woensdag 21 maart 2012

Boek

Hallo allemaal,

Een tijd geleden was Jannie een paar dagen bij mij. We zijn toen gestart met dit boekje, maar hadden het niet af gekregen alleen maar de basis.


We hebben het boek dus ieder apart afgemaakt. En het zijn twee totaal verschillende boeken geworden. Maar ja dat is juist het leuke, vinden jullie ook niet?Natuurlijk heb ik weer gebruik gemaakt van de magnolia's. Deze magnolia's zijn uit de nieuwste serie. Ik vond ze zo verschrikkelijk leuk. Ingekleurd met de Copics. Verder houten hartjes gebruikt, te koop bij Xenos. En mooie bloemetjes gebruikt van doeading. Erg leuk om zo'n boekje te maken. Ik ga er waarschijnlijk nog wel een maken, of meiden voor de workshop??


Het boekje staat niet meer bij mij thuis maar heb ik aan een lieve vriendin gegeven.Geniet van de stralende dag.Groetjes Hil
woensdag 14 maart 2012

challenge met Jannie

Hallo allemaal,En hier is dan de uitdaging die ik van Jannie kreeg. Nou en of dat een uitdaging was. Het papier is niet helemaal mijn ding, maar het was uiteindelijk wel leuk om te doen.Onderstaand mijn challenge. Erg leuk om elkaar op deze manier uit te dagen.
En dit kaartje hebben we nog op de crop gemaakt. Dit kaartje had Truus voorbereid.
Tot de volgende keer.


Groetjes Hil

woensdag 7 maart 2012

workshop kaartje scrapforfriends

hallo allemaal,

Afgelopen zaterdag een workshopje gedaan bij de crop van ScrapForFriends.

Groetjes Hil

maandag 5 maart 2012

challenge

hallo allemaal,

Jannie en ik hebben met elkaar afgesproken om met een challenge mee te doen. Helaas hebben we de deadline niet gehaald maar we vinden het gewoon leuk om de pakketjes voor elkaar te maken. En.... we moeten altijd veel kerstkaarten versturen dus is dit een hele goede optie om aan het aantal te komen. Nu gaan we niet altijd een kerstkaart doen, maar voor nu nog wel.
Onderstaand kaartje heb ik gemaakt met het papier wat Jannie heeft toegezonden.


Dit kaartje heb ik gemaakt van mijn eigen Bo Bunny papier. Ik kan er niets aan doen maar vind het gewoon leuk papier. Helemaal mijn kleuren. Leuke stans gebruikt van memory box. Helemaal top. En dit was de sketch van de christmas challenges blog
Tot snel, want we hebben ook nog afgelopen weekend samen gecropt en ook weer een kaartje gemaakt. Kijken jullie ook bij Jannie wat zij ervan gemaakt heeft??


Groetjes Hil