maandag 20 juli 2009

scrapmarathon

Hallo allemaal,

Oh wat hebben we weer genoten van de scrapmarathon bij ScrapArt. Heerlijk met 20 meiden hebben we heerlijk zitten freubelen. De een ging een kaartje maken en de ander een LO en weer een ander ging nog even aan het project werken wat we voor het scrapweekend hadden gemaakt. En zo heeft ieder zijn eigen ding te doen, maar wel lekker samen met anderen die dezelfde tik (*LOL*) hebben.

Angela, Janny, Jet, Aukje en Hil hadden met elkaar afgesproken om een kaartje voor te bereiden. Dat is altijd zo leuk want je ziet heel verschillende stijlen. En je leert ook weer van elkaar.

Het eerste kaartje wat ik laat zien is van Janny. Zij heeft een vintage kaartje voorbereid. Ik had zoiets gezien bij haar thuis en die vond ik zo verschrikkelijk leuk. En gelukkig had ze dit kaartje voorbereid, alleen niet een gewone kaart maar een kerstkaart.
Janny de kaart was helemaal super, maar ook van Jet. En Aukje super leuk die kaart. Van Angela was hij ook gaaf, op de roosjes na, maar dat horen jullie nog. hihihihi
Meiden bedankt voor de superdag.
Wil je ook eens meedoen met een scrapmarathon. Dat kan op zaterdag 19 september hebben we weer een nieuwe gepland staan. Geef je op via info@scrapart.nl
groetjes Hil


3 opmerkingen:

Judith zei

Wat ontzettend mooi gedaan zeg. Dat is wel een hele speciale kerstkaart. Erg mooi.
Ik heb een verassing voor je op mijn blog staan. Je hebt hem verdient!
Groetjes Judith

Riet zei

Ohhh Hil,wat is dit schitterend ,prachtig plaatje,heel mooi papier,en de kleuren zijn geweldig.

Liefs Riet.

lydia zei

Ik ben niet zo van de vintage maar ik vind deze toch wel super hoor!!
Hele mooie kleuren en de foto's vind ik ook prachtig. Het is een totaalplaatje. Top!!

Liefs Liedje