donderdag 14 april 2011

nog maar een kaartje

Hallo allemaal,


Aankomend weekend gaan we heerlijk naar Zeist en lekker met 5 meiden freubelen. Ik heb er toch een zin in. Ben er wel aan toe even eruit. Ik heb nog niet veel op mijn lijstje staan maar weet zeker dat ik weer met een tas vol terug kom. Het is een hele kleine beurs maar oh zo gezellig en oh zo verschrikkelijk veel mooie spullen.


Afgelopen weekend hebben we in Amsterdam gecropt, maar die week daarvoor waren Annemiek, Aukje en Ria bij mij om even te croppen met elkaar. Voor deze keer had Ria een leuk project verzonnen. En deze hebben we met zijn allen gemaakt. Ben benieuwd hoe de anderen zijn geworden als jullie een foto insturen dan plaats ik hem er nog even bij.
Wat vinden jullier ervan???? ik ben er helemaal weg van. En ga er zeker nog 1 maken. Volgende week samen met Truus of niet dan? hihihihih

ik ben weer helemaal in de freubelstijl. Maar moet nu nog even mijn tas pakken voor het weekend en dan gauw naar bed.


Ik wens jullie allemaal een heerlijk weekend en als je naar de beurs gaat, misschien tot ziens.


liefs Hillie

5 opmerkingen:

Nellie zei

ohhhhhhhhhhhh wat een schatje Hill
en wat een leuk model toppie meis

Liefs Nellie

aukjev zei

wat is ie leuk he, ik hoop dit weekend die van mij af te maken, en mail je de foto ! Veel plezier met de meiden en op de beurs, groeten Aukje

Christa zei

Hij is erg leuk , Hil !! Heel veel plezier dit weekend en ik zie je vast en zeker op de beursvloer !! Creatieve groetjes van Christa.

Angela zei

LEUKKKK!!!! is je kaartje! Ja, het is een verslaving, maar deze variatie is ook helemaal leuk!
Veel plezier Hil morgen met de meiden! Gezellig en lekker veel leuke dingen scoren, maar dat gaat je zeker lukken, misschien zie ik je nog op de beurs.

Liefs,
Angela

Elly zei

Hoi Hillie,

leuke dingen maak jij zeg, ik zag wat "Angela Style kaartjes" voorbijkomen, dus ik wist meteen dat jullie wel met elkaar bevriend MOESTEN zijn hihihi.Ik ben heeeel benieuwd naar je komende creaties ;-)
Jammer dat je geen "volgersgadget" ;-) hebt.Ik heb je dus maar bij mijn favorieten gezet. Maar als je iets hebt gemaakt, kun je me dan misschien toch even een berichtje sturen...dan hoef ik het zeker niet te missen ;-)

groetjes, Elly