maandag 29 maart 2010

het 9e doosjehallo allemaal,

En hier is dan het 9e doosje. Weer eentje die toch anders is dan de andere, erg leuk gedaan Ilonka. Leuk met die Swirls en die roosjes en je hebt ook nog de hotfix gebruikt SUPER.

Bijna zijn we aan het eind van de doosjes want de laatste inleverdatum is 31 maart. Op 1 april maak ik de winnaar bekend. Als er nog een aantal binnenkomen plaats ik deze in één keer.

Nu heb ik nog in de wacht staan Sina, Truus en Coby. Dus houd het blog in de gaten.


Gisteren heb ik een workshop gegeven (samen met Angela) voor een knutselvriendin Annemiek, zij werd 50 en had een leuk feestje gepland met al haar vriendinnen. Wat een gezellig feest en wat fantastisch georganiseerd. Annemiek nog bedankt!!! Ik heb mij prima vermaakt.
Onderstaande LO heb ik een poosje geleden gemaakt van onze winterse Tibet. Nu ook eens een magnolia gebruikt ;o) vond het er wel bij passen.


Liefs Hil

3 opmerkingen:

Annemiek zei

Jij nogmaals heel erg bedankt voor je bijdrage aan mijn Sarah-feestje gisteren , het is mede dankzij jullie een supermiddag geworden !!
Ik geniet nog steeds na ....

Angela zei

Was ontzettend leuk om weer een workshop samen te geven!!! Het was echt superr geregeld en onwijs gezelliggggg!!!!!
Mooie LO Hil zo samen met de magnolia en Tibet!
liefs
angelaq

lydia zei

Whahahaha ik was effe de nummers vergeten en dat ik dus nog 9 doosjes te bekijken had en ik ben er even door gegaan maar oef jij hebt het echt moeilijk gehad zeg! Er zaten echt juweeltjes bij en de rest waren diamantjes hihihihihi
Nee ze waren allemaal prachtig hoor!

Liefs Liedje
enne LO van tibetje natuurlijk TOP!