dinsdag 9 maart 2010

zo hier zijn de voorbeeldjes

Hallo blogvriendinnen,

Daar was ik dan weer. Zoals jullie weten ben ik afgelopen zaterdag naar Brabant geweest. Heerlijk met de meiden, Inge, Betty, Christa, Hendrien, Nancy, Sandra, Linda en Hillie zitten freubelen. En wat hebben we het gezellig gehad met elkaar. Lekker gelachen, gegeten, gekletst, gefreubeld, maar boven alles GENOTEN. Dit was echt voor herhaling vatbaar. We hebben het volgende weekend weer gepland, dus als alles mee zit gaan we weer genieten in juli.
Onderstaand zien jullie twee kaartjes die ik gemaakt heb bij Betty. We gingen inkleuren met distressinkt. Dit hadden de meeste nog nooit gedaan, het is toch lastiger als dat het lijkt vind ik. Want ik kleur ook in met krijt maar dat vind ik makkelijker. Dus toch maar veel oefenen. Ik heb wel weer de nieuwste magnolia's gebruikt. ik vind ze zo geweldig kan er geen genoeg van krijgen. Maar wat vinden jullie ervan???
Dit onderstaand kaartje heb ik samen met Ria gemaakt. Een paar weken terug dat we op zondag aan het croppen waren zijn we hier aan begonnen, maar nu dan toch eindelijk afgemaakt. Ik heb een heel lief boeketje gemaakt, en daaronder een mooie Swirl bevestigd. Ik vind hem erg goed gelukt. Ik vind de kleuren heel zacht.

Ik hoor graag wat jullie ervan vinden. En................... weten jullie ook welke ik met potlood, distressinkt en welke ik met de copics heb ingekleurd????
Ben benieuwd.
Tot gauw allemaal en heel erg bedankt voor jullie lieve berichtjes.
Vind het altijd erg leuk om te lezen.
Liefs Hillie

14 opmerkingen:

Anoniem zei

het is moeilijk te zien, volgens mij de 1ste met potloden.Ik vind ze weer geweldig en ik vind je bloemen altijd zo leuk.
groetjes Diny

Annemiek zei

Hele mooie kaartjes Hil , en fijn dat jullie het zo leuk gehad hebben ...
Aan mij heb je niks wat het kleuren betreft , maar dat weet je wel , ha ha ha ..

Inge Kolstee zei

Hihi eigenlijk weet ik het ook niet meer. Volgens mij is de bovenste met distressinkt, de tweede met potlood en de derde met copics? Die thickers zijn leuk hè:-)
En inderdaad, wat was het een heerlijk weekend!
Liefs, Inge

Nellie zei

wat een mooieee Hillfijn dat jullie het zo gezellig hebben gehad ik vind ze schitterend

Liefs Nellie

Angela zei

Prachtige kaartjes Hil en het is echt moeilijk te zien met wat je hebt ingekleurd. Leuk dat je zo'n gezellige dag hebt gehad met de meiden!
Liefs
Annieeeeeeee

Joyce zei

geweldig kaartjes weer hoor en ja de nieuwe magnolia's zijn helemaal leuk!

Gokje:hihi
kaart 1:distress inkt
kaart 2:potloden
kaart 3:copics

HIHI lastig om te zien hoor!
Tot snel.
Liefs

Judith zei

heel erg mooi gedaan hoor! En de stempels zijn heel erg lief. Ik kan zo niet zien welke je hebt ingekleurd met potloden of inkt. Ik denk de bovenste met de distressinkt.
Enne, ik zal wat voor je laten liggen hoor op de beurs;)

Groetjes judith

Anoniem zei

Hoi, volgens ons is de bovenste met distress, de middelste met podlood en de onderste met copics gedaan. maar de resultaten zijn allemaal mooi geworden. Fijn dat je zo.n gezellige dag hebt gehad, hebben je toch wel gemist het was zo stil!?

J&J

aukjev zei

Nou moeilijk om te zien hoor, maar ze zijn natuurlijk allemaal weer heeeeel mooi ! Was inderdaad stiller op de crop maar ook gezellig hoor, en er werd hard gescrapt hoor ! Veelplezier op de beurs (of ga je dit keer niet?) groetjes Auk

Jeanet zei

Ze zijn weer prachtigggg Hil , maar die onderste zooooo moooiiiiii met die swirl en zachte kleurtjes ! Zie ik je morgen nog op de beurs ??
Liefs Jeanet

Jacqueline's Weblog zei

Ik vind ze alle 3 super schattig!
Ik kan niet echt zien welke technieken je hebt gebruikt, maar de 1e is waarschijnlijk met Distress gedaan.
Groetjes van Jacqueline

Scrap Hills zei

Hallo lieve allemaal :o),

Leuk dat jullie allemaal zo lief reageren.
De eerste is met distress, de tweede met potlood en de derde met de copic's
en ik sta vrijdag op de beurs, dus Jeanet, waarschijnlijk zie ik je dan niet :o( jammer hoor
J & J en Auk, ja ik weet het ik ben een druktemaker op de crop maar de volgende crop van 24 april is Hillie er weer. en ik vind het natuurlijk ook erg jammer dat ik jullie gemist heb.

Bedankt voor jullie reacties en leuk dat jullie gegokt hebben welke welke was :o)

liefs Hillie
en voor wie naar de beurs gaan heel veel plezier

Anoniem zei

Haai Hil
Ik vind de kaartjes erg leuk ,en van die zachte kleuren hou ik wel.
Maar nu ,ik denk 1 inkt 2copic 3 potlood. het is niet te zien.Het zijn leuke vrolijke kaarten geworden. Is dit nieuw of al wat ouder papier?
Groetjes Die Troedieeeeeeeeeeeeeeeee

lydia zei

Nee, ik kan het ook niet zien hoor. Maar ik vind je kaartjes weer prachtig!! het werd tijd dat ik weer eens langskwam he!!
De swirl vind ik superrrrrrr

Liefs Liedje