vrijdag 11 februari 2011

2e ronde

Hallo allemaal,
En hier is dan het kaartje wat Ria had voorbereid voor ons weekendje. Een heerlijke valentijnskaart. Het enige wat ik anders heb is dat ik inplaats van Tilda, Edwin heb gebruikt. Ik dacht laat ik eens anders doen :o).
Hieronder zien jullie de afbeeldingen van alle meiden. Annemiek heeft er twee gemaakt, die was zo super snel met het kaartje ;o)

We hadden dit weekend een arrangement genomen, dan hoefde we zelf niet te koken. Nou dat was wel een super idee, maar we hadden geen tijd om er gebruik van te maken hihihihih.
We wilde gewoon alleen maar freubelen. We hadden een arrangement, met:
koffie met gebak
een 3 gangen diner
gourmetten.
En dan mag je zelf bepalen wat en wanneer je het wilt.
Nou ik kan jullie verzekeren dat de koffie met gebak helemaal een storende factor was, maar op zondagmiddag om 1 uur zijn we toch maar eens even de heuvel overgegaan om even lekker te genieten.
En het was heerlijk, ook het 3 gangen diner en het gourmetten was helemaal een feest.
Maar voor de volgende keer.................................................. weten we nog niet of we weer zoiets doen hahahahahah
Fijn weekend en tot gauw, want ik heb nog meer leuke creaties
Liefs Hillie

4 opmerkingen:

Nellie zei

wat een snoeppiessssssssss wanner hebben jullie weer een cropdag zou graag willen komen ook voor kaartjes maken kan toch ????????laat het me even weten als je tijd hebt

Kmufff Nellie

Jacqueline's Weblog zei

Ze zijn erg leuk Hillie! Wat een super gave kaartjes hebben jullie gemaakt.
Groetjes van Sjakkie

Angela zei

Nou laat het aankomende weekend maar komen hoor!!hahaah De kaartjes zijn allemaal zo mooi geworden!! Echt superrr. Ik zet het er maar morgen op want het is zo somber weer dat de foto's niet zo mooi zijn.

Liefs,
Annieee

Nathaly zei

Oh, wat een lieverds! Supercreatie van Ria. Nathaly