donderdag 7 januari 2010

14e kerstkaart voor de blogcandy
Hallo allemaal,

Bovenstaand kaartje is van Irma, zij heeft een easelkaartje gemaakt. super hoor!!! deze stond ook nog op mijn verlanglijstje en inmiddels heb ik hem ook gemaakt samen met Ria, maar nog niet helemaal af, ik had een magnolia ingekleurd maar het is niet zo als dat ik het wil hebben. Maar we hadden het over het geweldige kaartje van Irma, deze is niet in de tradionele kleuren gemaakt en dat vind ik ook wel heel erg leuk, wie had dat bedacht om het in paars te doen. Maar ik vind het super, de kaart is super mooi afgewerkt en je moet heel goed kijken want iedere keer zie je weer iets anders wat ze op de kaart gedaan/gemaakt heeft. Irma ik vind het een super kaartje en bedank je dan ook hartelijk voor het toesturen van zo'n prachtige kaart!!

Hebben jullie ook genoten van het prachtige weer van gisteren??? Nou ik op één manier wel maar op de andere manier, lees mijn ervaring van gisteren maar even:


ik ben gisteren ruim 5 uur onderweg geweest vanaf mijn werk. Normaal 1 uur en 15 minuten met het openbaar vervoer. Om half 4 begon het te sneeuwen in Amsterdam en mijn vriendin zei, ik ga naar huis het blijft sneeuwen tot 7 uur vanavond. Ik zeg, ik ga zo er ligt nog maar een flinter laagje. Een kwartier later kijk ik naar buiten en toen lag er al wat meer, ik dacht ik ga ook naar huis!! Bij de bushalte aangekomen reed de bus al voor mijn neus weg, dat begon al goed. Inmiddels bleef de sneeuw maar vallen en vallen en je zag het gewoon glad worden. Een auto rijd tegen een stoplicht aan, kon gewoon niet meer sturen. Na 20 minuten kwam de volgende bus, die zat na 5 minuten ook helemaal vol. Deze bus strandde voor Sloterdijk, want de bus kwam het hoogje niet op. Het laatste stuk moesten we lopen. (ik had Tibet mee, vandaar zeg ik we). Tibet had ik in mijn sjaal gewikkeld, want ze is natuurlijk maar klein en loopt dan continue in de sneeuw, dat is veel te koud voor haar.

Bij de halte aangekomen voor bus 82 stonden daar nog wel een aantal mensen ik dacht nou dan heb ik in ieder geval de bus van 5 uur. Toen bleek dat er al mensen 1 uur stonden te wachten op de bus. Ik zei dat heeft geen zin dan ga ik met de trein, maar die reden niet naar Haarlem. En de bussen reden ook niet naar IJmuiden want niemand kwam IJmuiden uit, want daar was het heel erg qua sneeuw. Nou dan maar met de trein naar CS A'dam en dan met de boot. Nee die vaart ook niet want die heeft niet voldoende zicht. Nou zullen we dan met een paar een taxi nemen, NEE DIE RIJDEN OOK NIET!!!!!!!!! Dit is niet leuk, hoe komen we nu thuis................. Ik kan jullie verzekeren dat het geen fijn gevoel is om zo te staan en geen kant op te kunnen. En wat ook heel vervelend was ik had mijn mobiel niet bij mij. Gelukkig kon ik van iemand een mobieltje lenen zodat ik even het thuisfront op de hoogte kon houden.

Tot mijn verbazing kwam er om ongeveer half 6 een bus aan, maar ja er moesten wel honderd mensen mee, denk ik. Ik was de een na laatste die de bus in ging!!! gelukkig, WE zaten als haringen in een ton, maar ik was in ieder geval op weg naar huis. Nou, we hebben er eeuwen over gedaan, ontzettend gelachen, gebaald, maar wat was het gezellig in de bus. De chauffeur super hoor, onwijs bedankt!!!!!
Wat was ik blij weer thuis te zijn.


En nu ik uit het raam kijk, ziet het winterse plaatje en vind het super mooi. Ik zal straks wat foto's maken en dan laat ik jullie zien hoe mijn uitzicht is.
Even gewandeld met Tibet en Willem, nou dit is toch geweldig of niet dan.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag en als je de weg op moet, kijk alsjeblieft uit!!Liefs Hillie

8 opmerkingen:

Annemiek zei

Mooi kaartje , en inderdaad leuk dat ie in het paars is !
Dat is echt verrassend maar heel mooi , mijn complimenten .
Wat een reis he , Hil , had je al gesproken gisteravond maar als ik dit zo lees was het toch wel een heel avontuur .Gelukkig zijn jullie beiden goed en veilig thuis gekomen ..

Stempelientje zei

Dat is niet leuk zo'n sneeuw avontuur.Maar gelukkig zijn jij en Tibet toch veilig thuisgekomen,en dat is het allerbelangrijkste!
Het is lastig,maar o zo mooi al die sneeuw!

elly zei

heel schattig kaartje heeft irma ervan gemaakt
toppie hoor


maar het weer zit echt niet mee he
gelukkig ben je evengoed nog thuisgekomen
wat een weer
ik vind het ook prachtig de sneeuw
maar durf geen meter te rijden en te fietsen
maar ja
het gaat wel een keertje over


fijne dag vandaag
groetjes elly

Annemiek zei

Ha , ha , die foto van Tibet is echt leuk !!!!
Weer 1 om te scrappen !

Jacqueline's Weblog zei

Wat een drama gisteren, gelukkig waas het wel heel gezellig in de bus en had je Tibet bij (wat een schatje!) en heb je het thuisfront toch gehaald.
En het kaartje van Irma is prachtig, super!
Groetjes van Jacqueline

Betty zei

hoihoi,

Jeetje, wat een avontuur Hil. Ik ben helemaal verslingerd aan sneeuw en geniet met volle teugen, maar ja, zulke toestanden hebben we hier in het zuiden dan ook nog niet meegemaakt.
Ik hoorde het wel op het nieuws en moet zeggen dat ik stikjaloers ben dat er bij jullie nu zo'n pak ligt. Wat moet het schitterend zijn aan zee nu??? Heb ik nog nooit gezien met sneeuw.
Super van genieten meis!!

Liefs,
Betty

aukjev zei

Jee Hil, wat een onderneming om thuis te komen. Gelukkig is dat niet elke dag zo ;0 Maar ja het schept wel een band zo met z'n allen wachten, en samen (gepropt) in de bus. Maar het uitzicht maakt alles weer goed !!mooie foto's laat je hier al zien ! groetjes Auk

Inge Kolstee zei

Jee Hil wat een verhaal zeg! Maar wat een geluk dat je nog met de bus naar huis kon. Kan me voorstellen dat je daar flink stond te balen en dan Tibet ook nog bij je. Maar wat een geweldige foto van Tibet in de sneeuw. Ik moet zo lachen om dat snoetje wat je zo aankijkt met die sneeuw erop. Echt enig. Hoef ik bij mijn kat niet op te rekenen. Die gaat dus echt niet naar buiten hè!

Liefs, Inge