donderdag 1 juli 2010

klein workshopje gevolgd

Hallo allemaal,

De laatste keer op Rijswijk, was het zondag niet zo heel druk. Bij Stempel en zo kon je een klein workshopje doen, inkleuren met distressinkt. Onderstaand kaartje heb ik zitten inkleuren en ik vond het erg leuk om te doen. Een poos geleden had ik het ook al eens gedaan, maar nu heb ik wat meer van de techniek geleerd. Inmiddels heb ik dus heel veel kleuren distressinkt :o) Ik wil nog wel even Miranda bedanken en zij weet wel waarvoor.

Vervolgens hebben een aantal onderstaande creatie al kunnen bewonderen, maar ik had hem nog niet geplaatst. In het vorige scrapbookmagzine stond een hele leuke, aparte creatie. En dacht meteen oh die wil ik ook maken. Ik had papier gekregen van Henk en wist eigenlijk in eerste instantie niet wat ik daarmee moest doen. Het waren niet echt mijn kleuren, totdat ik de achterkant van het designpapier ging bekijken en dat waren helemaal mijn kleuren!!!!!
Leuke foto's van (hoe kan het ook anders) Tibet en aan de slag dan maar. De creatie heeft in de winkel staan pronken maar inmiddels staat hij op mijn kast. Ik ben er erg happy mee en ga er zeker nog een maken, maar dan net even anders wordt vervolgd.
Het lijkt moeilijker dan het is, kijk maar eens in het SBmagzine, de maten staan erbij.Voor degene die nog in de buurt van Zwanenburg wonen, op dit moment houdt ScrapARt opruiming van 30 % profiteer ervan. De reden is: voor degene die het nog niet hebben gehoord, ScrapArt sluit zijn deuren, want Henk gaat zijn oude beroep weer oppakken.
Er zijn nog erge leuke items te verkrijgen en er is ook nog prachtig mooi papier. Misschien tot ziens en anders tot blogs

Liefs Hillie

7 opmerkingen:

Jacqueline's Weblog zei

Een heel leuk kaartje Hillie en de LO van Tibet is weer super gaaf!
Groetjes van Jacqueline

aukjev zei

Wat is ie leuk, he die kaart met foto's, ik heb em ook op mijn To Do-lijstje staan ;-) groetjes Auk

Annemiek zei

O Aukje , dan kunnen we die mooi van Hil leren als jullie een keer bij mij komen freubelen , ik vindt hem ook geweldig !!
Is dat een goed plan Hillie ?????
Mooi hoor , je kunstwerken !

Scrap Hills zei

ja hoor meiden,

helemaal goed
verzin alvast maar de foto's ik kom hem graag nog een keer maken

groetjes Hil

aukjev zei

He Annemiek, goed plan van je !!
groetjes Aukje

Annemiek zei

Ok , nu nog een datum prikken , ha ha ha !

elly zei

hij is weer helemaal toppie
echt heel mooi gemaakt
de de lo is ook hel;emaal geweldig
groetjes elly