zaterdag 2 april 2011

workshop ijmuidenHallo allemaal,


Thanks voor jullie reactie op mijn vorige bericht, vind het altijd leuk om wat van jullie te horen.


Afgelopen donderdag heb ik weer een workshop gegeven bij Tiny in IJmuiden. Deze workshop had ik al twee weken eerder gegeven ook bij Tiny, maar op dit moment is de groep in twee├źn gesplitst omdat Tiny niet zo'n hele grote winkel heeft. Maar dat is alleen maar gezellig de groepen zijn dan ook niet zo groot.


Bovenstaande kaart was de kaart die ik ooit bij ScrapArt als workshop heb gedaan. Nou vind ik deze kaart nog steeds erg mooi en de stijl is ook geweldig. Dit hebben ze ook nog nooit eerder gemaakt, dus een mooie workshopkaart.

Voor de eerste groep had ik geen easelkaart gemaakt maar een gewone kaart. Maar er zit er een in het tweede groepje, Gea, en die vind het zo leuk dat ze al bij de eerste groep kwam zitten. Eerlijk gezegd kon ze gewoon niet wachten hoor *_* hihihhihiihih even plagen hoor Gea, ik vind het super gezellig dat je er bent.

Maar voor mijn gevoel moest ik dan toch iets wijzigen dat Gea niet dezelfde kaart zou gaan maken dus had ik besloten om er toch een easelkaart van te maken.Het was weer super gezellig meiden en ben blij dat jullie het iedere keer weer leuk en gezellig vinden.

Tot 20 en 28 april. Mocht je nu ook eens een workshop willen volgen, mail me dan scraphils@gmail.com.


Groetjes Hillie

6 opmerkingen:

Petra zei

weer een prachtige kaart Hil!! Maar ja , dat kunnen we wel aan jou overlaten natuurlijk ....

groetjes Petra

Nellie zei

Wat een plaatje van een kaart Hill maar jij bent leraar he kan nooit vergeten dat jij de eerste was wie mij scrappapier liet zien hihihihihifijn weekend meis

Liefs Nellie

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wat een super mooi kaartje Hillie, echt prachtig!
Groetjes van Sjakkie

Christa zei

Prachtige vintage kaarten , Hil !! Helemaal mijn stijl. Compliment. Creatieve groetjes van Christa.

dolfijn zei

Zo die is echt leuk. Mag ik hem namaken?

Anoniem zei

Excellent post I must say.. Simple but yet interesting and engaging.. Keep up the awesome work!

generic paxil