vrijdag 24 juli 2009

zomaar een kaartje

Hallo allemaal,

Eindelijk de vakantie is begonnen heerlijk, was er echt aan toe.
Daarom voor het begin van de vakantie hier nog twee kaartjes van de scrapmarathon, ik hoop dat ik in de vakantie nog veel tijd heb om andere kaartjes te maken. Maar ja ik heb ook een paar projecten op stapel staan, en daar kan ik weer niets van laten zien. Maar gaat vast goed komen.

een kaartje van Harriet, die is zo gaaf. De stempel is van magnolia en voor degene die een workshop bij mij gaat volgen, dit is een van de stempels die we gaan gebruiken :o) zo leuk.
Hoe vinden jullie het kaartje? Het is een plaatje of niet dan? De Swirl van de quickutz, de bloemen van de prachtige nestabillities. De vlinders van Crealies. Ziet er gezellig uit of niet dan??


voor Angela haar kaartjes moesten we zelf roosjes maken, nou dat is niet aan mij besteed, dus ik heb gekochte roosjes bij de kaart gedaan. Maar evenzogoed is de kaart harstikke gaaf. Echt een "Annie" kaart hihihihih Super An.......
Groetjes Hil

7 opmerkingen:

nellie zei

Hoi Hil

wauw wat zijn ze mooi geworden en wer een Award van harte meis je verdient het en die pons is een malletje wie ik gebruik hihihihihi

Liefs Nellie

joyce zei

hoi hoi

had ze al in real life gezien maar vind ze echt super.

Vakantie is begonnen he!! geniet ervan.
Wij gaan lekker in de badkamer. leidingen en electra ligt morgen gaan we de wanden maken.

tot snel.

Liefs Joyce

Judith zei

Je kaartjes zien er idd heel gezellig uit hoor! Mooi gedaan.
Een hele fijne vakantie.
Groetjes Judith

Riet zei

Wat een schitterende kaartjes Hil,prachtige stempels en papier,mooie kleuren.

Fijne vacantie meis.
Liefs Riet.

Anoniem zei

wat staan er gave kaarten op jouw blog zeg!:) helemaal super! het is al weer even geleden dat ik een kaartj heb gemaakt, maar als ik al deze leuke kaarten zie krijg ik er ook weer zin in.
groetjes danielle

Tiets zei

superrr vind ik ze weer Hill enne de stempels van sugar nellie die nieuwe waren al heel snel uitverkocht maar komen wel weer hoor!
Liefs Tiets

lydia zei

Sjonge, mooi hoor!! Ik vind ze allebei errug mooi. En gekochte roosjes doen het net zo goed hoor!!
Daar hoef je niet zo voor te priegelen.

Liefs Liedje