zondag 18 april 2010

leuke challenge bij ScrapArt


Hallo blogvriendinnen,

Daar was ik dan weer!! Het spijt me dat ik op dit moment niet vaker iets kan plaatsen maar ik heb het echt te druk. En als ik het heel druk heb op mijn werk kan ik 's avonds niet ontspannen zitten freubelen.

Maar ik heb nog wel een kaartje gefreubeld want Henk (eigenaar van ScrapArt) is vandaag jarig.

Daarom heb ik deze kaart voor hem gemaakt. MAAR er zijn er veel meer gemaakt kijk maar eens op het weblog van ScrapArt.

Bedankt meiden dat jullie zoveel kaarten voor onze Henk hebben gemaakt. Dit is een grote verrassing voor hem, want Henk wist niets van deze challenge af.

Mocht je Henk toch nog willen feliciteren zet een berichtje op het weblog of stuur een smsje zijn nummer kan je vinden op de website van ScrapArt.

Vandaag gaan we even lekker naar het strand met Tibet. lekker uitwaaien en genieten van het mooie weer.

Wil jullie allemaal een hele fijne dag toewensen.

en ondanks dat ik niet veel op het blog ben geniet ik altijd van jullie berichtjes.

Liefs Hillie

dinsdag 13 april 2010

oh oh mijn aankopen van Zeist

Hallo Blogvriendinnen,

Hier ben ik dan met mijn aankopen van het afgelopen weekend in Zeist.
Het is zo'n gave beurs, zo verschrikkelijk gezellig en we hebben zo verschrikkelijk genoten. Het is er niet groot, maar je kan je geld goed kwijt hoor!!! hihiiihih
We gingen met een hele grote gezellige groep, Joyce, Ria, Truus, Ina, Diana, Ilonka, Aukje en ikke. Lekker allemaal creatieve meiden. Bij Zeist kwamen we ook tegen Inge, Betty, Christa en Hendrien, helemaal toppie. En natuurlijk van ScrapArt Linda, Petra en Henk. En ik ben nog een aantal meiden tegengekomen, Anja, Willy met zusje, Jeanet en Inge ach teveel om op te noemen.
Op zondag kwamen Jannie en Jet ook nog even de beurs onveilig maken, samen met Loes en Marion. Jet ik heb je stempel hoor, maar moet hem nog versturen oh ik ben daar niet snel mee, ga mijn best doen........

Ik heb mijn aankopen op de foto gezet, maar dan is het wel een hele berg!!!! Gelukkig was ik niet de enige die zoveel heeft gekocht hihihihh.
Maar meiden volgend jaar gaan we weer hoor, het was zo gezellig.

Samen met 5 meiden Tilda papier gekocht en gedeeld.
Bij ScrapArt papermania papier gekocht echt super super gaaf papier, niet dubbelzijdig.

Deze twee bovenste stempels wilde ik al ongeveer een jaar of 5 hebben maar ze zijn giga duur en dat vond ik toch te gek worden. MAAR deze beurs waren ze in de aanbieding dus ik kan ze eindelijk aan mijn verzameling toevoegen. Oh jippie, daar ben ik zo blij mee
De onderste stempel is een nieuwe sheet van Fiskars, wat een geweldige stempelteksten, ze hadden wel 4 verschillende soorten in dit formaat. Ze hadden ook een kleiner formaat. Helemaal geweldig, kon het natuurlijk niet laten liggen. Ik zou geen stempelteksten meer kopen want ik heb er al zoveel, maar ja ik kan het niet laten hoor......


De Martha Stewart ponsen zijn zo geweldig mooi en werken zo heerlijk en op deze beurs lagen weer de nieuwe ponsen. Je krijgt er zo'n hoog hebberighiedsgehalte van. Dit vond ik een erg mooie, maar er staat er nog een op mijn lijstje.
Verder een papierblok van Milton en Co, erge mooie kleurcombinatie. Een nieuwe stans van de Sissix en een nieuwe bloemenstans van Crealies. Daar zijn weer 4 nieuwe bloemenstansen uit gekomen, ik had moeite om te kiezen. Maar ik denk dat er ook nog wel een deze kant op gaat komen.
Verder een prachtige nieuwe stans van Tim Holtz. Deze nieuwe stansen zijn zo geweldig mooi en je kan er zulke leuke boekjes van maken. Maar ik ga voor de kaarten!!!!
Natuurlijk bij de magnolia stand de nieuwste magnolia INk gekocht. Er staan weer prachtige kaarten in.De copic's ach ja dat is ook een verslaving op zich. Ik heb tijdens de beurs bij Diny Sprakel gezeten. Even zitten kleuren en zitten kletsen over de copic's. Wat een geweldig mens is dat!!! Ik heb van dat eventjes bij haar zitten kleuren en kletsen al zoveel opgestoken, nu nog in de praktijk brengen.
Maar deze stiften heb ik bij de stempelstudio gekocht, dat was een zeer aangename prijs. en natuurlijk hebben we ook een copic gekregen in de goodiebag. Een vriendin gebruikt ze niet dus die heb ik ook gekregen lief he????


Ja en hier zijn ze dan, de magnolia's. Oh dat zijn toch echt mijn favoriete stempels. Echt geweldig!!!! Ik kon me dus ook niet inhouden. maar liefst 8 magnolia's kan ik toevoegen aan mijn verzameling. 2 x piraatjes, 3 x prinsesjes en 1 zittende (deze was net nieuw) en de magnolia boom en de zwaan. Nu nog aan de slag.......
Verder heb ik 3 tekststempels van Penny Black gekocht. ScrapArt heeft deze nu ook toegevoegd in de winkel. Nou dat was helemaal te gek. Verder een stempel met de geweldige tekst: anather Birthday, but who's counting!!!
oh zo gaaf vond ik deze maar er stond zo'n verschrikkelijke rij bij de kassa ik dacht nou dat ga ik niet doen. Dus ik had de stempel terug gelegd en het was de laatste!!!!!. Maar er was zoveel te zien, ik had geen zin om te wachten. Na een half uurtje liep ik er nog eens langs en toen stond er niemand meer te wachten gauw gekeken of hij er nog lag en jawel hoor daar was ie dan!!! hihihiih
Verder heb ik nog een stempel gekocht met de volgende tekst:
All I really need is LOVE but a little CHOCOLATE now and then doesn't hurt
hihihihihihiihhi
inderdaad een waar woord
Nou dat waren mijn aankopen van de stempelbeurs te Zeist. wat een verwennerij toch allemaal weer. Ik hoop jullie binnenkort iets te kunnen laten zien van al die mooie aankopen.

Hebben jullie ook veel gekocht??? Jullie mogen het vertellen hoor, ben namelijk zeer benieuwd.
Liefs Hillie
vrijdag 9 april 2010

kaartenpakketjes


Hallo allemaal,
Bovenstaand zien jullie de kaartjes die ik gemaakt heb voor ScrapArt. Henk vraagt soms aan mij of ik kaartenpakketjes wil maken voor de winkel. Inmiddels zijn deze allemaal uitverkocht maar ik heb weer twee nieuwe gemaakt, deze laat ik binnenkort zien. En ik ben met nog twee pakketjes bezig.
Gaat er nog iemand naar de stempelbeurs in Zeist??? Och ik verheug me er al maanden op. We gaan met 8 meiden helemaal zin in. Ben je gek op stempelen dan is dit een giga leuke beurs.
Voor degene die gaan heel veel plezier.
Liefs Hillie
maandag 5 april 2010

2e paasdag make & take bij ScrapArt
Hallo blogvriendinnen,


Vandaag geef ik samen met Linda en Joyce een make & take bij ScrapArt. Heb je zin om iets anders te doen dan anders op tweede paasdag kom gezellig langs. De winkel is open vanaf 12.00 uur de make & takes beginnen om 1.00 uur. Bovenstaande make & take geef ik.
Hopelijk tot ziens
en anders wens ik jullie een heerlijke tweede paasdag
Groetjes Hil
donderdag 1 april 2010

en de winnaar is......

Hallo Blogvriendinnen,

En zijn jullie ook nieuwsgierig welk doosje er nu gewonnen heeft????
Ik moet jullie zeggen het was zeer zeer moeilijk, want jullie hebben allemaal jullie uiterste best gedaan. Dus eigelijk vind ik dat jullie allemaal gewonnen hebben.... maar ja er kan er natuurlijk maar echt 1 de winnaar zijn
en diegene is.......
oh wat is het spannend........
....
.....
mijn keus is geworden

ANJA HEUVELSLAND
Ik vond het zo leuk dat je het doosje in de vintagestijl hebt gemaakt en een stuk karton er nog bij hebt gepakt, het lintje, het bloemetje met lint, ik vind het een superdoosje.
jij bent deze keer de terechte winnaar
Van harte gefeliciteerd

zie onderstaand nogmaals het winnende doosje

Anja stuur je me je adresgegevens naar scraphils@gmail.com
en dan komen de stempels naar je toe.

Meiden allemaal onwijs bedankt voor jullie prachtige inzendingen en ik heb genoten van jullie creaties.

Misschien tot ziens op de volgende workshop op 29 mei en ik verzeker jullie, bij mij is het altijd een verrassing, maar deze keer heb ik een super verrassing. Je kan je opgeven info@scrapart.nl


Oh ja en wil je meedoen aan de verrassingschallange van ScrapArt mail me dan, ik moet zeggen hij is erg leuk deze keer.

Liefs Hillie