vrijdag 23 juli 2010

daar zijn we dan weer


Hallo meiden,


Even een time-out genomen voor mijzelf. De laatste weken zo giga druk geweest dat ik even op adem moest komen. Ben er nog niet helemaal, maar heb van de week sinds tijden weer een kaartje gemaakt. Truus kwam afgelopen dinsdag even gezellig freubelen en had dit kaartje voor mij voorbereid. Ze heeft het Tildapapier gebruikt, met leuke bedeltjes en bloemen, met lint enzo. Truus ik vind hem geweldig en ben er erg blij mee, hoe vind je hem?? Ik heb hem toch iets anders gedaan dan jou ;o) kon het niet nalaten. Ik heb eindelijk weer eens gekleurd met de copic's. Jannie en ik hadden ons opgegeven voor de copic workshop in Ridderkerk, maar nog steeds niets gehoord, we zijn bang dat het niet doorgaat ;o( ERG jammer. Maar ja, veel blijven kijken, oefenen en gewoon doen, dan komt het vast wel goed.

Verder heb ik nog een leuk nieuwtje Linda, Cathy en ikke zijn samen een blog begonnen. Omdat ScrapArt nu niet meer bestaat en wij het best allemaal zullen gaan missen zijn we dit opgestart. We gaan hier onze creaties tonen en aangeven wanneer we een crop of misschien zelfs wel een workshop gaan geven. Dit is ons blog:


Het is nog in de opbouwface en we gaan op vakantie dus ........


Morgen gaan we met zijn allen naar Jannie en Jet. Heerlijk een dagje freubelen. Linda heeft iets verzonnen en dat gaan we morgen maken. Dus als we het af krijgen zien jullie het in de aankomende week wel verschijnen op het weblog.


Geniet van het mooie weer en van de hobby :o)


groetjes Hillie

zaterdag 10 juli 2010

laatste verkoopdag ScrapArt

hallo allemaal,

Vandaag gaan de deuren sluiten van ScrapArt. Heb je nog zin om te komen dan is dit je laatste kans. We gaan vandaag iets ludieks doen, kijk maar even op het weblog van ScrapArt.

Bovenstaand kaartje heb ik een poosje geleden al gemaakt, maar nog niet laten zien. Wat bloemen, nestabillitie, leuke tekststempel en een fantastische magnolia en het kaartje is weer geboren :o)

Wens jullie allemaal een hele fijne dag en heel heel veel succes morgen bij de voetbal.

Liefs Hillie

zondag 4 juli 2010

laatste cropdag ScrapArt

Lieve allemaal,

HARTSTIKKE BEDANKT!!!!

Vandaag hadden we de allerlaatste crop van ScrapArt. Deze crop was georganiseerd door de designteamleden , Linda, Cathy en Hil. Wij wilde dat nog heel erg graag en we zaten vandaag met 20 personen te croppen. En jongens wat was het gezellig en wat hebben we het fijn gehad. Allemaal heel erg dank je wel voor deze dag.
En moeten jullie eens kijken hoe verschrikkelijk verwend we zijn door onze lieve klanten.

Onderstaand mandje hebben we samen met de kaart gekregen van Ina, Tineke, Diny, Trudy, Aaltje, Sandra en Aukje. Meiden geweldig hartstikke hartstikke bedankt.


Ingrid had een heel lief kaartje gemaakt en met een hele lieve tekst, Ingrid dank je wel hoor!! En jammer dat ik van je af ben ;o) hihihihihh

Onderstaand kaartje/envelopje hebben we gekregen van Co en Truus. Och meiden wat hebben jullie dat fantastisch gemaakt en wat verschrikkelijk lief. Ik weet zeker dat het workshopje wat wij van jullie krijgen grandioos gaat worden. Dat is jullie echt wel toevertrouwd. Hele dikke knuffel voor jullie beiden.

Onderstaand merci doos hebben we ontvangen van Anja, Ellen en Ingrid en ik vermoed ook van Karin? meiden merci dat jullie altijd zo gezellig waren op de crop of workshop. Het was een super tijd of niet dan???En vervolgens kregen we nog van Miranda en Leny deze fantastische merciedoos. Oh wat heerlijk he??? En wij gaan jullie echt niet vergeten hoor, als jullie niet reageren dan bellen we jullie wel......

En Annemiek heeft ons zo verwend, die komt altijd zo heerlijk onverwachts uit de hoek. Zo verschrikkelijk lief wij hebben 2 blokjes vintage papier gekregen!!! nou is het niet super!!!
Annemiekie SUPER dank je wel en we zijn blij dat je heerlijk met ons mee gaat op het Art to Scrapweekend, het wordt super leuk.


En onderstaand heerlijk geurtje hebben we van Ilonka gehad. Tenminste wij mochten een lekker luchtje uitkiezen. Super super dank je wel, ik ga er heerlijk van ruiken......hahahahahah
En Diana ik ga jou niet vergeten, heel veel sterkte en je krijgt een hele stevige knuffel.Corinne, helaas ben ik in de winkel vergeten jou mooie gift op de foto te zetten, maar dat komt echt nog goed. Dank voor je aanwezigheid op de crop vandaag en je uitstel van je vakantie :o)

Lieve allemaal, hartstikke bedankt voor alles, wij waren zeer verrast en erg ontroert....... We keep in touch.........
liefs Hillie, Cathy, Linda en Henk
donderdag 1 juli 2010

klein workshopje gevolgd

Hallo allemaal,

De laatste keer op Rijswijk, was het zondag niet zo heel druk. Bij Stempel en zo kon je een klein workshopje doen, inkleuren met distressinkt. Onderstaand kaartje heb ik zitten inkleuren en ik vond het erg leuk om te doen. Een poos geleden had ik het ook al eens gedaan, maar nu heb ik wat meer van de techniek geleerd. Inmiddels heb ik dus heel veel kleuren distressinkt :o) Ik wil nog wel even Miranda bedanken en zij weet wel waarvoor.

Vervolgens hebben een aantal onderstaande creatie al kunnen bewonderen, maar ik had hem nog niet geplaatst. In het vorige scrapbookmagzine stond een hele leuke, aparte creatie. En dacht meteen oh die wil ik ook maken. Ik had papier gekregen van Henk en wist eigenlijk in eerste instantie niet wat ik daarmee moest doen. Het waren niet echt mijn kleuren, totdat ik de achterkant van het designpapier ging bekijken en dat waren helemaal mijn kleuren!!!!!
Leuke foto's van (hoe kan het ook anders) Tibet en aan de slag dan maar. De creatie heeft in de winkel staan pronken maar inmiddels staat hij op mijn kast. Ik ben er erg happy mee en ga er zeker nog een maken, maar dan net even anders wordt vervolgd.
Het lijkt moeilijker dan het is, kijk maar eens in het SBmagzine, de maten staan erbij.Voor degene die nog in de buurt van Zwanenburg wonen, op dit moment houdt ScrapARt opruiming van 30 % profiteer ervan. De reden is: voor degene die het nog niet hebben gehoord, ScrapArt sluit zijn deuren, want Henk gaat zijn oude beroep weer oppakken.
Er zijn nog erge leuke items te verkrijgen en er is ook nog prachtig mooi papier. Misschien tot ziens en anders tot blogs

Liefs Hillie