donderdag 24 februari 2011

een creatie van het weekendje weg
Hallo allemaal,

Het heeft weer even geduurd, maar ondertussen ben ik ook aan het verhuizen. Niet zelf, maar ik moet wel even mee helpen en dan 40 uur werken pfffff. Nog even doorbijten.

Bovenstaand het projectje van Angela, heel erg leuk een houten hart en deze opgepimpt. helemaal super, ik heb er net ook een paar gekocht op de huishoudbeurs. dus kan nog even verder.
Onderstaand de creatie van Hil. Annemiek had nog niet eerder een easelkaart gemaakt dus daar heb ik dan ook mijn projectje van gemaakt.

Hoop binnenkort weer eens wat vaker te kunnen posten.

Fijne dag en bedankt voor jullie berichtjes.

Liefs Hillie

woensdag 16 februari 2011

challenge dutch magnolia loversHallo allemaal,


Ik ben nog niet klaar om alle creaties te laten zien maar ik doe mee met de challenge van de dutch magnolia lovers en die ga ik eerst plaatsen. Al is dit kaartje ook gemaakt op ons weekendje, ooit had ik een kaartje gezien met die grote stansen en toen dacht ik dat is een leuk idee. Je geeft er je eigen draai aan en dit is het dan geworden.


Hebben jullie het nieuwe blog al gezien: dutch magnolia lovers
Beslist een kijkje waard.

Bovenstaand is mijn kaart die ik instuur voor de challenge.
Onderstaand is er nog een kaartje die ik afgelopen weekend gemaakt heb bij onze crop ScrapForFriends.


Allemaal veel succes.
Liefs Hillie

vrijdag 11 februari 2011

2e ronde

Hallo allemaal,
En hier is dan het kaartje wat Ria had voorbereid voor ons weekendje. Een heerlijke valentijnskaart. Het enige wat ik anders heb is dat ik inplaats van Tilda, Edwin heb gebruikt. Ik dacht laat ik eens anders doen :o).
Hieronder zien jullie de afbeeldingen van alle meiden. Annemiek heeft er twee gemaakt, die was zo super snel met het kaartje ;o)

We hadden dit weekend een arrangement genomen, dan hoefde we zelf niet te koken. Nou dat was wel een super idee, maar we hadden geen tijd om er gebruik van te maken hihihihih.
We wilde gewoon alleen maar freubelen. We hadden een arrangement, met:
koffie met gebak
een 3 gangen diner
gourmetten.
En dan mag je zelf bepalen wat en wanneer je het wilt.
Nou ik kan jullie verzekeren dat de koffie met gebak helemaal een storende factor was, maar op zondagmiddag om 1 uur zijn we toch maar eens even de heuvel overgegaan om even lekker te genieten.
En het was heerlijk, ook het 3 gangen diner en het gourmetten was helemaal een feest.
Maar voor de volgende keer.................................................. weten we nog niet of we weer zoiets doen hahahahahah
Fijn weekend en tot gauw, want ik heb nog meer leuke creaties
Liefs Hillie

dinsdag 8 februari 2011

fijn een weekend wegHallo allemaal,Afgelopen weekend ben ik heerlijk een weekendje weg geweest met de meiden. En wat was het gezellig en wat was het snel voorbij. En........... wat heeft het giga gewaaid. We zaten in het huisje en soms leek het net of het dak er vandoor wilde gaan hahahahahah. We zijn vrijdagmiddag begonnen met de lunch, heerlijk door Egmond aan Zee geslenterd, lekker geshopt en even langs het Hobbyboetje geweest (een hobbywinkeltje). Daarna gingen we naar het huisje en hebben we alles naar het huisje gebracht. We hadden wel een hele leuke locaties want we konden niet bij het huisje parkeren, dus we moesten een heuvel over om bij ons huisje te komen en alle spullen moesten vervoerd worden in de bolderkar. Nou ik weet niet wat jullie meenemen als je gaat scrappen, ik kan je verzekeren dat wij veel mee hadden. Dus je begrijpt wel dat we een aantal keren moesten lopen. Daarna lekker het huisje op zijn kop gezet onze spullen geïnstalleerd en soep gemaakt.
We zijn eerst maar even gaan eten en daarna aan de slag gegaan. Het hele weekend lekker gefreubeld was een tijd geleden dat we dat gedaan hadden.
Altijd als we het weekend weggaan maken we voor elkaar een projectje. Ik had dit weekend twee projectjes gemaakt. Bovenstaand zie je het eerste projectje. Het is een mercidoosje. Het is een eenvoudig maar leuk projectje, dit had ik ook op de workshop in IJmuiden gegeven eind januari.

Onderstaand heb ik er nog een gemaakt maar dan met heel ander papier.Het projectje sloeg eigenlijk wel heel goed aan want alle meiden hebben er verschillende gemaakt. Zie onderstaande foto van alle doosje die er dit weekend gemaakt zijn.


Vinden jullie ze niet prachtig? Sommige waren nog niet helemaal klaar, maar die gaan hem thuis afmaken.
Van de week de volgende creatie.
Aanstaand weekend hebben we ook weer een heerlijke cropdag in het vooruitzicht, dus meiden tot zaterdag!!!
Groetjes Hil