donderdag 21 april 2011

hetzelfde kaartje maar dan van Aukje

Hallo allemaal,Aukje heeft mij haar creatie opgestuurd en die ga ik even plaatsen. We hebben laatst met zijn vieren een dagje gecropt bij mijn thuis en Ria had een projectje gemaakt.

Het was erg gezellig en zeker voor herhaling vatbaar.Gisteren had ik een workshop bij Tiny in IJmuiden en die werd heel enthousiast ontvangen. Maar jullie moeten nog even geduld hebben want volgende week heb ik die nog een keer en dan plaats ik het kaartje.
Hartelijk dank voor jullie berichtjes, ik vind het leuk om te lezen.


Ik zal ook nog even mijn aankopen van Zeist laten zien in een volgend bericht. Daarnaast zijn we afgelopen weekend met de meiden wezen freubelen en hebben ook nog leuke dingen gemaakt. Die laat ik jullie ook nog even zien.Liefs Hillie

2 opmerkingen:

Christa zei

Hoi Hil , leuk om te zien dat toch iedereen z'n eigen draai aan een ontwerp geeft. Deze is ook erg mooi geworden. Ik ben benieuwd naar jouw aankopen en projecten van jullie weekend....Creatieve groetjes van Christa.

Scrap en Kaartenfun zei

Hoi die Hillie,
Van dit kaartje vind ik de kleur zo mooi. Dat zie je niet zo vaak. Die hart mal heb ik ook net binnen en moet er nog mee aan de slag. Tja, maar het mooie weer hé!
Gezellige paasdagen. hartelijke groetjes Lida