... Creatieve groetjes van Christa.

Jacqueline's Weblog zei

Hij is in ieder geval heel mooi geworden Hillie. Dit was voor ons het wachten wel waard.
Groetjes van Sjakkie