zaterdag 30 april 2011

workshop ijmuiden

Hallo allemaal,

Van de week een workshop gegeven in IJmuiden. Onderstaand is het kaartje wat we gemaakt hebben.


Op het blog van Elly had ik zoiets gezien en ik ben ook aan de slag gegaan met mijn nestabilliteis en dit is mijn versie. Erg leuk om met je nestabillities zo'n mooie kaart te maken.
Thanks voor jullie bezoekjes en reacties.
De volgende workshop staat gepland op woensdag 18 en donderdag 26 mei. Mocht je ook eens zo'n workshoppie willen volgen mail naar scraphils@gmail.com
Liefs Hillie

woensdag 27 april 2011

freubelen op 2e paasdag


Hallo allemaal,Afgelopen maandag heb ik samen met Truus lekker even zitten freubelen. Ik had een kaartje voorbereid wat de meiden op de workshop donderdagavond gaan doen. Dus die laat ik nog even niet zien.


Maar we zijn nog even samen bezig geweest en daar is deze kaart uitgekomen.Deze is van Truus

Deze is van HillieGroetjes Hillie

zondag 24 april 2011

aankopen Zeist


Hallo allemaal,Vorige week was de stempelbeurs Zeist. Dat is zo'n geweldige beurs. Wij zijn erheen geweest met zijn zessen. We hadden een weekendje uit geboekt en in dat weekend gingen wij een dagje naar Zeist.

Dit zijn al mijn aankopen!!! Ik ben me weer te buiten gegaan zoals jullie zien.

We hebben een geweldige dag gehad, iedereen kwam weer goed geslaagd thuis.


Tevens hadden we op het weekend een aantal projecten voor elkaar gemaakt.

Dit is mijn project. Laatst heb ik jullie een sneak peak laten zien.
Later zag ik dat deze kaart ook in het magnolia magazine stond, maar dat mag de pret niet drukken.

Fijn dat jullie weer langs zijn geweest en tot de volgende keer.


Groetjes Hil

zaterdag 23 april 2011

en ook van Annemiek het kaartjehallo allemaal,Hierbij het kaartje wat Annemiek gemaakt heeft op onze cropdag. Annemiek is niet van de cute stempels dus dit kaartje is zonder.

Wat vinden jullie ervan?


Groetjes hillie

donderdag 21 april 2011

hetzelfde kaartje maar dan van Aukje

Hallo allemaal,Aukje heeft mij haar creatie opgestuurd en die ga ik even plaatsen. We hebben laatst met zijn vieren een dagje gecropt bij mijn thuis en Ria had een projectje gemaakt.

Het was erg gezellig en zeker voor herhaling vatbaar.Gisteren had ik een workshop bij Tiny in IJmuiden en die werd heel enthousiast ontvangen. Maar jullie moeten nog even geduld hebben want volgende week heb ik die nog een keer en dan plaats ik het kaartje.
Hartelijk dank voor jullie berichtjes, ik vind het leuk om te lezen.


Ik zal ook nog even mijn aankopen van Zeist laten zien in een volgend bericht. Daarnaast zijn we afgelopen weekend met de meiden wezen freubelen en hebben ook nog leuke dingen gemaakt. Die laat ik jullie ook nog even zien.Liefs Hillie

donderdag 14 april 2011

nog maar een kaartje

Hallo allemaal,


Aankomend weekend gaan we heerlijk naar Zeist en lekker met 5 meiden freubelen. Ik heb er toch een zin in. Ben er wel aan toe even eruit. Ik heb nog niet veel op mijn lijstje staan maar weet zeker dat ik weer met een tas vol terug kom. Het is een hele kleine beurs maar oh zo gezellig en oh zo verschrikkelijk veel mooie spullen.


Afgelopen weekend hebben we in Amsterdam gecropt, maar die week daarvoor waren Annemiek, Aukje en Ria bij mij om even te croppen met elkaar. Voor deze keer had Ria een leuk project verzonnen. En deze hebben we met zijn allen gemaakt. Ben benieuwd hoe de anderen zijn geworden als jullie een foto insturen dan plaats ik hem er nog even bij.
Wat vinden jullier ervan???? ik ben er helemaal weg van. En ga er zeker nog 1 maken. Volgende week samen met Truus of niet dan? hihihihih

ik ben weer helemaal in de freubelstijl. Maar moet nu nog even mijn tas pakken voor het weekend en dan gauw naar bed.


Ik wens jullie allemaal een heerlijk weekend en als je naar de beurs gaat, misschien tot ziens.


liefs Hillie

zondag 10 april 2011

lekker gefreubeld
hallo allemaal,


Gisteren hadden we weer de crop van ScrapForFriends. Heerlijk met ongeveer 22 vrouwen aan het croppen. En het leuke is iedereen maakt wat anders en zo worden er weer nieuwe ideeën opgedaan.


Het was een tijd geleden dat ik iets had voorbereid, ik spreek namelijk vaak met Truus af dat we iets voor elkaar voorbereiden. Nu had Truus al een paar weken terug iets voor mij voorbereid en dat had ik nog steeds niet gemaakt, ik heb het nu eindelijk gemaakt, ik vond het zo leuk maar helaas gebrek aan tijd en energie. Alleen laat ik jullie wat ik gemaakt heb de volgende keer zien. :o) Truus is mamelijk nieuwsgierig hoe de kaart geworden is ;o)

Ik had gisteren een boekkaart voorbereid. Erg leuk om te maken maar het kost enorm veel papier maar ja dat hebben we genoeg toch???

Een beetje van je zelf en een beetje van..........

Dit is het resultaat geworden.


Wat vinden jullie ervan?

Ik vond het helemaal leuk om te maken en er komt zeker een vervolg op.

De magnolia is op dit moment mijn super favoriet ;o) gaaf of niet dan???


T0t de volgende keer.


Liefs van Hillie

zaterdag 2 april 2011

workshop ijmuidenHallo allemaal,


Thanks voor jullie reactie op mijn vorige bericht, vind het altijd leuk om wat van jullie te horen.


Afgelopen donderdag heb ik weer een workshop gegeven bij Tiny in IJmuiden. Deze workshop had ik al twee weken eerder gegeven ook bij Tiny, maar op dit moment is de groep in tweeën gesplitst omdat Tiny niet zo'n hele grote winkel heeft. Maar dat is alleen maar gezellig de groepen zijn dan ook niet zo groot.


Bovenstaande kaart was de kaart die ik ooit bij ScrapArt als workshop heb gedaan. Nou vind ik deze kaart nog steeds erg mooi en de stijl is ook geweldig. Dit hebben ze ook nog nooit eerder gemaakt, dus een mooie workshopkaart.

Voor de eerste groep had ik geen easelkaart gemaakt maar een gewone kaart. Maar er zit er een in het tweede groepje, Gea, en die vind het zo leuk dat ze al bij de eerste groep kwam zitten. Eerlijk gezegd kon ze gewoon niet wachten hoor *_* hihihhihiihih even plagen hoor Gea, ik vind het super gezellig dat je er bent.

Maar voor mijn gevoel moest ik dan toch iets wijzigen dat Gea niet dezelfde kaart zou gaan maken dus had ik besloten om er toch een easelkaart van te maken.Het was weer super gezellig meiden en ben blij dat jullie het iedere keer weer leuk en gezellig vinden.

Tot 20 en 28 april. Mocht je nu ook eens een workshop willen volgen, mail me dan scraphils@gmail.com.


Groetjes Hillie