maandag 1 maart 2010

Workshop afgelopen weekend

Hallo blogvriendinnen,

Afgelopen weekend een druk weekend gehad. Ik heb op zaterdag en zondag een kaartenworkshop gegeven bij ScrapArt.
Afgelopen vrijdag zijn we eerst begonnen met de workshop voor te bereiden. Dit heb ik samen met Ria, mijn vriendin gedaan.Alle papiertjes moesten op maat gesneden worden en verder ook hebben we de bloemen en swirls uitgestanst en geponst. We hebben het daar erg druk mee gehad om alles af te krijgen. Nietwaar Truus ;o)

Op zaterdag ging de winkel om half 10 open en nog geen 5 minuten later kwamen de eerste deelnemers al binnengelopen. Na een plaatsje uitgezocht te hebben gingen de meeste eerst nog even shoppen. Om kwart over tien was iedereen wel binnen en begonnen we met de workshop. Eerst even de creaties laten zien, want dan wisten ze ook wat ze gingen maken.
De vintagekaart was als eerste aan de beurt. Voordat ze naar de workshop toe kwamen moesten ze in de weken daarvoor een eigengemaakte foto insturen. Deze foto hadden we nodig voor de vintagekaart. Henk heeft deze bewerkt en in sepia afgedruk op cardstock, zodat je een mooie vintage foto krijgt. Tot lunchtijd waren ze druk bezig om deze kaart af te krijgen. Zodat we na de lunch konden beginnen met de uitgebreide kaart. Deze kaart was heel bewerkelijk omdat je niet een kaart maakt, maar wel 3 kaarten in 1 keer. Deze kaart was rond half 5 af op het kleuren na. Het doosje was een thuis werk opdracht. Het cardstock was al voorgerild, zodat het doosje alleen maar ingeknipt en bewerkt hoefde te worden. Daar kunnen de deelnemers nog een leuke stempel mee winnen. Dus binnenkort zien jullie hier allemaal verschillende doosjes voorbij komen.
Ik moet jullie zeggen dat ik erg genoten heb van deze twee dagen en hoop jullie allemaal weer te zien op de volgende workshop.
Onderstaand zien jullie de creatie's die ik voorbereid had.


Groetjes Hillie

11 opmerkingen:

aukjev zei

Hoi Hil,

wat heb ik nu toch weer gemist:-0 Je workshop is super, had al foto's van Annemiek gezien, ik vind de creaties geweldig !! Volgende keer doe ik wer mee hoor ! groetjes Auk

Angela zei

Wat een geweldige workshop creaties!! Echt helemaal leuk Hillie!

Liefs
Angela

Anoniem zei

kijken of het lukt, groetjes Diny

Anoniem zei

Hoi Hil, HET IS GELUKT EN NOG BEDANKT VOOR DE LEUKE ZATERDAG. Natuurlijk ga ik het doosje maken, groetjes Diny

Nellie zei

ohhhhhhhhhhhh wat een mooie Hill was ik er maar bij geweest ze zijn schitterend

Liefs Nellie

rianth zei

Het was inderdaad super gezellig zondag. De kaarten zijn echt heel leuk en ik vond het geweldig om ze te maken. Nogmaals bedankt hiervoor. Voor degene die niet zijn geweest of niet konden,jullie hebben echt iets gemist.

Groetjes Anja

Annemiek zei

Ha die Hillie , het was super zondag !
Sina en ik hebben erg genoten en gaan zeker het doosje nog maken .
Bedankt voor de leuke dag !!!!

Scrap Hills zei

hallo allemaal,

dank jullie wel voor de complimentjes
Ik heb ook onwijs genoten van het hele weekend.
En zoals de planning eruit ziet heb ik in mei weer een kaartenworkshop dus houdt het blog in de gaten :o)

liefs Hillie

Jacqueline's Weblog zei

Wat een prachtige creaties Hillie, dat heb je weer mooi gedaan! Ik vind de vintage kaart echt super gaaf met die leuke foto! Ben jij dat?
Groetjes van Sjakkie

Anoniem zei

Haai Hil
Ik probeer het nu voor de derde keer,maar weet nu hoe het moet
Ik wil je toch even zeggen,dat je er weer heel iets mooi's van gemaakt heb
Ik sta iedere keer weer versteld hoe je dat doet,maar dit keer was een topper.
Ik heb van deze workshop gezien wat er aan vooraf gaat, voor je kan beginnen.al dat snijden en voor stansen alles tellen en alles in zakken doen,je bent niet 2 dagen bezig geweest,maar ook nog eens 2 met voor werken.
Nou ik neem me petje er voor af,en geloof niet dat iedereen wel beseft wat een werk het is om een workshop te geven en dan in mei alweer een workshop.Ik hoop dat die net zo leuk is als deze keer.Wij (cobi en bianca en die troedie)hebben er van genoten.
Groetjes van ons drieen
Troedie

lydia zei

Heb er maar één woord voor!

WAUW!!