zaterdag 30 januari 2010

challenge ScrapArt

Hallo allemaal,

Hartelijk bedankt voor alle lieve berichtjes die ik heb ontvangen. Ik vond het heel erg leuk. Heel erg bedankt ook allemaal die zich op hebben gegeven voor mijn kaartenworkshop van 27 februari. Deze was zo snel volgeboekt, dat we een aantal hebben over moeten zetten naar zondag de 28e februari. Dus er zijn twee dagen achter elkaar en nog enkele plaatsen vrij.

Inmiddels heb ik de copic markers gekocht (ik had namelijk nog een leuke vvv bon van mijn werk gekregen:o)). Ik ben er zo blij mee, maar helaas heb ik van de week nog niets kunnen kleuren. Ik had een erge drukke week, waarin van alles en nog wat gedaan moest worden. Tevens ben ik van computer veranderd, dus er moest veel overgezet worden en daardoor ben ik ook eventjes niet geweest en heb ook niet bij jullie gekeken. Dat ga ik morgen allemaal even inhalen.
Maar daarna ga ik gauw aan de slag voor mijn kaartenworkshop, idee├źn genoeg maar nu nog even uitvoeren.

Ik wil jullie graag even naar onze weblog ScrapArt verwijzen. Op dit moment kan je meedoen aan de winter challenge. En er valt een hele leuke prijs te winnen.........
Zie voor de voorwaarden de weblog. Bovenstaande LO heb ik gemaakt van onze Tibet. Ik heb zoveel leuke foto's van haar in de sneeuw, ik moet haar gewoon scrappen.....:o)

Heel erg bedankt voor jullie lieve berichtjes, ik vind het erg leuk om te lezen.

Liefs Hillie

6 opmerkingen:

Joyce zei

hoi hoi

we een lieverd he die spring in het sneeuw! hihi
Vind hem erg mooi met die grote foto.

Tot snel.
Liefs Joyce

Jacqueline's Weblog zei

Een geweldige LO Hill, super mooi! En ik blijf Tibet echt zo'n super fotomodel vinden.
Groetjes van Sjakkie

Annemiek zei

Heel mooi Hil , en wat ik zo leuk vindt is dat je het niet met "winterpapier" hebt gedaan , maar met bloemenpapier en het toch echt prachtig is geworden ..
Daar denk je niet zo snel aan met sneeuwfoto's ...
En je hebt een geweldige foto gebruikt natuurlijk van die lieverd .

irma zei

Ohhhhhh wat een mooie , en wat een schatje zeg. Heerlijk in de sneeuw geweldiggggg.
Liefs Irma

Nellie zei

wat een mooiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeecomplimentjes hoor ik heb me ingeschreven voor de workshop bloemen maken op 6 feb ik hoop dat het nog niet vol is en ik hoop je ook te zien Liefs Nellie

lydia zei

Wat een geweldig mooie actie foto van Tibet! En de LO is ook heel erg mooi geworden. Dus jij zit ook aan de copics. Weet je nog dat ik vroeg of dat een goede koop was?
Nee zei je nog, ik zou het bij de potloden houden. hihihihihi

Liefs Liedje