zondag 4 juli 2010

laatste cropdag ScrapArt

Lieve allemaal,

HARTSTIKKE BEDANKT!!!!

Vandaag hadden we de allerlaatste crop van ScrapArt. Deze crop was georganiseerd door de designteamleden , Linda, Cathy en Hil. Wij wilde dat nog heel erg graag en we zaten vandaag met 20 personen te croppen. En jongens wat was het gezellig en wat hebben we het fijn gehad. Allemaal heel erg dank je wel voor deze dag.
En moeten jullie eens kijken hoe verschrikkelijk verwend we zijn door onze lieve klanten.

Onderstaand mandje hebben we samen met de kaart gekregen van Ina, Tineke, Diny, Trudy, Aaltje, Sandra en Aukje. Meiden geweldig hartstikke hartstikke bedankt.


Ingrid had een heel lief kaartje gemaakt en met een hele lieve tekst, Ingrid dank je wel hoor!! En jammer dat ik van je af ben ;o) hihihihihh

Onderstaand kaartje/envelopje hebben we gekregen van Co en Truus. Och meiden wat hebben jullie dat fantastisch gemaakt en wat verschrikkelijk lief. Ik weet zeker dat het workshopje wat wij van jullie krijgen grandioos gaat worden. Dat is jullie echt wel toevertrouwd. Hele dikke knuffel voor jullie beiden.

Onderstaand merci doos hebben we ontvangen van Anja, Ellen en Ingrid en ik vermoed ook van Karin? meiden merci dat jullie altijd zo gezellig waren op de crop of workshop. Het was een super tijd of niet dan???En vervolgens kregen we nog van Miranda en Leny deze fantastische merciedoos. Oh wat heerlijk he??? En wij gaan jullie echt niet vergeten hoor, als jullie niet reageren dan bellen we jullie wel......

En Annemiek heeft ons zo verwend, die komt altijd zo heerlijk onverwachts uit de hoek. Zo verschrikkelijk lief wij hebben 2 blokjes vintage papier gekregen!!! nou is het niet super!!!
Annemiekie SUPER dank je wel en we zijn blij dat je heerlijk met ons mee gaat op het Art to Scrapweekend, het wordt super leuk.


En onderstaand heerlijk geurtje hebben we van Ilonka gehad. Tenminste wij mochten een lekker luchtje uitkiezen. Super super dank je wel, ik ga er heerlijk van ruiken......hahahahahah
En Diana ik ga jou niet vergeten, heel veel sterkte en je krijgt een hele stevige knuffel.Corinne, helaas ben ik in de winkel vergeten jou mooie gift op de foto te zetten, maar dat komt echt nog goed. Dank voor je aanwezigheid op de crop vandaag en je uitstel van je vakantie :o)

Lieve allemaal, hartstikke bedankt voor alles, wij waren zeer verrast en erg ontroert....... We keep in touch.........
liefs Hillie, Cathy, Linda en Henk
6 opmerkingen:

rianth zei

Nou wat was het weer heerlijk gezellig. Ik heb me weer goed vermaakt. Voor, tijdens en na de crop nog heerlijk geshopt. Er was nog genoeg. Leuk hè dat jullie zo goed verwend zijn? Is weer eens wat anders, dan dat jullie ons vaak verwenden. Aan het eind van de crop was ik wel een beetje deprie. Theo vroeg al wat er aan de hand was toen ik thuis kwam. Gelukkig zien we elkaar nog na de vakantie. Nogmaals bedankt voor alle leuke workshops en crops. Jullie waren een super team.
groetjes Anja

p.s. ja de doos Merci was ook namens Karin.

Nellie zei

Wat leuk Hiil maar lijkt me me wel erg zo"n laatste dag maar jullie zijn heerlijk verwend ik vergeet nooit dat jij mij aan het scrappen bracht en nartuurlijk Scrapart

dank je wel Liefs Nellie

Jacqueline's Weblog zei

Jullie zijn goed verwend Hillie, maar dat hebben jullie ook echt wel verdiend! Jammer dat het nu echt voorbij is voor je. Ik denk dat je je draai wel weer gaat vinden.
Liefs van Sjakkie

aukjev zei

Jammer dat ik er niet de hele dag bij kon zijn, maar zoals je gezien hebt, mijn 'bijdrage'was er wel !! Jullie zijn verwend hoor, maar ja wij ook altijd door jullie ;-))We houden contact !! liefs Aukje

Annemiek zei

Het is meer dan verdiend wat jullie allemaal gehad hebben !
Aukje heeft helemaal gelijk , we zijn door jullie ook altijd in de watten gelegd met geweldige workshops , lekkere lunches en veel gezelligheid .
Jullie nogmaals bedankt voor gisteren { het was een SUPERDAG } en voor alle gezellige uurtjes van de afgelopen jaren.
Gelukkig hebben we nog het e.e.a. om naar uit te kijken !
Verheug me al op het weekend ....
Groetjes Annemiek

dolfijn zei

Hoi Hil, ik kijk nu al uit naar het weekend in Januari. Maar hoop je natuurlijk nog veel eerder te zien. Jammer genoeg kon ik er niet bij zijn. Zit nu in Slovenie van een heerlijke vakantie te genieten. Doe ze allemaal maar de groeten van mij. En we houden hopelijk kontakt.